Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Uraaaaa!
Doamne ajuta tuturor copiilor bolnaviori sa se faca bine, incepand cu Emma- mica noastra luptatoare!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, Doamne, sa aiba efectul scontat, pastilutele !
Calatorie placuta, sanatate si distractie maxima !
Va asteptam cu vesti bune !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2002it spune:

Aida, numai ganduri bune de la noi. O urmaresc de ceva vreme pe matza Ema si ma rog sa fie totul bine. Eu am sperante ca o sa fie totul ok.

Pupici si distractie placuta in lumea basmelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mesaj de la Aida:
_
mai avem 172km, ne-am oprit aseara la Viena. Em' e bine. E curioasa. Sunt curioasa maine ce v-a zice. Hug calde!:)
_

Doamne Ajuta matzele noastre!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim de vesti Maria, drum bun in continuare matzelor si distractie la maxim

monica

Mergi la inceput

mie una mi se pare ca parca au plecat de un secol...
Doamne Ajuta sa se simta bine acolo, sa se distreze Em' si chiar si Aida cat se poate si sa ajunga cu bine inapoi.

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oare cat stau? sunt am tot uitat sa o intreb pe aida

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

in Franta stau 3 zile,dar pe drum fac 2 zile dus si inca 2 intors.

drum bun si distractie placuta familiei pisicescu

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Deci acum sunt in Franta! URAAAAAA! Sper sa se intoarca sanatoase si fericite! Da, Doamne, un miracol sa se produca si Emma sanatoasa sa se intoarca!

Pupam si distractie placuta!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Gia, fetele s-au dus impreuna cu tati lor cateva zile la Disneyland nu la tratament

Monica, am intrabat-o insa raspunsul a fost : mi-e imposibil sa stiu cat stam...si pe buna dreptate. In principiu, zicea Aida, cam asta ar fi durata 3-4 zile, fara drum.
si btw, tot am vrut sa-ti dau un special. si lui principe de asemenea

pentru Emma

Mergi la inceput