Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 6
honey79 spune:
Ufff. fetelor, dar scrieti nu va incurcati.
Bun venit fetelor noi.
Eu sunt cam chiauna... bebe e morcovit tot zilele astea, nu stiu ce are. Dau vina pe caldura si pe umiditatea ridicata.
In weekend mi-am trimis sotul la Lowe's si a luat niste granule de dat in jurul casei,sa tina uratii scorpioni la departare.Vedem.
Nu mai stiu cine intreba in ce parte a Texasului stam :langa Fort Hood...cam la 60 mile de Austin.
Fetele cu cozonacii... Eu am avut o masina in Germania si am facut de vreo 2 ori cozonaci la ea.Ma rog, doar framantat si crescut. Cand astea au fost gata, am scos aluatul, l-am impartit in doua am umplut cu nuca si-am bagat la cuptor.Mi-au iesit doua frumuseti gustoase si grase.
Acum vreau sa iau iarasi masina, sa fac de Pasti.
Si... asa avem si pentru Botez,a doua zi de Pasti, daca o fi de acord preotul.O sa-l sun sa vorbesc cu el...caci Duminica vreau sa mergem la Biserica,caci s-au implinit cele 40 de zile de cand am nascut.
M-am intins ca o placinta,asa ca ma retrag.
Pupicei si-o zi frumoasa sa aveti.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ruxij spune:
Legat de pacaleala, s-au prins de la a doua postare. Cica aia cu repatriatul a fost prea gogonata
sinzi_ana spune:
Da, Ruxi te-ai prins...da sa le spun acolo sau nu??? hihi!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
ruxij spune:
Nu, nu nu le zice. E f. buna pacaleala M-a amuzat cum a venit tipa aia la masa si sho pe el, l-a pupat. Apoi oricum isi parasise fosta nevasta pt. actuala prietena loooooooooooooool Ai fost buna!! Nu s-au prins, doar o singura tipa:))
sinzi_ana spune:
care s-a prins?
era o faza dintr-un film ce am povestit io acolo (mai putin cu fosta nevasta si copilul...aia am bagat-o ca am folosit id-ul sotului...si trebuia sa fie si un copil pe acolo...daca il faceam vaduv era prea de tot)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
amironeanu spune:
Dragi mamici,
am o intrebare pentru voi. Am gasit o oferta super faina (pentru noi) de laptop pe site la Sony. Are cine sa ne faca comanda in America si sa-l aduca in Romania. Intrebarea mea este ce se intampla la vama la Otopeni? Trebuie declarat? Se plateste TVA si/sau taxe vamale? Poate persoana respectiva (cetatean roman care a fost in vacanta la copii, in America) sa spuna ca este al lui si sa treaca prin vama pur si simplu? Nu am vrea nici persoana respectiva sa aiba probleme la vama. Stiti o alta metoda prin care ati trimis electronice in Romania?
Multumesc mult!
ruxij spune:
Sanzi, pe pagina 2, o tipa din Ro.
Cu laptopul, sa declare ca e al lui si il foloseste. Eu asa am facut. Si chiar era al meu :))
adriana_m spune:
Salutare
Ce mult a-ti scris. Am vazut ca se vorbea mai devreme de cosmetice. Am si eu o intrebare: a folosit cineva aici ceva cosmetice de tratarea acneei? Eu am luat AcneFree de la University Medical dar parca mai rau imi face. Si nu stiu daca sa o mai folosesc sau nu. A fost cineva pe aici pe la cosmetica? Aveti idee cam cat costa si daca merita sa mergi din cand in cand?
Spor la pacaleli pe ziua de azi.
philip spune:
andrea, nu ar trebui sa fie nici o problema la vama daca-l declara ca fiind al lui.
philip&andreea