Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

vroaim sa va scriu de fapt sa va copii o gluma:
STITI DE CE VALOREAZA FEMEIA MAI MULT?

Valoarea economica a femeii :
1. Are 2 glande mamare care produc 2 litri de lapte in perioada maternitatii: (4 RON/litru, adica
8 RON)
2. Are 2 sunci la picioare: 100 RON/bucata, adica 200 RON
3. Are piept: 15,5 RON
Total: 223.50 RON
Valoarea economica a barbatului:
1. Are o banana 0.30 RON.
Are 2 oua 0.25 RON/buc = 0.50 RON.
Are 2 glande mamare care nu produc nimic 0.00 RON
Total: 0.80 RON.
In plus barbatul produce pierderi, pentru ca ouale lui nu se mananca,
fluierul lui nu suna... si cu timpul banana se strica...

acuma, ar trebui sa actualizam preturile la dolarul american...

Miereamara: multumesc de raspuns, o sa caut si eu chestia asta de spalat si pastrat dintii frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Papanasi am facut si cu cottage cheese, dar scursa in prealabil. E drept ca eu nu fac papanasi asa cum am auzit prin unele parti, prajiti. Eu stiu doar simplu, fierti si apoi pusi lacuptor cu zahar si smintina din belsug. Maninci pina crapi, asa de buni sint!

Si am uitat: eu stiam de grish ca fiind tot semolina. Asa am si gasit, asa am si folosit. Mi-ati facut pofta de o mamaligutza acum, mai ales ca am si niste brinza de capra f. grasa...

Mergi la inceput

Cu romanii intilniti in magazine am auzit o gramda de povesti naspa si eu ezit sa intru in vorba, dar ma fac auzita in romaneste, daca intervin ei, ok.

eu intilnesc foarte multi romani care ma saluta fara sa ii cunosc. eu cint in corul bisericii si ei ma cunosc dar eu nu caci e o biserica extrem de mare.

ieri am fost la vaccin cu david ca nu le avea pe astea "americane" ca a fost bolnavior. si acolo era o tipa care zicea ca ea cunoaste multi romani, sora ei e casatorita cu un roman... si tot asa
cred ca au adunat multi aici ca le place caldura satuli de frigul din Romania....

vroaim sa zic fetelor din phoenix (de fapt stiu o singura fata, Adriana) ca vine consulul din LA sa rezolve problemele de autentificari, certificate nastere,reinoiri pasapoarte, cetatenie etc. pe data de 12 aprilie, simbata . persoana contact detalii:Eugen Paul tel 623 518 2835.
va veni la sediul bisericii Happy Valley 25435 N 15th Ave,Phoenix, Az, 85027 , directii adresa pe site:
happyvalleychurch.org

Mergi la inceput

A! mai vroaim sa scriu despre vizele astea.
stiti ca va ziceam ca ungurii au negociat in acord bilateral si speram ca si romanii sa faca asta?
ia uitati in articolul asta:
http://www.romanialibera.ro/a121603/prioritate-ridicarea-vizelor.html

deci se vor incepe negocieri bilaterale, cica la stiri ziceau ca se va face in etape, intii vor da voie rudelor ceea ce ar fi super, asta ma intereseaza pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Eu sa fiu sincera chiar nu mi-as dori sa se ridice sistemul de vize. Sa se usureze reintregirile de familii, da. Dar restul... Hmm imi ajunge imaginea romanilor in Europa.

Acus cu romanii... depinde. Chiar in NYC in magazinele romanesti vorbesc romaneste, desi sunt unii care incearca si acolo sa vorbeasca engleza... iar intr-o patiserie cu strudeluri, coltunasi, poale-n brau, savarine e chiar amuzant sa vezi cum cred ei ca suna in engleza. Dar in rest mai pe la periferie, dau binete sau spun o gluma fara sa insist. Vor sa vorbeasca bine, nu, nu.

In alta ordine de idei.. sunt o catastrofa la gatit deci ascult, nu contati pe mine la dat sfaturi. Noroc cu NY ca nu mkor de foame... in planul weekend-ului se afla o vizita cu scop en-grosist prin magzinele rusesti din Brighton Beach. Deja savurez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pe vremea cind locuiam la NY imi vedeam de treaba cind auzeam vorbindu-se romaneste. Asta pentru ca sint romani peste tot, cum sa te opresti cu toti de vorba?
Aici n-am dat de ei. Sotul a auzit pe unii la Home Depot si n-a intrat in vorba cu ei, tot pe chestie de obscenitati sau nu stiu ce vorbeau ei de s-a gindit sotul ca mai bine nu...
Deci nu as evita, dar nici nu ma simt neaparat datoare sa vorbesc cu cineva pentru ca e roman.
Uite ca mi-am amintit ca s-a mai intilnit sotul cu o romanca la un magazin rusesc. Tipa a tot insistat sa afle unde locuim, nu doar orasul, ci exact zona etc. si apoi a tras o estimare cu cit costa casele in zona.
Asa ca din cele doua intilniri surpriza cu romani n-a "picat" de vreo prietenie.
Nu mi-am pierdut speranta, Dallas-ul este nr. 1 la capitolul cresterea populatiei, poate va mutati careva aici.
Chiar, m-am intilnit ieri cu vecina mea care are functie in HOA si mi-a spus ca doua case care abia iesisera la vinzare au intrat deja in contract. Iar la tv tot arata ca scad preturile, real estate e in cadere libera etc. Anyway, ziceau la stiri ca aici preturile sint subevaluate cu 30% deci haideti sa faceti un deal bun!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

veniti in SD!pretul la case e super cu 300,aveti si menajera.
vom avea un mall nou,un nou super WALMART,cabela pt cei care merg la vanatoare.se construieste in disperare pe aici.
cu vizele pt toata lumea nu sunt deacord,ar trebuie sa ascund si sa pun sub cheie, tot ce am pe afara.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu papanasii ii fac cu ricotta cheese si nu cu gris ci cu faina, mai pun zahar, esente, coaja rasa de portocala sau lamaie si ii fac prajiti.

pai daca semolina e asa scumpa eu zic sa iei cream of wheat (eu imi fac mie cateodata ca-mi placea mult grisu cu lapte in ro, e exact ca ala :))

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Va dati seama ca atunci cand am vorbit cu sotul in magazin doar nu am vorbit obscenitati sau alte tampenii. Doamne fereste. Nu suntem genul. Si eram cu copilul care imi explica ce jucarie si-a gasit el si imi arata ce jucarie are. Eu nu vroiam sa ne facem prieteni acum cu doamna aceea, sau nu ma interesa ce face, unde sta, ce invarte pe aici. Nu am nici o treba, sa fie sanatoasa si fericita din partea mea. Poate ii spuneam doar un bunaseara sau spor la cumparaturi sau poate nimic. Pe mine ma socat faptul ca a inceput sa vorbeasca in engleza si chiar vorbea destul de greu. Si mai si ii spunea fetei asa mai tare sa-si ia rochia aia ca uite e de firma, dar in romaneste nu au vorbit de asa ceva. In fine, fiecare cu ideeile lor.
Eu sunt de acord cu scoaterea vizelor dar tot asa numai pe la neamuri daca s-ar putea sau prieteni. Adica sa se faca totusi o selectie.Dar poate nu au bani toti tiganii sa ajunga si pe aici la furat, daca ajung astia pe aici o sa imbogateasca repede si o sa se imulteasca repede ca la ce usor cred ca poti fura de pe aici si la ce "educati" sunt ei in astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana m, am vazut si eu exemplare din astea. Avind in vedere comportamentul lor eu zic ca n-ai pierdut nimic.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput