Fulguleti de nov-dec 2006 (164)
Raspunsuri - Pagina 3
dianocica spune:
dia am inghetat. nici nu stiu ce sa spun. am pus acum ceva timp un link la un subiect de pe dc, acum merge f prost dar ti-l trimit cu prima ocazie. ideea e sa iti asculti INTOTDEAUNA instinctul. se pare ca nici de data asta nu te-a inselat. bine ca sunteti bine si v-ati relaxat pana la urma. sa stii ca asa am patit si eu cu d cand am fost la mare. drumul la dus a fost un cosmar, acolo mai statea cate 10min/drum, dar la intoarcere...a stat NUMAI in brate. nu puteam sa ma apropii de scaun cu el, a fost crunt. totul a revenit la normal cand am mutat si programul cu masina dupa programul lui. atunci eram obositi, stresati, grabiti sa ajungem acasa...si in graba noastra am ignorat copilul :((( asta asa..ca mi-am amintit, poate la voi nu e asta.
Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.
saryta spune:
Lavinia - Mihaita e un scump ... ce par ondulat are! ... si mie imi pare rau ca nu ai putut veni ... poate o sa ne vedem alta data - multi si multa sanatate.
Dia - naspa tare ... bine ca s-a terminat totul cu bine .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
bamboletta spune:
Salutare
Ieri am stat aproape toata ziua afara doar cand a papat si am dormit am stat in casa,a fost bine dar eram terminati toti
ma bucur ca v-au placut pozele de la intalnirea iesencelor
Iulia_Stefy-te asteptam cu drag la urmatoarea intalnire
Donia-unde-i cafeaua? sper ca nu esti suparici
Deea-felicitari pt adormitul singurel baiat mare
Chris-va invitam la Iasi sa incercati leaganele
cand avem probleme prin parc si vrea jucariile copiilor de obicei incerc sa-i distrag atentia cu altceva ,s eu stau prost cu matematica
Sbogdana-drum bun si vacanta placuta
Dianarus-deci ai luat bataie azi
Raluca_u-felicitari pt kk la olita
Dia-bine ati revenit acasa,vai mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de individ ,ce scumpa e Oana le da jucarii la schimb bravo
Lavinia-ce frumos e Mihaita,abia astept sa ne vedem data viitoare
la noi ploua
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
asiza spune:
...si cum ieri ma chinuira rau de tot talentele intr-ale gastronomiei, mi-am petrecut o buna parte din zi in bucatarie...am facut rulouri din piept de pui umplute cu legume, un deliciu pt. noi, dar Denis n-a fost prea incantat, probabil din cauza ca nu erau cu vreun sos...in schimb i-a placut la nebunie ostropelul de pui cu ciuperci si cartofi piure ...
Si cateva fotografii de ieri...
Dia, m-am ingrozit cand am citit despre psihopatul ala care s-a legat de Oana...
Iesence, sunteti minunate...iar fulguletii niste scumpi, care mai de care
Lavinia, sanatate multa lui Mihaita...am vazut si pozele si m-am reindragostit de copilul tau minunat
Va pup...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
roxanica2006 spune:
Salutare, salutare!
Sa nu credeti c-am disparut, dar va povesteam ca e acasa o prietena f. buna si ne petrecem mare parte din timp cu ea, dar miercuri pleaca...
Suntem bine, David a avut din nou 2 zile de greva foamei, dupa care s-a pus serios pe mancat, asa ca suntem in grafic. M-am speriat vineri seara ca mi-a facut un scaun urat de tot, cu mucozitati, da' nasapa tare. Nu s-a mai repetat, dar tot cu inima cat un purice ii schimb scutecelul.I-am dat doar biotics, daca se repeta fugim la dr.
A venit primavara si pe ulitza noastra, asa ca stam afara cat putem de mult, il mai vizitam si pe tati la birou, mergem cu bicla pana la el, tati are timp fix 10 minute, asa ca mai drag ne e drumul si privelistea.
Referitor la micul incident...nu vreau sa redeschid subiectul sau sa incing spiritele, mai ales ca e senin si bine, si nici nu cred ca Donia ori Kiki au nevoie de avocati sau de purtatori de cuvant, dar...dar imi sunt dragi tare amandoua si sper din suflet sa continue sa scrie si sa ne auzim multe, multe capitole de acum incolo. Sincer, sunt absolut sigura ca Kiki n-a avut nici cea mai mica intentie sa jigneasca, o cunoastem toate, stim care e felul ei de-a fi, chiar n-o putem califica drept "rautacioasa", poate replica a fost usor neinsiprata, sau poate nici atat...Iar despre Donia ce-as mai putea spune?? Am invatat atat de multe de la tine, Donia, inclusiv cum sa ma spal pe maini, stii de fiecare data cand ma spal insist pe degetul mare si ma gandesc cu drag la tine si la explicatiile tale , incat mi-ar parea f.f.f rau sa nu ne mai impartasesti din experienta ta, ori si mai rau...sa nu mai am vesti despre Miscotel si Roxanica.
Pupam cu mare, mare drag fetele !!
In alta ordine de idei:
mamicile si fulguletii de Iasi super faini!! Inclusiv Mihaita, frumos, delicat si buclat ca o fetitza Multa sanatate, Mihaita! Dar ce problema aveti: raceala, burtica deranjata??
Dia, bine ati revenit acasuca! Ce individ dubios??!!Brrr
Asiza, mai, am ras nebuneste si eu si Cristi la faza aia in care Denis i-a indesat lopatica in gura copilului devorator de nisip.Oricum f.f.f inspirat gestul, ma gandeam ca s-a apucat si Denis sa pape nisip, dar noooo
Yagmur, cum te simti azi???
Dianarus, ma bucur sa te aud optimista. Cu slujba cum ai hotarat??
Ruxandra, ce viata dom'le , ce viata!! Boierie curata!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Laura13 spune:
n-am apucat sa citesc
dianarus eu am edit pt a trece sarbatoritii dupa ce a scos chris. ce am gresit????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Asiza-baga repede reteta de rulada din piept de pui ca am la ea,f frumoase pozele din parc
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
doradora spune:
quote:
Originally posted by Laura13
n-am apucat sa citesc
dianarus eu am edit pt a trece sarbatoritii dupa ce a scos chris. ce am gresit????
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
nu e ceva gresit, doar ca probabil se intreba pur si simplu cine a facut-o asa cum trebuie, nu ca mine, in varianta mai lejera :)
chris + alexandra
bebeii nostri
lizzy spune:
quote:
n-am apucat sa citesc
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
nuuuu stiiiiuuu
ia verifica listutele intre ele, a ta cu a lui chris...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
n-am apucat sa citesc
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
nuuuu stiiiiuuu
ia verifica listutele intre ele, a ta cu a lui chris...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.