Fetele din America (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Care arnica? Asta e firma? De unde?
Anuta mea e toata o vinataie, vine vara si mi-e teama ca o vede careva si anunta protectia copilului. Eu nici nu stiu cind le face, ca nu zice nimic.
Alaltaieri facea ceva acrobatii pe scaun si a aterizat cu fruntea in rama metalica de la pat. M-am temut de o contuzie, ceva dar a fost OK. Ma imbolnaveste de inima fata asta.
Snee, si noi avem colargol. Daca arde tare ma uit sa vad daca am vreunul extra. Dar sa stii ca al meu nu e proaspat, din fericire nu a prea fost cazul sa mai apelam la el.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Acum e tirziu sa pui rece, altfel neosporin e de ajuns. Eu pastrez o lingura in frigider pentru contuzii chestii.
Eu am avut maseaua umflata si cind mi s-a retras mi-a lasat "black eye". Purtam ochelari cind puteam, dar m-au fugarit doua femei cu violenta domestica prin tot walmartul, sa imi dea pliante, nr de telefon, adrese de hotelrui, etc.
Marcu era cu mine de mina cind s-a rasucit pe calciie si si-a frecat fata de un perete d-ala "popcorn". Juma de fata si-a zgiriiat. Noroc ca n-a ramas semn,
D-astea.
Snee, benadryl ai incercat?
La noi a mers f bine,
a

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc de raspunsuri, nu am gasit nimic altceva decat tot Neosporin asa ca raman cu asta si ii pun putin de tot pe zgarieturi.
Am fost intrebati de 3 persoane ce a patit copilul....

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si mezina mea toata plina de vinatai, mai da si cu capul... ma omoara cu zile! Si de obicei se intimpla "pe ascuns", ca doar nu pot sta in fiecare secunda cu ochii pe ea. Si cel mare are semnele lui de buna purtare, dar nu chiar ca sora-sa. Atita doar ca eu dau din umeri daca cineva se uita mai nustiucum si zic "eh, copiii astia". De intrebat direct inca nu mi s-a intimplat, poate aici or fi mai nesimtitori cei din jur... Dar nici pediatra nu s-a mirat, a zis ca e absolut normal la virsta ei/lor. Pe mine ma innebunesc insa loviturile la cap. Stau dupa aia citeva zile cu inima cit un purice si ii tot urmaresc, sa-i vad ca-s ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona aici le a dat note de la kinder. 1 minim -4 maxim.
Gomajul nu i bun de facut asa de des... stii tu cu ce i prea mult... Cu 400,ooo ocean view s ar putea sa fie ori Santa Monica si ti cade in cap ori Venice Beach unde dupa inserare nu mai esti in siguranta afara plus ca i plin de toti nebunii...

Ptr a evita semne lasate de lovituri/zgaraieturi folositi COCOA BUTER. Este excelent, eu am dat o pe Ralucuta si acum dupa ce i a mai picat cate o cojita jos de pe fata.

Ralucuta cu bube si fara : http://good-times.webshots.com/album/563000314eWhkCX

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai de ce? Ca nu facui de o saptamina? Se face scoarta in perioada asta.
Simina, si eu ma tem de loviturile din zona capului. Am avut o intimplare din asta groaznica pe cind era Alexandru mic.
A folosit cineva produse Philosophy? Ca am tot auzit de bine, dar sint cam scumpe. Sa incerc, sa nu incerc...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

