Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cenia, superb! Mi-au dat lacrimile cind am vazut pozele.

Ramona cu fundul de bebe pe fatza ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, acum mi-a picat "fisa"...mama mea isi pune pe fata mereu felii de castraveti sau piersica si are un ten luminos si intins la 60 de ani...de nu-i dai peste 40

Cenia, foooarte frumoase pozele!!! Si surpriza!!!!

Simona, gata papanasii??? Mi s-a facut si mie pofta!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

F frumoasa surpriza Cenia!

Sanziana catravetele nu i bun ptr orice tip de ten. Oricum e f bine sa te freci pe fata cu ce gasesti prin bucatarie...Ajuta mai mult decat 100 de creme.

Am citit mai inainte ca i bine cand faci scrub sa pui si 2-3 picaturi de ulei.

Noi suntem bine, Ralucai toate basicile i s au acoperit cu coaja. Mai sta zilele astea acasa. Merg eu la scoala si i aduc tot ce se face acolo ca sa nu i se adune prea mult odata.

Cami dar si Sofia are doua nume?- doamne dar ce a trecut timpul...aseara cand am vazut 29 zile amr. wow!

Va pupam!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Wow, ce scump e la cosmetica, clar nu se merita. Credeam ca e mai ieftin ca pe la noi pe acasa.
Are cineva idee cum se numeste sunatoarea si daca gasesc pe aici pe undeva ceai de sunatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Adriana, eu am gasit odata intr-un magazin care vindea numai ceaiuri, dar e aici, in seattle, deci nu stiu cat te ajuta. era varsat, exact asa cum mi-l aminteam eu in copilarie, lipit pe peretii ibricului si uscat pe strecuratoare.

uite-l si www.amazon.com/Yogi-Uplift-Johns-16-Count-Boxes/dp/B000CMF18W" target="_blank">aici, cu denumirea locala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Corina inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. inca un pic si scapati.
Sofia are si ea doua nume: Sofia Alexandra.. i-am pus numele dupa bunicile noastre.

Cenia super pozele de la baby shower.. sa stapaniti sanatosi cadourile si bebe sa le foloseasca cu placere... Si noi am avut baby shower la Sofia si a fost tare fain desi eu ma simteam cam aiurea.. ca nu eram obisnuita cu traditia asta. Musai sa le trimiti multumiri in scris participantilor.

Hehe si dupa principiul cat traieste omul invata: Lexi multumesc.. am aflat si eu in sfarsit ce e ala St John's Wort..

AMR 28 de zile

Cami 34+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Lexi multam' de raspuns. Sper sa gasesc si eu pe aici pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,....MERSI MULT pentru situl ala de facut taxele.Uite asa.....le-am facut si eu,mi-au aprobat,am printat dupa o saptmana si le-am trimis....

JOSEPHINE,multa bafta cu afacerea!!!!
CENIA,si eu am vazut pozele si mi-au pacut tare mult.O sa-ti amintesti cu mare drag de acea zi.E super sa fii inconjurat de oameni carora le place sa se bucure de viata si nu vor sa lase o ocazie sa treaca fara sa serbeze cum se cuvine.Sarcina usoara si bebe sanatos si norocos!!!!
M-am uitat pe orbitz....dupa bilete de mers in tara la sfarsitul lunii viitoare....si am ramas.....muta de uimire.Deci m-am costa peste 2500 de dolari numai biletele pentru mine si pentru fiu-miu....care are 2 ani.Dar fetelor...pentru copilasi nu sunt preturi reduse?Caci.....mai am putin ......si imi rod unghile......de ciuda,binenteles......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Sa fie, Delia!
Suna la lutetia travel, am impresia ca e nr pe prima pagina. Anul asta, ca niciodata, am gasit preturi mai bune la agentii decat pe internet.
edit: poate iar ne intalnim prin aeroport;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sunt suparata...
Am fost azi la dentist pt o plomba care imi cazuse...stiu ca maseaua era busita rau dar ma asteptam sa ii poata puna o coroana...dar cica nu mai e nimic de facut...tre sa o scoata!!!! In plus de asta mai trebuie sa imi scoata maseaua de minte (Care are o carie mare si nu se justifica curatare de canal) mai am o carie mare (posibil si root canal) si inca vreo 4 mai mici!!!!
Asta vara in Ro, mai aveam doar 2 carii mici si maseaua asta cu plomba!!!!...
Vreau sa fac sedation si sa imi lucreze tot odata, plus cleaning!!!! cica dureaza juma de zi...dar nu imi voi aduce aminte nimic...
Inca oscilez intre sedation sau anestezie generala!!!!
Sunt f dezamagita...dar cu varsta se busesc si dintii astia!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput