Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*
Raspunsuri - Pagina 8
GiaDavid spune:
Mariaa, mi-am dat seama, dar cel mai important doctor este pisicul -psihicul...asa ca este foarte bine sa-si incarce acum bateriile...vor avea toti nevoie de de FORTA pt a merge mai departe SI atunci cand ai ceva frumos la care sa te gandesti, parca totul e mai usor!
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
Mariaa spune:
asa este!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Maria, multumim pentru vesti !
Asteptam povesti din lumea basmelor !
-ici, matzelor !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
monica-elizabet spune:
Maria,principe, multumesc ca mi-ati spus
le simt lipsa, ma obisnuisem sa vb cu aida in fiecare zi
cred ca deja sunt in plina distractie
monica
women13 spune:
Dragele mele , abia acum mi-am dat seama de ce o tot sun eu pe Aida si nu imi raspunde. Noroc de voi si cu voi fetelor , ca m-am dumirit. Tampa de mine ma gandeam numai la prostii ... Bine ca nu am alertat-o si pe Doroty... bleah, ce proasta sunt... Va sarut pe toate si bine inteles un miorlau pentru fam. pisicescu :):):) cum bine ii denumea o dc-ista aici.
Te sarut Emma scumpa si pe tine Aida , mama puternica !
Va urez la toate un Paste Fericit !
Mariaa spune:
Principe, tu ai putut sa mai vb cu Aida?? eu de 2 zile nu dau de ea! zi-mi te rog daca tu ai vreo veste de la fete.
sau cineva, oricine..
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
monica-elizabet spune:
dar voi pe ce nr o sunati? poate raspunde pe unul din cele 3 care le avea in tzara?
monica
Mariaa spune:
da, poate, monicape unul dintre ele am comunicat dupa iesirea din tara, cand erau in Franta deja.
am renuntat sa mai sun gandindu-ma la impulsuri, etc..dat mesaj si tot nimic. sper sa fie numai distractia de vina.
pentru Emma
helbi spune:
Maria, nu stii la ce hotel sunt cazati. Ca ai putea incerca la receptie si de acolo ti se face leg. in camera.
anda spune:
Am vb cu Aida si Emma...foarte putin dar mai bine decit nimic. N-au dat nici o veste caci sunt ocupate cu distractia.
Se "adapteaza" nebuniilor de acolo. A spus ca este foarte frumos, Emma o zapaceste cu roller coasters-urile. Nu stiu cit mai stau, probabil nu mult.
Va pupa pe toate!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara