Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Mariaa, mi-am dat seama, dar cel mai important doctor este pisicul -psihicul...asa ca este foarte bine sa-si incarce acum bateriile...vor avea toti nevoie de de FORTA pt a merge mai departe SI atunci cand ai ceva frumos la care sa te gandesti, parca totul e mai usor!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

asa este!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Maria, multumim pentru vesti !
Asteptam povesti din lumea basmelor !
-ici, matzelor !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Maria,principe, multumesc ca mi-ati spus
le simt lipsa, ma obisnuisem sa vb cu aida in fiecare zi
cred ca deja sunt in plina distractie

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Dragele mele , abia acum mi-am dat seama de ce o tot sun eu pe Aida si nu imi raspunde. Noroc de voi si cu voi fetelor , ca m-am dumirit. Tampa de mine ma gandeam numai la prostii ... Bine ca nu am alertat-o si pe Doroty... bleah, ce proasta sunt... Va sarut pe toate si bine inteles un miorlau pentru fam. pisicescu :):):) cum bine ii denumea o dc-ista aici.
Te sarut Emma scumpa si pe tine Aida , mama puternica !

Va urez la toate un Paste Fericit !

Mergi la inceput

Principe, tu ai putut sa mai vb cu Aida?? eu de 2 zile nu dau de ea! zi-mi te rog daca tu ai vreo veste de la fete.
sau cineva, oricine..

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dar voi pe ce nr o sunati? poate raspunde pe unul din cele 3 care le avea in tzara?

monica

Mergi la inceput

da, poate, monicape unul dintre ele am comunicat dupa iesirea din tara, cand erau in Franta deja.
am renuntat sa mai sun gandindu-ma la impulsuri, etc..dat mesaj si tot nimic. sper sa fie numai distractia de vina.

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Maria, nu stii la ce hotel sunt cazati. Ca ai putea incerca la receptie si de acolo ti se face leg. in camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Am vb cu Aida si Emma...foarte putin dar mai bine decit nimic. N-au dat nici o veste caci sunt ocupate cu distractia.
Se "adapteaza" nebuniilor de acolo. A spus ca este foarte frumos, Emma o zapaceste cu roller coasters-urile. Nu stiu cit mai stau, probabil nu mult.
Va pupa pe toate!

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput