Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 14
Sneeuwklokje spune:
Oana_B nu mi-o dat prin cap... asta cu mintea romanului cea de pe urma se aplica cu brio la mine.
Liris multam fain... cum nu dureaza decat vreo luna cu tine si cu Ruxij sunt un om fericit. Scot sampania.
Nu te necaji, NY Long Island se pare ca dupa Silicoane e prin top... deci cartofi prajiti... ba nu fa-i fierti. Daca ai citit Asterix si Obelix in Olanda. Autorii radeau de englezi la un moment dat la o intalnire inter-galica: cei din Marea Britanie fierbeau totul ca apa da un gust distins Altfel si eu mor cand ma apuca prajitul snitelelor s-altora.
Cat despre bagaje sa vedem ...La mine gasesti cereale Nestle de nu stiu care fara de care juniorul respinge orice biberon, sunatoare pentru pielea cu dermatita atopica ..., Colargol of course.... si ceva plantute de bucatarit... dar am o mutrita inocenta se pare. Pe al meu il trimit inainte ca ma tradeaza:))
blackpanterro spune:
Io sunt una din "snoabele" alea care nu ma bag in seama cu romani daca ii aud langa mine, sa nu dati cu rosii, pur si simplu nu simt sa vb cu cineva sau sa mi-l fac prieten numai pt ca e roman.Daca intamplarea face sa vb si sa aflam ca suntem romani, vorbim, nu sunt salbatica dar eu nu fug dupa oameni sa intru in vorba cu ei numai pt ca i-am auzit vb romaneste.
Legat de "fac" in magazine...sa vedeti ce fete atrag eu cand ii zic lui Aidan sa imi dea un pusi pe falcuta.LOL se uita la mine de zici ca am 7 capete.La inceput nu mi-am dat seama dar apoi am realizat ca ei se uita la mine datorita cuvantului pusi care inseamna ce inseamna in engleza LOL.Si acum zic dar daca se uita dau explicatia :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
diana_n spune:
M-am amuzat citind ultimele post-uri
Cand deabia incepuse sa vorbeasca, Peter ma trage langa o masa si imi zice "ap". Eu astept A-ul final (era un pahar cu apa pe masa) si ma prefac ca nu inteleg. El : ap, ap ! si imi face semnul de "sus". In sfarsit imi pica fisa , il iau in brate si el ia un mar din farfurie.
Am avut si noi o faza simpatica. Eram in vizita la o prietena si Peter ma tot chema hai-hai ca sa-mi arate ce jucarii a gasit. Fetita gazdei se uita luuung si ma intreaba "Why is Peter saying hi to my toys?"
Diana si Peter (3 oct 2005)
Ramona J spune:
Punctul 1: eu o sa ma fac ca n-am vazut retetele alea de papanasi, da?
Punctul 2: nu va mai laudati ca locuiti in zona scumpa, voi ati vazut preturile din Bucuresti? Taie Manhattanul si Silicoanele.
Edit ca am uitat sa adaug punctul 3: ma duc sa-mi dau cu tarite pe fata.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Dar nu mai mari ca si n Santa Monica! ( un amarat de studio 700,ooo$).
Cred ca te dai mult prea des Ramona!
Un lucru bun cu boala Ralucai- am scapat de 3 kilograme, ha ha!
Am primit azi report card ul, are din nou straight 4.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Poti sa cumperi apartament cu o camera in Dorobanti cu 700000 euro, sau garsoniera cu $700000 in Santa Monica! Dar eu am vazut un apartament cu $400,000 cu "ocean views".
Ce ai cu taritele mele?
Felicitari Ralucai pentru note si tie pentru kg in minus. Trebuia sa vin eu sa o ingrijesc!
Chiar, din ce clasa le da note? Ca Alexandru e intr-a doua si n-am primit decit niste cifre de ordinul sutelor, care sint rezultatele unor teste si apoi comparam cu nu stiu cite mii de altii copii... ma doare capul!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
liris spune:
nu par prea complicati papanasii. corect? sau imi scapa mie ceva? multam frumos ptr retete!
blackpanterro spune:
Fetelor ma ajutati cu un sfat?Ieri am facut BBQ si sotul taia niste lemne pt foc si a sarit un lemn in fata lui Aidan si tot e zgariat pe partea stanga.Sunt rani superficiale dar arata rau ca sunt multe si i-am dat cu putin NEOSPORIN care e foarte bun dar care contine corticosteroizi.Sa ii mai dau si astazi?Ce creme bune,preferabil fara corticosteroizi, mai sunt pe piata nu de la farmacie ca nu e deschisa in weekend?
Si azi merem la bowling, parca vad cum o sa se uite lumea la noi, ca si acum un an cand a cazut Aidan cu fata in marginea mobilei si i s-a umflat cat pumnu' , atunci iar fete si explicatii.Eu nu inteleg oamenii astia nu mai cred in accidente, numai in violenta domestica??Chiar nu mai crede nimeni ca mai toti copiii se lovesc?Nu e cazul de ieri dar totusi....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
adriana spune:
De ce nu-l dai cu aloe? e simplu, naturala... eu nu as da corticosteroizi..
Liris, e super usoara reteta, n-ai ce face in 20 de min... la noi se mananca pe banda...
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Sneeuwklokje spune:
Pe ranile deschise eu le dau cu bacitracin care-i unguent cu putin antibiotic, ca si neosporinul, dar fara cortizon.
Pentru vanatai la dau cu arnica. Inainte nu le dadeam cu nimic si erau ca niste dalmatieni, cel putin cel mic care incerca mereu sa imite senioara. Asta e acum pastram aparentele si constat relativitatea observatiei. Cred ca as putea sa-i snopesc din batai si cu arnica nu s-ar vedea nimic pe piele... dar eu ma uit mereu la ochi, atitudine... ca sa determin sursa vanatailor altora.