Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 10
Delia21 spune:
PUMBA,odorul meu a implinit 2 anisori in februarie.....si l-am dus in tara de vreo 3 ori.....cu pret redus,dar ma gandeam eu ca dupa 2 ani tot o sa fie pretul la bilet pentru el cu ceva mai ieftin decat pentru adult.
Mei....fetelor....sa nu dati cu parul,.....si eu am de gand sa ajung pe la dentist,am vreo 2 carii mici......si ma gandeam....sa-mi gasesc amant....dentist,mai intai.Josephine,ar fi super sa ne intailim din nou.Tot asa cum m-ai recunoscut tu pe aeroport,la fel la pediatru cu pustiul meu,m-a luat Adriana ca din oala.....si nu stiam de unde ma stie,....ba mai mult cu ceva luni in urma eu tot o invitasem la cafea,pe mess.....oricum haioasa de tot faza.Din inima te felicit pentru ca esti intreprinzatoare si te apucasi de afacere!
Ramona J spune:
Delia . La preturile astea cred ca merita!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Al meu dentist....e femeie...dar l-am trimis si pe barbate-miu la ea, macar unul dintre noi sa faca economii. Oricum el are insurance si nu plateste f mult.
In alta ordine de idei, mi-a murit laptop-ul azi dimineata. E ca un facut...cum dau si eu de ceva banuti, cum pica o belea din asta pe capul meu. Nu prea mai este nimic de facut cu el, tocmai ce a iesit din garantie, acum o luna. Pun pariu ca i se trage de la cazatura pe care si-a luat-o in decembrie. Intai i-a murit wireless-ul, apoi s-a gandit ca nu poate trai fara wireless si s-a dus si el...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
corinadana spune:
Dar ca sa i deschizi sertarasul/ CD,DVD (lap top ului) in afara de a apasa pe el se mai poate altfel???
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
adriana_m spune:
Cu biletele de avion stiu ca la copii pana in doi ani platesti jumatate iar dupa doi ani pana pe la 5 parca platesti 70% din costul biletului. Noi asa am platit cand am venit aici si copilul avea 2 ani si 3 luni (70%).
Vroiam sa va povestesc o intamplare de aici. Intr-o zi am mers la un magazin cu familia sa vedem ce haine mai au aia pe acolo. Si sotul cu copilul s-au dus la raionul de copii iar eu am ramas pe la haine sa-mi mai clatesc ochii. Pe langa mine era o doamna cu fica ei (cred) care vb romaneste. Imi zic in minte:uite mai ca mai sunt romani aici la noi in oras pe care nu-i stim. Apoi la ceva timp vine sotul cu copilul la mine si povestim, ne dam cu parerea de niste haine. Doamna cu fata pleaca mai incolo cand aude ca si noi vb romaneste. Apoi iar ajung aproape de ea (cautand haine) si o aud pe doamna cum se chinuie sa vb in engleza cu fata. Am ramas "masca". De ce le-a fost frica sa mai vb in romaneste cand si-a dat seama ca suntem si noi romani? Asa se procedeaza pe aici de fapt? Asa se face daca mai auzi romani prin jur sau cum? Poate chiar asa trebuie sa facem si noi si nu stim. Efectiv mi s-a parut aiurea ce s-a intamplat. Voi cum a-ti proceda daca a-ti auzi romaneste pe langa voi si nu a-ti cunoaste oamenii? Chiar asa sa ne fie rusine ca suntem romani sau cum?
pumba spune:
miereamara-imi pare rau pt laptopu tau drag .
eu de bine ce am pus gresia in buc ,azi dimineata am scapac ibricu de ceai si acum nu mai e bun deloc.trebuie sa merg la Walmart sa cumpar altu. e adevarat ca tot ce pica pe gresie e bun picat.
adriana- in sit de fata nu stiu ce as fi facut,te-a evitat asa ,pe fata.
de regula ,daca aud romaneste dau binete , intru in vorba.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Delia21 spune:
Uite domnle....de asta's eu tare bucuroasa ca am gasit capete luminate si informate aci.....ca eu,cu toata jena,...simt cum ma blazez,....ma tarai ca sarpele,trag de mine sa mai fac si scoala asta,...am momente cand ma lasa neuronii in pana....cand mi-e mai mare dragul...si imi dau seama ca uit sa ma alimentez ca lumea caci sunt intr-o fuga continua,dar las ca pe 11 iau vacanta....si atunci ....offff.UN MARE MULTUMESC jOSEPHINE,intr-adevar m-am uitat pe site-ul ala si au alte preturi,mai pe la o mie asa,...mai pe buzunarul omului de rand....
Sanzi,noi suntem acum la West Palm BEACH,....hai la noi in vizita!Al meu puisor e nascut pe 25 feb 2006.Cand vad romani...i studiez rapid si daca par genu prietenosi,fara fumuri si aere de superioritate....si cu picioarele pe pamant atunci da,deschid discutia,....dar daca vad specimene care injura,....mi s-a intamplat sa aud vorbindu-se...ca la usa cortului,...nu reproduc caci m-as face de mare ras,...MAICA-MEA ARE OBICEIUL SA SE VESELEASC TARE....SI LA FEL,S-A MAI TEMPERAT DUPA CE A DAT PESTE NISTE....unii veniti la cumparaturi,cu bani,la NY,....si care i-au spus mamei ca ei sunt satuli de romani.Pe mine m-a pufnit rasul rau de tot la faza asta...
josefine spune:
delia, poti sa si suni, noi ne-am luat bilete cu vreo 100$ mai ieftine decat am gasit pe site-uri in iunie. de-asta zic, ca anul asta mai bine prin agentii.
io cand aud romani de obicei as vrea sa vb cu ei, dar mi-e cam jena. dar in nici un caz nu incep sa vorbesc in engleza, de rasu' curcii nu asa..
sinzi_ana spune:
Delia, pe cat feb e feciorul tau??? Al meu e pe 4!! Tu unde stai in florida?
Mireamara, noua ne-a murit sonorul la laptop...prima data insa a cedat cd-room...dar l-a reparat un prieten...
Si eu am Waterpick si imi place la nebunie!!! eu pun si apa de gura in apa aia!!!
Si ca pasta de dinti cea mai buna (pe de parte) este pasta Rembrant!!! E si mai scumpa...dar face fiecare penny!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
lai spune:
Sanzi, eu in locul tau as cere si o second opinion la alt dentist. Din experienta mea cu unii dentisti de pe aici, se mai intampla sa-ti gaseasca 'prea multe' chestii in neregula.. (in Romania mi s-a intamplat invers, sa nu mi le depisteze pe toate).
Eu in primii ani de strainezia eram innebunita daca auzeam pe cineva vorbind romaneste pe strada, intram in vorba, iubire mare.. Pana cand am avut la un moment dat o experienta mai.. neplacuta.. si de atunci m-am mai temperat
Lirisul, baga niste farmer's cheese de la rusi la papanasi; iar cottage cheese-ul papa-l cu piper cu lamaie, o rosie si niste masline mmmm
Lai