Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Errena am inteles.
Am vazut pozicile si toate inregistrarile E un scuuump! Cum o escaladeaza el pe mami si cum doarme atarnat pe picioarele tale...iti vine sa-l mananci! Si in inregistrari e un dragut, cum plange el, cica...numai atat poate? Suuuper, daca-i asa....a mea cand plange rau tare, imi vine sa fuuug

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Laura Ioana, nu e foarte plangacios,in schimb e marait si oricat de calma as fi , dupa ore de marait si mie imi vine sa imi iau mersul:-)))))

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

cati_magureanu

Irinouka, cicalfate se da pe leziuni ca sa le usuce si trixera ca sa hidrateze pielea uscata. trixera e si pt corp si pt fata.

Laura_i, eu pulverizez apa termala din belsug pe fatsuca si pe urma mai dau putin pe o discheta demachianta si sterg ca atunci cand stergi cu ser fiziologic.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Angi si eu am incercat sa pulverizez pe fatuca, dar plange, nu-i place deloc! In fine, daca-i pt binele ei, asta e!
Aaaa si nush cum sa fac cu batista bebelusului, ca plange tare si isi trage capul in toate partile...nush ce-o sa fac and va creste si nu voi mai putea s-o tin. AM incercat si cu putere mai mica la aspirator si mai mare...tot plange In secunda in care m-am oprit nici ea nu mai plange, ba mai si zambareste la mine, de unde ma gandesc ca n-o doare ci doar e disconfort

Fetelor sunt asa de incantataaaa: ieri am fost la fitness, a fost grozav! Si diseara merg la aerobic, mi-am facut abonament pt 20 de ore

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Semnam si noi condica.....
Bunicul a plecat sambata si ne-a lasat bolnaviori.... abia azi dupa a 4-a zi de "lapte de dres stomacul" a avut un scaun mai normal ca si consistenta dar tot verde.... am ajuns sa astept cu infrigurare urmatorul pampers cu kk. De dr nostru nu dau deloc la telefon....maine am curs si voi vb cu moasa...
Otita -nu imi dau seama cum mai stam fiindca nu mai avem crize de plans, pe la urechi nu ne frecam cu manuta, nu doare la atingere din cate am observat.
Bastista bebelusului: ne sperie sau ne deranjeaza pt ca Benji plange cu foc. Desi cand aspir in casa e linistit ii place sunetul cadentat, bazaitul aparatului. Poate il doare urechea cand aspir nara???? Am incercat doar odata, imi mai fac curaj sa reiau procedura zilele astea. Tati a zis ca e "barbar": "asa erau mumificati egipteni le aspirau creierul prin nas"-dar nu se opune daca da roade....ceva ceva a iesit dar cred ca nu am insistat destul.
Am trimis si noi poze in concurs dar inca nu stiu daca si unde/cum le gasesc sa va dau un link.
Gatta, cred ca ai fost singura (ba si Miri) care s-a pronuntat despre problema noastra... "ma bucur" daca numai noi am avut-o si din lipsa de experienta nu au fost mamici sa isi dea cu parerea, cu un sfat. Sau suntem chiar invizibili....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Buna zuzici, ia spuneti voi cam cum stati cu poftele? Pe mine ma omoara pofta de ciocolata, as manca tone, nu ma pot abtine. I-am zis sotului sa nu mai cumpere , sa nu mai vad prin casa urma de ciocolata, dar numai la asta ma gandesc, chiar am si visat noaptea trecuta torturi de ciocolata....O fi ceva in neregula cu mine? Alte dulciuri nu ma tenteaza, nu stiu ce sa mai cred...nici in sarcina n-a fost chiar asa.
Pupici tuturor mamicilor si bebeilor bineinteles!!

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Gya bun venit in club.si eu poftesc la ciocolata.in toata sarcina nu am poftit decat o data la sarmale,in rest nimic.si acum as manca tone de ciocolata,totulete si muuuulte alte dulciuri care contin preaminunata ciocolata!!!

gabrittza si Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

cesKa nu fi rautaciasa...poate si alte fete(ca si mine de altfel) au citi asa in razleliste...crezi k noua nu ni s-a intamplat sa ni se para ca suntem invizibile?!! ca sa nu mai fi supi...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Mitshu,tinna...sunteti chemate la apel!!...sau sunteti ocupate cu puiutiii?!sper ca sunteti bine si voi si puiutii...

Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

Mergi la inceput

miri...nici pe tine nu te vaz...un autograf la condicutza ceva?!

Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

Mergi la inceput