Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Stoisor, felicitari ca ai scapat cu bine de control
Ceska, ai un adevarat flacau.
Pupi e ff alintat in dupa amiaza asta, vrea numai in brate asa ca mami il rasfata... oricum am innebunit amandoi in casa de 2 zile, a plouat intr-una
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
geo_ionita spune:
Intru si postez un mesaj ca am nevoie de ajutor chiar daca fetita mea este nascuta in decembrie si noi postam la alt subiect...
Spuneti-mi ce sa fac...am observat pe pampersul fetitei mele niste firisoare mici, mici de sange, ca sa cand cineva ar tras 2-3 bastonase, din acelea de la gradinita (fac comparatia, ca sa va dati seama ca erau doar urme mici) si nu stiu ce sa fac...am intrebat dr pediatru si nu stie de la ce ar fi si sa ii fac o coprocultura...atataltceva nu mi-a spus...a mai patit cineva? ce ati facut? E GRAV? VA ROG SA IMI RASPUNDETI!!! Multumesc
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
cati_magureanu spune:
Salut!
Multumesc mult Shose si Angi pentru urari si pentru ca nu m-ati uitat! Este prima data de cand stiu eu cand nu mi-am adus aminte ca este ziua mea..n-am stiut ca este 1 aprilie..etc..Parca sunt prinsa intr-o ungher al timpului (si poate ca e mai bine asa?!)...
Si eu fac parte din grupul celor care citesc rar (in ultima vreme) si posteaza si mai rar!
Asa, cu titlu informativ, suntem bine..lucrurile merg bine la noi..Matei este un cuminte (am fost niste norocosi caci colicile l-au tinut doar 2 saptamani dupa care s-a linistit)..Gangureste..este vesel..ce mai ..este un scump..il pup toata ziua cand am ocazia si ma gandesc cu tristete ca o sa creasca si o sa-si piarda treptat din dragalasenia asta...bombonica mea...
Duminica implinim si noi 12 saptamani care, fie vorba intre noi, nu stiu unde si cand s-au scurs...eh..
De cand n-am mai dat semne de viata..am facut si noi vaccinul de 2 luni (unde s-a comportat ca un erou...), am crescut...avem si noi fata de baietel nu mai suntem chiar "newborn"..
Am luat bouncer din ala si sta aproape toata ziua in el si ii place tare mult...facem exercitii de genul "tummy time" cum zic astia aici (stat pe burtica pt. muschii gatului, apoi alt exercitiu pt. muschii picioruselor, eu stau jos cu picioarele in V si il pun "calare" pe un picior de-al meu a.i. sa se sprijine putin si pe piciorusele lui si sa incerce sa se ridice iar cand oboseste se aseaza pe piciorul meu, apoi il pun in sezut in fata mea cu piciorusele departate, putin aplecat in fata tinandu-i manutele in fata lui la nivelul burucului - asta pentru muschii abdomenului)...
Si uite asa ne distram in timpul zilei...
Eu am o "nurse" de la sanatate publica care a venit pe la noi imediat dupa nastere si mi-a dat o gramada de sfaturi bune si interesante..Ea m-a invatat si exercitiile astea..si multe alte chestii...Este o tipa super simpatica si ne-am imprietenit cu ea si o asteptam cu placere sa vina pe la noi..
Pe 26 aprilie venim in tara sa-l botezam pe Matei pe 3 mai...abia astept...acum am intrat in febra pregatirilor..ne gandim cu ceva emotii la drumul asta (de data asta in 3!)..cum se va comporta Matei la un drum asa lung..cum o sa procedez eu cu pompatul in avion (pompa mea electrica este cam maricica si nu stiu daca si cum ma voi pompa eu in avion ca este tare aiurea...am si pompa manuala dar este "tampita" rau...este ca un piston si miscarea de pompare se face pe orizontala..nu este din aia sa pompezi cu palma)...of..va fi o problema..'om vedea...
Cu toata emotia venirii in tara, ma incearca un sentiment de groaza la gandul ca-l voi vedea pe taica-miu in starea in care este si voi avea, poate, un mic soc...
Incerc sa mai citesc si eu din urma caci sunt restanta rau...
Avem si noi poze noi la semnatura!
Felicitari noilor crestinuti!
Pupici tuturor!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
miki_baby spune:
Geo, si eu am gasit vreo 2 firisoare mici mici o singura data. Nu s-a mai repetat asa ca nu m-am ingrijorat. Maine ma duc la asistenta si am s-o intreb ce putea fi. Te anunt ce mi-a zis.
Te
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Hello!
Va citesc acum, o sa mai revin cu cateva cuvintele... Nu am avut net aseara, treaba foarte ciudata, mie imi pica netul raaaar, iar acum a tinut cateva ore bune!
grati.elaaaaaaaaa, cand comanzi din Deutschland sa let me know, pliiiiz! Foarte ca-lumea jucarioare pe site-u' ala, poate ne combinam la taxe, ceva! Ca io's cam ghinionista la comandatu' pe afara Desi cred ca o sa mai risc o data cu La Redoute... Da' oricum, daca comanzi zilele astea, ia-mi si mie p'ala cu albinutze la 40 de euroi! Sper ca veniti la BE! S-o iei si pe Cosanzeana cu voi!
Irinouka, asa m-am intristat... Ca tocmai citeam de Rares... Trixera e foarte buna, dar de ce nu te bagi tu la niste Stelatopia, de la Mustela? E facuta exact pentru intretinerea pielii atopice... Cat despre dermatita... Angi stie... Oricum Cicalfate e good shit pentru boala asta nenorocita si infama... Mai, cica e foarte des intalnita la bebelusi... Cu ce au gresit, bietii de ei? Sper ca macar sa nu ramana cu cicatrici, ceva, ca asta ar mai lipsi...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
LaLa_20 spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Intru si postez un mesaj ca am nevoie de ajutor chiar daca fetita mea este nascuta in decembrie si noi postam la alt subiect...
Spuneti-mi ce sa fac...am observat pe pampersul fetitei mele niste firisoare mici, mici de sange, ca sa cand cineva ar tras 2-3 bastonase, din acelea de la gradinita (fac comparatia, ca sa va dati seama ca erau doar urme mici) si nu stiu ce sa fac...am intrebat dr pediatru si nu stie de la ce ar fi si sa ii fac o coprocultura...atataltceva nu mi-a spus...a mai patit cineva? ce ati facut? E GRAV? VA ROG SA IMI RASPUNDETI!!! Multumesc
Georgiana
in pampers cu cacutza sau cu pipi?!...eu citisem undeva ca la fetite e normal...e un fel de prima menstruatie...nu radeti asa am citit,da nu mai stiu unde...daca imi aduc aminte unde va spun
geo_ionita te invitam si aici,la clubul mamicilor si gravidutelor cu fetite biencute.Sigur daca vrei si tu,noi te primim cu drag...
Cea mai optimista mamica!
Laura
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
V-am zis ca o sa rosim de atatea laude!Multumim!
Si asitenta Biancai de cate ori ma vede...ma lauda ca sunt o mamica de nota 20...dar sincer cateodata eu simt ca nu sunt deloc o mamica buna....
Cea mai optimista mamica!
Laura de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Georgiana
s-a intamplat numai o data?..refuza sa manance, tipa neconsolat..alte simptome in afara de firisoarele de sange?..cum e sangele..rosu aprins sau mai inchis la culoare?
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
geo_ionita spune:
Va multumesc ptr raspunsuri si astept in continuare sfaturi. In cacuta am gasit firisoarele...
Georgiana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Ellenuta, uite aici www.flickr.com/photos/21448537@N03/2379896647/in/set-72157603473968501/" target="_blank">paturica. La inceput mi s-a parut frumoasa, acum m-am obisnuit cu ea... Oricum, cred ca e cam pastel pentru gusturile tale... Of, ma intorc cu citeala...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!