Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

drum bun spre casa matzelor
Maria, multumim de vesti
pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

deci...VA ASTEPTAM CU MULT DRAAAAG SI DOOOOOOOOOOR SI SUNTEM NERABDATOARE sa vedem sutele de pozici

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

cred ca fetele deja au ajuns, le vad online pe ym dar nu indraznesc sa deranjez...le las sa se odihneasca
si bine ati venit

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao dragelor
Suntem acasa , am ajuns dimineata la 2.
Emma s-a distrat grozav , avem multe poze.
Diseara plecam iarasi , de data asta la Constanta , asa ca Emma este iar in miscare si mare verva.
din pacate nu am acum timp sa pun poze acum , spal de dimineata si sunt in alte pregatiri.

Disneyland , un loc unde Emma nu a vrut sa mearga (figuri) , dar s-a distrat grozav. Am fost 4 zile in continua alergatura de la o ditractie la alta , m-a inebunit cu coasterele , cel mai mult i-a placut "Rock'n'Roller Coaster starring Aerosmit" ca a dat-o si cu capul in jos .... asta e Emma

Asterix un alt parc , la 50 km de Disneyland , plin cu trenulete pe sine care mergeau mult mai repede ca cele din Disney si Studiouri ... eu pe la pranz eram deja ametita ... dar Emma NU ca ea vrea iar , si iar ... si am plecat de acolo cu stomacul in pioneze , dar cu un copil fericit

Am fost si la turnul Eiffel si am urcat cu liftul pana sus , dar ce , credeti ca mai vroia sa coboare(?) ... nuuuuu

La intoarcere ne-am oprit la niste prieteni in Germania si ne-au dus la un strand cu topogane , iar topogane , si piscina cu bule si un loc unde ne invartea ... si unde clar Emma a fost f fericita.

...
scuze , am scris mesajul asta dimineata si nu am apucat sa il trimit

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Bine ati venit! va doresc tot binele din lume.
Si pentru ca nu cred ca mai intru pe forum

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduluca spune:

Cred ca eu ameteam numai uitindu-ma la Emma! Sint tare rea de roller-coastere... ametesc imediat.
Ma bucur ca Emma s-a distrat!

Va doresc si eu drum bun pina la Constanta si sarbatori fericite!

Cu drag,
Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

tzuc pe ele pisci mici si dulci.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur ca v-ati distrat pe cinste, mai ales Emma !
Sarbatoare a Invierii plina de lumina si bucurie, la Constanta !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Suntem acasa
Dupa ce toata ziua am dat cu hei-rupul in toate partile sa putem pleca spre seara , Emma cu o ora inainte s-a gandit ca ea nu vrea sa mai plece ca si asa de ce sa mearga si sa stea doar 3 zile si jumatate acolo ... asa ca suntem acasa.

Pe de alta parte este cumva bine ca nu am mers pt ca piciorul s-a umflat f tare ca abia i-am tras pantalonii pe ea si abia am incaltat-o

Am ca este multa treaba de facut si pregatiri ... ieri a fost lucru pe degeaba

Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Paste Fericit! si sa va dea DD multa sanatate

si spor la pregatiri

monica

Mergi la inceput