fetelor, foarte interesant mi se pare forumul asta!
atatea poti afla, numai punand o intrebare!.. ce ma doare pe mine este limbajul asta american...cujm ati invatat voi? cat de bine ati stiut cand ati venit aici si cum ati procedat in continuare?
sper sa nu pun o intrebare aiurea, dar pe langa faptul ca stiu sigur ca nu voi vorbi niciodata perfect, parca din ce trece timpul in loc sa ma desptept si eu, parca mai rau ma duc cu capul!! si totul pleaca de la intelegerea limbii, mai bine zis neintelegerea ei, si de la neputinta de a ma exprima asa cum gandesc.... imi vine sa ma dau cu capul de pereti!!! orice sfat este binevenit, orice experienta de viata pentru mine poate fi o idee , ce poate ma va ajuta sa improvizez mai mult si sa se prinda si de mine ceva...
sa nu va mai spun ca vreau sa-mi schimb si profilul. deja vreau prea multe, poate veti spune, dar m-am cam saturat de job-ul asta de 2 bani pe care il am acum... dar toate pe rand.. asta va fi urmatorul subiect
va pupacesc pe toate!!!

p.s. ce de mamici si viitoare mamici! multa sanatate puilor!!! o sa incerc sa va cunosc pe fiecare, dar acum am absorbit efectiv ultimele 4 capitole, sa am cat de cat o idee... asa ca nu mai stiu nici nume, nici subiecte de ce s-a discutat... sorry!
oricum sunteti simpatice si mi-a placut rabdarea cu care ati raspuns la intrebarile adrianei! si in general la toate intrebarile care se pun( sper ca am retinut bine numele!)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Snee, da si neosporin are bacitracin in el, am gasit +PAIN si nu scrie ca ar avea corticosteroizi asa ca i-am dat acuma seara pe buba.Arata asa de aiurea saracul....si mereu imi spune daca il ating "Stop touching my booboo, please" :(

Corinadana, multam de ideea cu cocoa butter, o sa iau ca imi e teama de vreo cicatrice desi ranile sunt superficiale.

Alina, eu am invatat engleza din clasa a 2-a.Mia placut atat de mult ca am prins-o imediat.Noi am invatat-o in stilul englezesc asa ca atunci cand l-am intalnit pe sot vorbeam ca o englezoaica, plus ca am avut zeci de colegi de servici din UK si am prins total accentul lor.Acum, dupa aproape 5 ani de sot :) nu il mai am, acum vb americaneste :) .Nu am accent decat cand sunt foarte suparata.
Parerea mea e ca daca iti place limba si te cufunzi in cultura, vb cu multa lume si asculti mult TV in engleza vei invata sigur.
A si sa nu uit, MTV-ul m-a ajutat enorm la invatarea limbii :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cu placere Adriana!

Bun venit Alina. Pe mine m a ajutat f mult PBS kids. Vorbesc f frumos engleza si o poti intelege si poti sa ti pui scrisul pe ecran si in timp ce auzi si vezi cum se scrie.
Ca si ei/americanii este destul de greu sa vorbesti, chestie de accent...Sunt clase insa de reductie a accentului. Important este sa te faci inteleasa si sa intelegi.

Ramona mi s a parut ca te freci prea des cu taratele. Sorry! Eu stiu ca la 2 saptamani e ok. Si abur la o luna. Masti cat de des poti.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Eu nu cred ca taritele exfoliaza cine stie ce. Daca folosesti masti cu acid glycolic atunci numai odata pe saptamina. Problema multora cica e ca nu exfoliaza destul.

Alina, eu mi-am pus captioning-ul on tot timpul, asa am invatat expresii. Apoi e important sa citesti cu voce tare, sa repeti cuvintele, sa fii atenta la expresii, citeste o carte intreaga cu voce tare, eu asa mi-am imbunatatit accentul o gramada. Nu incerca sa vorbesti repede ci clar. Asta e scopul initial sa pronunti corect chiar daca iti ia mai mult timp.
Apoi uite citeva link interesant:
http://www.pronunciationpatterns.com/FAQ.html#I%20have%20trouble%20with%20the%20TH%20sounds,%20how%20did%20you%20solve%20it
download software-ul si petrece citeva minute in fiecare zi
E adevarat ca pe mine m-a ajutat cel mai mult sa vorbesc zilnic la conferinte, cu colegii...etc. Vorbeste cind ai sansa, pe strada, la restaurant in magazine...etc,
Mai ascult NPR-ul in masina si repet cuvintele.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput