Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 7
josefine spune:
la cosmetica nu am ajuns, ca tot ma caut prin buzunare, si parca nu imi vine sa dau 100$ pe un tratament, ca m-am interesat si de preturi. parerea mea e rau nu face un tratament.
nu stiu nimic de acne free, acum am tabarat si eu pe un cos care nu mai trecea cu retin-a luat din romania.
liris spune:
hai 1 aprilie bascalios!
sneewklokje tu vii din Olanda cumva? numele mi-a atras atentia.
pina la urma barbate-miu si-a luat o lampa din aia care copie cica lumina naturala. dadeau acolo tot felul de parametrii care sa te convinga ...
Ruxij, tu mai vii la concursul silfidelor? ca intreaba fetele de tine si azi e zi de minciuni ...
deci sa recapitulam: cream of wheat, farina sau semolina ... si bran. multam. o sa ma uit prin supermarketuri. vreau sa fac papanasi. ca-s si supla.... dc stiti o reteta simpla si verificata, nu va sfiiti. senchiu!
Sneeuwklokje spune:
Da Liris am trecut si prin Olanda... de fapt am gasit din intamplare un ghiocel pe maluri de Atlntic si am vrut acest nick.. am inceput cu romana.. ntzz ii luat, engleza idem, fraceza idem, spaniola nu mere ca-i prea lung pentru ce accepta DC-ul si uite asa ajunsei la olandeza.
Spor la lucru sotului!
ruxij spune:
Eu am fost odata la cosmetica, as zice ca nu prea se merita totusi. Mi-am facut atunci sprancenele si un tratament din asta facial. Sprancenele merita, 15$, tratamentul nu prea, a fost cam 80-90 nu mai stiu, a fost mult. Ma mai duc pe 12 Aprilie, ca a fost cadou un certificat la spa, dar altfel nu cred ca ma voi inghesui pe acolo pt tratamente.
Liris, m-am intors la fetele de la slabit.
Bic spune:
Pentru fetele din Dallas.
Stiu ca e tirziu, dar daca aveti timp, azi la 7.15 p.m. se proiecteaza filmul romanesc "Restul e tacere" de Nae Caranfil, in cadrul festivalului de film din Dallas.
Mai exista inca o proiecte pe 3 aprilie, la ora 4.15 p.m.
Detalii despre program si locatii aici
si despre festival in general www.afidallas.com/index.php" target="_blank">aici
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
cenia spune:
SAlutare dragi fete
ce pacalicioase mai sunteti! eu mereu o patesc cu sotul meu care are o placere sadica sa ma pacaleasca! eu imi iau pirleala pt adolescenta ca atunci le-o facusem altora!
vroaim sa va spun si voua ce bucurie mare mi s-a facut: baby shower! a fost o surpriza totala si am ramas emotionata si o noapte dupa aceea, incit nu am putut dormi!
niste poze:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/BabyShower
e o senzatie super sa ti se faca asa o surpriza frumoasa , aproape 30 de persoane.
acum ar trebui sa le multumesc? in scriscica... aveti vreo idee despre aceste bune maniere?
pumba spune:
cenia- 'thank you cards" si sa multumesti pt ce ti-a adus fiecare in parte,daca ti-ai notat .frumos din partea lor. multe cadouri si frumoase. iar tu arati foarte bine.
honey- trebuie sa fie groznic sa vezi animanulute nepoftite prin casa.brrrbrbr.noi cand ne-am mutat aici am gasit in curte serpida cica sunt buni pt curte ,tin soareci departe.
eu mi-am pacalit sotul din dotare- l-am sunat si i-am spus ca am primit cecul promis de Bush. hihhihi.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Ramona J spune:
Am ramas in urma cu scrisul.
Josefine, am vazut si mi-a placut dar nu ma pricep destul cit sa-mi dau mai mult cu parerea ca pe vremea cind m-am maritat eu nu era asa.
Honey, sper ca se rezolva problema. Imi imaginez ca e stresant sa locuiesti asa.
Cenia, how nice! Eu tre' sa tiparesc tot pomelnicul ca sa vad pozele... o fac imediat.
Bic, multumesc. Mai studiez dar nu prea cred ca o sa ajung. Azi erau mai multe sanse. Vazusem ca e festivalul, dar n-am "aprofundat" lista cu filme, in ideea ca tot nu prea avem cum sa mergem din cauza copiilor din dotare. Cresc ei mari si ma fac eu batrina!
Ca veni vorba de batrina... Andrada, tocmai mi-am pus o portie de tarite pe fata. Se simte nice, thank you. Or fi prea mari? Ca am umplut prin baie, n-au prea vrut sa stea pe fata dar abia le scot din par! Acum ma gindesc sa caut si o reteta pentru bors!
Sinzi, esti pusa pe sotii!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ca veni vorba de batrina... Andrada,
trec peste...
Da, asa sint taritele, sint peste tot...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Hai mai Andrada, ca ai gasit secretul tineretii vesnice cu taritele astea! Mi-e fata precum un fund de bebe!
Acu' de-as descoperi secretul borsului...
The best thing you can do for your children is to love your wife.