Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

delia- ce stiu eu ca pana la doi au liber copii,dupa platesc bilet intreg.stiu ,doare la buzunar rau tare.
incearca sa mergi pana face 2 si platesti numai la intoarcere biletu.e o idee poate merge.
sanziana- iti inteleg durerea.root canal e doar vreo 800. eu pe 15 merg la dentist si trebuie sa las aCOLO o caciula de bani ,ca cica lucrarile din tara numai sunt bune.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pumba, aici un root canal este $1100!!! Din fericire asigurarea pe care o avem acopera destul de mult!!! Chiar si sedarea!!!

A mai folosit cineva sedare cand a fost la dentist??? Cred ca imi da Valium (sau o pastila pe care o iau seara inainte de appoiment) si mai iau una dimineata cand ajung acolo...apoi imi da cu gaz pana e gata toata gura!!!
Sunt totusi destul de incordata...am o frica de dentist...si nu am avut pana acum decat vreo 4 plombe puse...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanzi, curaj, ca trece repede. Mai ales cu sedare. Eu n-am facut niciodata cu sedare, am facut fara, dar nu doare ca oricum te anesteziaza. Dar nici placut nu e sa stai cu gura cascata si sa te uiti in tavan :))

Eu stiu ca si la bb iau aia bani pt. bilet de avion, dar mai putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am platit aici pt trei plombe, un cleaning, x-rays pt toata gura si o consultatie, 500 de dolari. Mi s-a parut foarte, foarte ieftin, mai ales ca nu am nici dental insurance. In tara am platit in iarna pt doua plombe si un cleaning super naspa executat aproape 200 de dolari. Una din plombe deja mi-a cazut, din cele puse in Ro. Plus ca ala atunci mi-a spus ca nu mai am nici o carie (la fel ca si tie, Sanzi) si aici dupa patru luni mi-au mai descoperit doua (si nu cred ca au aparut asa in patru luni..... Eu is cam disperata cu igiena orala, am un aparat cu un jet puternic de apa, in care pui apa de gura si care...cica ...iti curata tartrul si placa f. bine, apoi ma spal de doaa ori pe dinti (am doua capete diferite la periuta electrica, unul pt dinti si unul pt gingii). Toata paranghelia dureaza si dimineata si seara cel putin 10-12 minute. Lucian rade mereu de mine, cica pana te speli tu pe dinti, te demachiezi, te dai cu crema, eu deja imi fac un somn.

Sanzi, eu le-am facut pe viu pe toate, nu am vrut nici macar injectie, pe mine ma doare mai rau injectia aia decat interventia in sine. Si root canal-ul in ro l-am facut fara sedare. Am nervii scosi la vreo 5 masele, dar nu tin minte sa-mi fi facut dentistul in ro vreo anestezie, nici macar nu m-a intrebat dc vreau!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sotul a fost la dentist zilele acestea,caci are nevoie sa-si puna implanturi si i-au dat o gramada de oferte de pret...
Fain este ca..en-gross e mai ieftin decat pe jumatate.
Adica sa-si faca de exemplu partea stanga sus... l-ar costa vreo 9.400 $$.Iar pentru toata partea de sus (deci stanga+dreapta) vreo 8.300 $$.Si asta inseamna doar implanturile,caci coroanele vor trebui puse la alt dentist .

Eu in Germania am gasit dentistul perfect.Mi-a scos masea de minte in 30 de secunde. Eu ma frichineam pe scaun,ca vai vai si el.. gata!!Nu mi-a venit sa cred. Un tip foarte de treaba....un negru stabilit in Germania,clinica era a lui..si... comic foc.. vorbea romaneste (fusese acum vreo 25 de ani in Timisoara la specializare).Ce fericit a fost cand i-am adus de vreo cateva ori tuica.Vroia saracul si slana,dar n-am putut aduce din Romania.

Ohh well, va trebui sa-mi gasesc si eu un dentist la care sa merg cu incredere aici, caci dupa sarcina, am ramas cu sensibilitate la majoritatea dintilor,desi vitamine am luat. Banuiec eu ca e de la ciocolata ingurgitata de-a lungul celor 9 luni.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi am avut eu partial sedation intravenos, si eu m-am tot foit daca sa ma duc, pina la urma a fost chiar lejer mi s-a parut ca a durat citeva minute toata operatia si ca am vorbit tot timpul. In realitate a durat mai mult si abia daca deschideam gura, vezi ca trebuie sa te duca si sa te aduca cineva.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

fetelor,
Mulumesc pt aprecieri, nu am pus pozele sa ma laud, ci doar sa impartasesc si cu altii emotia si bucuria asta. a fost ceva deosebit, poate e normal pt o americanca, dar pt o romancuta...ca mine a fost ceva nemaipomenit.

eu sunt multumita de dr. stomatologi din Romania(nu toti), mi-am facut la cei mai buni dr. din Iasi, erau si cadre universitare, am avut si neplaceri acum multi ani, dar am schimbat dr. si gata.

acum poate sunt subiectiva, cumnata mea e dr stomatolog si de un an noi ne ducem la ea cu toata familia, inclusiv David la un an ca sa se obisnuiasca.
eu am niste lucrari de portelan superbe, sotul la fel cine le-a vazut a zis ca sunt facute profesionist.

la implanturi e adevarat ca in USA se fac cel mai bine, dar la sumele astea...

Miereamara: ce fel de aparat ai ca m-ai facut curioasa. si de unde il pot cumpara si eu ca mi se pare o idee buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bafta Sinziana!
n-am facut inca papanasii. haoleu in ce tara traim. niste semolina d'asta ...680g ... $3.30.
brinza asta dulce care se pune in papanasi poate fi si cottage cheese? am luat un cottage cheese de la whole foods si expira a doua zi ... deci o maninc expirata, ori o arunc, ori o fac ceva ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Liris, pap-o repede! Eu am vazut azi la Kroger cottage cheese Horizon care expira miine - dar macar era 50 de centi. N-am luat, ca nu mi-a trecut prin cap cum as putea s-o maninc atit de repede!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cenia, aparatul se numeste Waterpik
http://www.waterpik.com/oral-health-products/countertop-dental-water-jet/WP-100/

A costat vreo 60 de dolari, dar eu zic ca isi face treaba, curata dintii foarte bine, nu mai e nevoie sa folosesti floss.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput