Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
POZE Disneyland Paris
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
helbi spune:
Superbe poze, superbe amintiri! Se vede ca v-atzi distrat bine, mai ales Emma.
Va dorim din tot sufletul ca iepurasul sa vina cu cel mai frumos cadou, iar sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca liniste sufleteasca, putere, multa sanatate si multa speranta!
Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Anina_n spune:
Inca ma uit la poze. Sunt minunate amintirile ce le-ati cules, de acolo !
Sfanta Sarbatoare de Paste, sa va aduca in suflet minunea Invierii, sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare rugaciune !
Hristos a inviat !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mariaa spune:
INVIEREA DOMNULUI IISUS sa aduca in sufletul vostru IUBIRE si BUCURIE.
Nu uita ca
DESTINUL sau a fost CRUCEA
SCOPUL sau a fost DRAGOSTEA
MOTIVUL lui ai fost TU!
PASTE FERICIT!
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
olim spune:
superbe pozele si amintiri frumoase aveti
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
HRISTOS A INVIAT !
va pupam
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Priscilla spune:
Hristos a inviat!
Frumoase pozele,si amintile cred ca de neuitat,Mai ales pentru micuta.
Sa va traiasca,sa-i dea Dumnezeu multa sanatate,si toate dorintele voastre sa se indeplineasca.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
aidaciolac spune:
Hristos a inviat!!
PASTE FERICIT!!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
GiaDavid spune:
Adevarat a inviat! ca nu raspunde nimeni!
M-am uitat la poze si colac peste picioarele mele a venit Dudu (al meu rasfat)care mai nou cere "poze Emma" dupa ce le-a vazut s i-am explicat unde sunteti, cine sunteti...etc, mi-a spus ca vrea si el acolo, deci...Draga mea Aida, cred ca data viitoare ne intalnim pe acolo!
Pozele sunt absolut superbe, sunt...n-am cuvinte, sunt atat de vii, fiecare moment e prins...ce sa mai...va doresc ca Iepurasul sa va aduca muuuuuulta sanatate si recuperare miraculoasa!Va iubesc, imi sunteti tare dragi
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
monica-elizabet spune:
Adevarat a inviat!
foarte frumoase pozele, ma bucur ca v-ati distrat super fain
monica