Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Tks Andule! Ce bine!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Multumim, Anda, foarte mult!
Distractie placuta pisicutelor in continuare!

pupam fam.miorlau, pardon PISICESCU!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

zapacita de Aida, vurbit si io cu ea intr-un final...m-a sunat sa-mi calmeze nervu
probabil mai stau 2-3 zile, urmeaza parcul (daca am inteles eu bine) Asterix. Emma zglobie, inca suporta cu stoicism.
phuhhhh...

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

hihihi Sa mai stea la distractie, ca e bine!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma bucur ca sunt in toiul distractiei
anda, Maria multumim de vesti

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Imbratisari si pupici matzelor dragi !

Distractie maxima in continuare !

Multumesc pentru vesti, Anda si Maria !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pupam si noi matzele!!!!!
Distractie placuta in continuare!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Fetili,

eu nu am sunat ...ma gandeam ca oricum or sa o sune familia si sa nu o taxeze prea mult in euroi...

sigur nu pote sa le fie prea rau daca nu au timp de mesaje...asa-mi place.

DOAMNA w13...te pup si eu si aceleasi uarari de bine si ptru tine.
cu pregatirile de pasti nu am avut timp sa-ti raspund la mesaj...dupa pasti am sa fiu mai "sociabila"promit.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

avem niste -ici in drum spre casa. acum sunt in Germania.
Emma cred ca a fost tare fascinata de ce-a vazut..zice Aida ca nu vrea deloc acasa.
hai sa aveti drum bun cat a mai ramas. va asteptam cu drag si dor de voi

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si eu astept familia pisiceasca sa ajunga home...poate mai apuc sa-i urez Paste fericit pana plecam noi...

Oricum, pe cand ma intorc, sper sa gasesc o tona de pozeeee cu multe zambete pisicesti...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput