Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

semolina se gaseste si "varsata" (bulk), moment in care nu mai e asa de scumpa
iar eu va rog frumos sa nu mai fluturati pe aici mancare si dulciuri la care nu dati retete, ca va spun la moderator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Noi ne-am intilnit la Costco cu o familie de romani. Batrina (cu palarie si fitze) cind ne-a auzit ca vorbim romaneste a intrat in vorba, ca ii place cum vorbim intre noi (), ca ii place cum a imbracat Marcu, ii place zona in care stam, etc-etc. I-am multumit de assessment (Marcu era cu ochii cit cepele ca tot il masura cum maninca, cum sta...etc) si am plecat.
Idee buna waterpickul asta, ca lui Marcu nu-i prea place flossingul si ma tem citeodata cind trag de vreo saminta ceva sa nu fac mai mult rau cu ata aia,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Of! mai frumos ca aici la mal de ocean cu plaja, palmieri si clima perfecta... Cu americani simpatici care nu ti au grija de unde esti.
Eu in 15 min sunt la ocean, apus de soare in ocean, plimbari cu biciclete pe plaja, parcuri de copii pe plaja.
Nimic nu se compara.

Noi nu am avut intamplari neplacute cu romani, la noi Raluca ii saluta repede si la femei le zice saru' mana (au ce mi e drag). Chiar ne am facut niste prietenuti asa...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Din cite stiu eu papanasii se fac si cu faina si cu malai, intr-o anumita proportie. Nu stiu pe de rost, am reteta scrisa. Dar ies bestial de buni. Semolina nu e asa de scumpa, cel putin aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ah, cu romanii astia care s-au ajuns in America...
Noi eram acu vreo 3 ani la Sequoia Park si eram in magazinul mititel ne cumparam bomboane. Eram destul de multi, si vorbeam tare, romaneste, cand se aude, ' Ia uite, ba s-a umplut America de romani!' Nu-mi venea sa cred, parca ziceai ca intrasem la el in curte si faceam scandal, si unde mai pui ca era si cam tuciuriu baiatu'. L-am mai vazut dupa aia cat am stat pe acolo, de ziceam ca o sa-i sara la beregat un amic de al nostru care nu stia multe...

Alta data eram in LAX, mergeam acasa si langa noi am observat un batranel, cu pasaport romanesc, noi nu l-am intrebat nimic dar el ne-a auzit vorbind, si sa te tii nene, nu mai puteam scapa de el, Ovi saracul, se facea ca doarme, in avion, ca sa nu-l mai bazaie tataie.

Si ce m-a deranjat cel mai tare, a fost anul trecut de Craciun. Am fost si noi sa vedem bradul din Newport Beach cu ai mei dragi parinti, si erau acolo un grupulet care vorbeau romaneste, tata i-a auzit cand au zis ca sunt din BV si s-a bagat si el in vorba, Mi-a fost asa mila de el saracul, ca el era bucuros ca a dat de brasoveni in America, dar aia erau cum zicem noi, cu nasul pe sus, de nu le ajungeai nici cu prajina la el. Incepuse una sa zica ca odata cand era la cumparaturi in Macy's s-au gasit frate un grup de romance care nu se cunosteau, dar s-au auzit una pe alta vorbind si stateau la taclale in mijlocul magazinului de le auzeau toti. Imi venea sa-i spun, stai linistita ca nu te deranjeaza nimeni, omul a vrut sa dea binete...
PE cuvant, ca de cateva ori cand am mai auzit vorbindu-se romaneste am tacut amandoi si ne-am vazut de ale noastre. De asa romani nu mi-e dor.....

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Va dati seama ca atunci cand am vorbit cu sotul in magazin doar nu am vorbit obscenitati sau alte tampenii. Doamne fereste. Nu suntem genul. Si eram cu copilul care imi explica ce jucarie si-a gasit el si imi arata ce jucarie are. Eu nu vroiam sa ne facem prieteni acum cu doamna aceea, sau nu ma interesa ce face, unde sta, ce invarte pe aici. Nu am nici o treba, sa fie sanatoasa si fericita din partea mea. Poate ii spuneam doar un bunaseara sau spor la cumparaturi sau poate nimic. Pe mine ma socat faptul ca a inceput sa vorbeasca in engleza si chiar vorbea destul de greu. Si mai si ii spunea fetei asa mai tare sa-si ia rochia aia ca uite e de firma, dar in romaneste nu au vorbit de asa ceva. In fine, fiecare cu ideeile lor.
Eu sunt de acord cu scoaterea vizelor dar tot asa numai pe la neamuri daca s-ar putea sau prieteni. Adica sa se faca totusi o selectie.Dar poate nu au bani toti tiganii sa ajunga si pe aici la furat, daca ajung astia pe aici o sa imbogateasca repede si o sa se imulteasca repede ca la ce usor cred ca poti fura de pe aici si la ce "educati" sunt ei in astea...

Unde ii gasisi Adriana pe romanii respectivi? In ce magazin? Eu nu ma intalnesc cu nici un roman p'aci. Poate nu cumpara nimeni de la Payless (in partea de vest a orasului), eu acolo imi fac cumparaturile.
Ah, ba da, ne-am intalnit odata chiar pe aleea de aici din cartier cu niste romani pe care nu ii cunosteam, dar nu au fost prietenosi, asa ca am pastrat si eu distanta regulamentara:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Andrada si eu nu omor dupa flossing dar uite Twinline e fain si usor de manipulat. Uite aici:
http://www.dentist.net/plackers-twin.asp

Eu in magazine ma fac suspectata doar de americani. Cand palavragesc cu fatuca si desi eu evit verbul copila tot ma intreaba ce "fac" cu faina ... si-imi atrag asa niste priviri reprobatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ah si am si eu intrebare. Se duce cineva prin .ro in primavara aceasta trecand prin Bucuresti si NY sau CT? Venim pe oriunde, aeroport, in cosmos. Disperara mareeee....

Daca da... rugamintea ar fi daca la cala impachetate bine ar putea lua doua mini-mini--sticlute minuscule cu un dezinfectat pentru nas. E un preparat de farmacie. Se numeste Colargol si este singura chestie cu care controlez infectia de sinusuri a fetitei careia ii tot amanam operatia pe motiv ca-i prea mica. Fiind produs de farmacie nu dureaza mult asa ca... cu jalba in protap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Snee, se pot aduce cu avionul si apoi trimite prin posta in interiorul US. Eu asa am primit niste.. ceva mic de la o prietena care sta in AZ, ea aducindu-le din Ro. Si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ma duc eu in Romania intre Mai 21 si Iunie 5. Ti le trimit prin posta dupa ce ma intorc cu ele, dc. vrei. Deci dupa 5 Iunie le-as pune la posta, le-ai primi cam pe 10.

Mergi la inceput