Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Laurici, eu ii pun apa termala pe o discheta de demacheat. ea a avut bubite doar pe fata, cap si gat. i-am si pulverizat in fata si nu plange dar mi se pare ca este senzatia de "racorire" prea mare..
eu foloseam spray-ul acesta vara trecuta pe caldurile acelea insuportabile ca sa ma racoresc asa ca stiu ce senzatie creeaza.
cica estew important sa fie sterasa pielea dupa 1 minut pentru ca altminteri apa termala usuca pielea...
elidelul il aplic dimineata si seara .
noroc ca este aproape cheala ca altminteri mi-ar fi greu sa ajung cu crema la piele fara sa naclaiesc tot parul.
a, mi-a spus dr. ca trebuie sa o dau cu elidel 30 de zile. chiar daca nu mai are bubite.
si trebuie sa-i dau si aerius - 2,5 ml. pe zi /dimineata. tot 30 de zile.

cu aspiratorul.... iti inteleg durerea ca asa pateam cu dimitris... el nu suporta nici sa auda zgomotul produs de aspirator...
in schimb eleni este tare incantata de el. si plange doar cand ii pun serul fiziologic in nasuc.
fiecare copil cu "preferintele" lui...

theuta si mamica ei !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ceska777

Semnam si noi condica.....
Bunicul a plecat sambata si ne-a lasat bolnaviori.... abia azi dupa a 4-a zi de "lapte de dres stomacul" a avut un scaun mai normal ca si consistenta dar tot verde.... am ajuns sa astept cu infrigurare urmatorul pampers cu kk. De dr nostru nu dau deloc la telefon....maine am curs si voi vb cu moasa...
Otita -nu imi dau seama cum mai stam fiindca nu mai avem crize de plans, pe la urechi nu ne frecam cu manuta, nu doare la atingere din cate am observat.
Bastista bebelusului: ne sperie sau ne deranjeaza pt ca Benji plange cu foc. Desi cand aspir in casa e linistit ii place sunetul cadentat, bazaitul aparatului. Poate il doare urechea cand aspir nara???? Am incercat doar odata, imi mai fac curaj sa reiau procedura zilele astea. Tati a zis ca e "barbar": "asa erau mumificati egipteni le aspirau creierul prin nas"-dar nu se opune daca da roade....ceva ceva a iesit dar cred ca nu am insistat destul.
Am trimis si noi poze in concurs dar inca nu stiu daca si unde/cum le gasesc sa va dau un link.
Gatta, cred ca ai fost singura (ba si Miri) care s-a pronuntat despre problema noastra... "ma bucur" daca numai noi am avut-o si din lipsa de experienta nu au fost mamici sa isi dea cu parerea, cu un sfat. Sau suntem chiar invizibili....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

ma bucur ca problema cu kk incepe sa dispara.
nu esti nicidecum invizibila.eu nu ti-am raspuns pentru ca - asa cum ai banuit- nu m-am confruntat cu o astfel de problema.
eleni, dimitris - si cred ca si alti puiuti pe aici - sunt mai degraba constipati...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sweetgys

Buna zuzici, ia spuneti voi cam cum stati cu poftele? Pe mine ma omoara pofta de ciocolata, as manca tone, nu ma pot abtine. I-am zis sotului sa nu mai cumpere , sa nu mai vad prin casa urma de ciocolata, dar numai la asta ma gandesc, chiar am si visat noaptea trecuta torturi de ciocolata....O fi ceva in neregula cu mine? Alte dulciuri nu ma tenteaza, nu stiu ce sa mai cred...nici in sarcina n-a fost chiar asa.
Pupici tuturor mamicilor si bebeilor bineinteles!!

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

nu mai pomeni nici macar cuvantul ciocolata...
am fost la supermarket si la intoarcere am mancat o cutie de bomboane kandia plus o cioco bounty....

nu va povestesc ce greata am acum...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna seara , buna seara..iaca vin cu ..."sanioara"...ce faceti..ce faceti?

v-am citit azi dar nu am postat..tati a stat si a lucrat de acsa..si eu..am resit sa dorm toata ziua..pe reprize..a fost bine dar acu..zici ca sunt zombie asa..

fata mea..e o mica terorista...azi noapte s-a culcat la 5 dupa ce ieri toata ziua nu a dormit deloc..doar atipea cate 10 min..si se trezea instant..am zis ca ma duc la urgente..dar cand m-am hotarat a adormit si ea..eram cu nervii prastie dar si extrem de ingrijorata..bebeicii dorm..si au nevoie de mult somn..ma gandeam ca poate sa ii dauneze toata starea ei de veghe..
sper sa nu se repete curand..

am vazut cateva poze:..Ereena..foarte dragalas printzisorul tau..si e maaare..wow..mie deja mise pare grea fata mea cand o urc pe umar sa ragaie..si are doar 5 kile..wow..sa iti traiasca ...

Laura Dimitris...super dragalasa Eleni..si cum statea ea cu verisoara... fata...aa..si mai vroiam sa iti spun ceva..mie tratamentul dat pentru dermatita mi se pare extrem de agresiv..asa se da in clinicile de dermato pentru psoriazis si alte minuni..la adulti ma refer...iar elidel..este un imunosupresor..mi se pare chiar foarte agresiv...in plus ..nu se recomanada administrarea lui copiilor sub 2 ani..ma rog..daca ti le-a recomandat un dermatolog...care are experienta cu copii..nu stiu ce sa zic..oricum..multa sanatate minunicii..si sa scape repede de bubite..la fel le doresc si lui Rareselul si lui Pupi...of..tare greu cred ca va este mamicute dragi..

apoi..am vazut si printesica Lalei 20..ce buculite..si ce caltabosi la picioruse..nici nu imi vine sa cred ca s-a nascut la 32 de sapt..bravo mamica draga pentru felul cum ai facut fata..si pentru ca ai crescut asa o minune...in plus..bravo pentru cum arati..estei sexoasa...

mai revin cu alte impresii de indata ce mai vad poze..acum cred ca vine timpul alaptarii..

aaa...vroiam sa fac o intrebare lui Mitsu..daca ne citesti..spune-mi te rog ca esti bine..si bebe c. la fel..ma tot gadesc la voi de cand am fost in parc..sper ca nu ati racit..

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Vad ca mai sunt mamicutze cu aceleasi pofte ca si mine....m-am mai linistit, incepusem sa cred ca e ceva in neregula cu mine. Dar oare nu face rau prea multa cioco? Ma refer la cele care alapteaza...

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna, fetelor

Mai apar si eu in eter (cam rar, recunosc, dar nu ma lasa buburuza; nu vrea sa stea singura)
Am vazut noi poze de bebelusi frumosi si norocosi (nu nominalizez ca precis uit pe cineva).

Am mai vazut ca ati deschis subiectul de intalnire (as vrea sa vin, dak tot n-am fost la precedentele): voi veniti cu bb-ii? cum faceti cu masa, ca precis o sa dureze mai mult de 3h jumate? (ma refer la bb-ii cu formula, ca cei cu restaurantul la purtator nu vad sa aibe probleme )
Doar sa vin singura (parca Simona Gata zicea c-ar veni tot singura)...

In rest, nu prea am cu ce sa ma laud: buburuza mananca cam la 3h jumate ziua, iar noaptea, ultima masa e la 9:30 dupa care doarme tun pana la 4:30 si mai urmeaza o repriza pana la 8 - 8:30 dimineata.

Va las ca s-a trezit.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Gya prea multa ciocolata agita bebelusii.eu beau o cafea pe zi,si gust si un pic de ciocolata.eu am noroc cu sotu care devoreaza ciocolata inainte sa apuc eu sa mananc prea multa.

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura_I, eu cand il aspir il tin cu fata la TV, e fascinat de imagini si "uita" ca ii aspir nasul - asta e dovada ca nu il doare. altfel urlaaaaaa... cat despre apa termala cand il pulverizez isi tine respiratia de soc saracutul.

Ceska, nu esti invizibila si imi pare tare rau pt ce ati patit dar nu stiam ce sa iti spun.

LaLa, printesica ta e o frumusete!

Fetelor, ce se mai aude de LalaD, Natalia? Si Gina? oare s-o fi suparat pe noi? cine ne poate ajuta cu date despre Gina?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor, Ange si LauraD, Lala20
vad ca NU sunt invizibila...
Benji doarme de la 14:30. Acu e acusa 18:00. Abia astept sa vaz ce are in pampers. O sa fac o fixatie. Am citit azi pe net mai mult despre ce are el.....
Azi a fost superb afara poate sa ramana toata luna asa, ca anu trecut... Ar fi fain.
Eu si tati de Benji avem de cateva zile asa o stare de ....cacao. Adica e un silentio stampa care nu stiu de unde vine. El nu face un "pas in fata", eu chiar nu am chef de toane, Benji ma preocupa si ma ingrijoreaza prea mult ca sa mai am nervi de fitze....
Azi am mai facut o triere a hainutelor si am indraznit sa il imbrac cu bluzite 68. Merge f bine, maneca tre putin intoarsa ca sa nu isi ude bluza pana la cot cand baga pumnul in gurita...
Nu mai avem caciulite..daca am masurat bine avem circumferinta capului 43cm... e ok?

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
Poze NOI incepand de aaici...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Aici eram si eu....acum am venit de la doc.......sunt in regula dar am avut 2 taieturii cam mari si care se vindeca umpic mai greu,mai merg si luna ce vine inainte de botez la inca un control,atele sau resorbit,arata bine,uteru e la locul lui e bine si ca marime dar mai trebuie sa am grija cu asezatul in sezut pt ca mai e de asteptat umpic pana voi putea sta ca inainte de potop,despre picioare a fost o reactie a organizmului dupa nastere si dupa lunga perioada de stat la orizontala dar in primul rand dupa nastere
deci cu rabdare si tutun o sa treaca
vreau sa spun ca nu o durut dar l-am atentionat din start ca ma doare si probabil a tinut cont de asta

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU MAMI SI SARA

Mergi la inceput