Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 13
Andrada spune:
Snee, exact cu d-alea il floss si pe Marcu ( eu nu prea am ce) si tot nu-i place. S-ar putea sa-l pacalesc cu apa.
cu fata ta, si Marcu cind era mic si voia la baie urla in tot magazinul: FAC-FAC-FAC!!!! in fata mea si se uitau toti urit cum il mingii pe cap si ne grabim la baie,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
pumba spune:
andrada- misto faza
eu le zic la fete in magazin - hai ,hai,hai ....sa mergem! si toti cred ca sunt luata din loc ,daca le zic la fete de 7 ori - hi,hi,hi.
eu evit sa mai " fac" ....ceva cu faina .
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Sneeuwklokje spune:
Brava fetelor ...LOOL si mi vreti sa faceti impresie buna...:))
Ruxij multam fain. Iti dau un PM mai aproape, da? Esti o draguta.
Siminaf fiind lichide e complicat sa le aduca cineva in bagajul de mana. Mai inainte mai rugam. Acum cu toate restrictiile ar trebui sa ceri prea mult. Arata si dubios compusul fiind si cu iod. Stii si cum sunt sticlutele de farmacie din .ro.
Oana_B spune:
Adriana, stai linistita ca nu-s peste tot asa. Eram o data la Home Good si comentam cu Ovi o vaza ziceam ca pe pariu ca e facuta in Ro si una langa mine cica "e facuta in Ungaria ca si io m-am uitat". Era o femeie mai in varsta am stat de vorba cu femeia aia necunoscuta in magazin si inca vreo juma de ora in fata magazinului. Era o femeie in varsta venita la rudedin Valcea de undeva si o scosesera la plimbare. Ba am gasit si cunostinte comune ca deh, cam asa e pe aici prin Michigan. Multi romani si se stiu pana la urma unii cu altii.
Snee, daca veneai mai acu fo' doo saptamani iti aduceam io ca tocmai venii din Bucuresti. La cate sticle am avut in valize mai treceau doo de farmacie. M-a intrebat ala daca am venit cu alcool si mancare io am zis ca nu, aveam beutura si conserve cu pateu lol.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
A.....sa va spun cu ce a venit o mamaie, de aici din comunitate, in bagaj ultima oara. Rasaduri de legume, mladite (cu tot cu radacini) de dalii, prajituri facute in casa, prajituri luate din comert, carnati, spices, visinata (din care mi-a dat si mie) si alte cateva produse, de care nu-mi mai amintesc. In esenta, bagajul ei era compus 80% din produse interzise. Am intrebat-o: "si nu v-au oprit la vama?" La care ea:" pai m-au intrebat: aveti ceva de declarat? si eu am raspuns: n-am domle"! Ginerele, cand a vazut ce incepe sa scoata din bagaj, mai avea putin si facea atac de inima.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
liris spune:
Sneewklokje, vine cumnata-mea pe 28 luna asta. pot sa-i spun ei si apoi prin posta asa cum s-a mai sugerat pe aici. da un semn!
imi dati si mie o reteta de papanasi?si pot s-o fac in apa clocotita? e diferit gustul? ca ma enerveaza s-o fac in baie de ulei ca trebuie sa curat 100 de ani dupa aceea.
se pare ca eu stau in cea mai scumpa zona :(( . nu-i nimic, la un moment dat o sa incep sa maninc mai putin si ma fac o silfida. exact ce-mi doream. lol.
Oana_B spune:
Au vrut si ai mei in Bucuresti sa-mi dea iarba la pachet dar am refuzat, daca mai spuneam la ala la aeroport si ca io nu m-am atins de valize la facutul bagajelor...ma legau de-a binelea.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Liris, mie imi plac cei prajiti:
http://gastronomie.ele.ro/Papanasi_cu_gem_--r901.html
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/papanasi_prajiti-408/
Fierti nu stiu, sorry.
Da, se pare ca tu stai intr-o zona foarte scumpa, eu ma ingrozesc cand mai povestesti de ce preturi sunt pe acolo. Lucian tot in computere lucreaza si vrea sa ne mutam in California, San Diego, anul viitor. Sincer....eu nu prea vreau. Ca m-am obisnuit cu un anume stil de viata si nu vreau sa renunt la el. Vreau casa mare, piscina, verdeata, etc...Pai aici, o casa mare cu trei bedrooms poti sa o inchiriezi cu 1200 de dolari si sa o cumperi cu 180000-200000.
Eu as vrea in Seattle, da cica ploua prea mult....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
adriana spune:
Liris, iei 2 oo (de chicken ) si deasupra adaugi gris. Scuze daca nu-ti pot da cantitatile dar eu intotdeauna ii fac ochiometric... Asa, si adaugi gris, amesteci, pana iese putin mai gros decat smantana... Adica sa nu-ti curga din furculita, dar nici sa stea bat.. Grisul se mai umfla nitel, daca ii mai lasi 5-10 min.
Apoi pui apa la fiert si cand da in clocot, cu o lingura iei din compozitie si pui in oala... Vezi ca ei se duc la fund si se lipesc, ii dezlipesti de acolo si dai focul mic, sa fiarba inabusit.. Daca nu se umfla si nu-ti plac, PUNE UN CAPAC si lasa-i sa fiarba asa putin, se infoaie imediat.
Ii scoti si ii papi repede cu miere, zahar, dulceata sau smantana... Deliciu..
Sper sa-ti iasa.. ca la cum am explicat
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Siminaf spune:
Eu nu gasesc reteta acum, dar e ceva de genul malai, faina, ou si lapte putin si se face ceva cam atit de tare cum a scris si Adriana, doar ca nu se lipesc la fiert. Si cind sint gata se ridica deasupra apei. Atunci ii culegi cu o spumiera (ca sa-i iei fara apa) si-i pui intr-un vas pt. cuptor, apoi adaugi deasupra lor smintina cu zahar si-i bagi un pic la cuptor (sa se rumeneasca un pic smintinica pe la colturile vasului, ca daca lasi mult se arde) - cam 30-40 de minute. Si apoi maninci pina te faci cit un balon. Garantat. Atita doar ca nu stiu proportiile, ca nu gasesc reteta acum.