Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Carl & Darius!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Carl si Darius sa fiti sanatosi,frumosi si sa aveti parte doar de bine!

Kitty
sunat alaturi de tine si de mica motociclista,ma voi ruga pt ea si pt voi zi de zi pana cand imi vei spune ca totul e ok,a functionat pt Andrei si pt Olgutza,sigur va functiona si ptr Giulia

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Kitty draga mea nu am cuvinte.....[ruda] ca totul sa fie o mare gresala......Dumnezeu sa fie alaturi de voi sa asculte toate rugaciunile....iar doctorii sa se fi inselat in privinta diagnosticului......

DACA VENITI LA TIMISOARA TE ROG MULT SA-MI DAI UN TELEFON...... DACA AI NEVOIE DE ORICE SI TE POT AJUTA CU MULTA PLACERE.....

Te si trebuie sa avem incredere in Dumnezeu ca va fi bine!!!!

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Martie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

cu mii de scuze pentru intarziere

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULT NOROC IN VIATA COPIILOR NASCUTI PE 1,2,3 SI 4 APRILIE CAT SI CELOR CARE VOR IMPLINI 1 AN ZILELE URMATOARE.

LA MULTI ANI CARLUTU DRAGUTU.SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA-I BUCURI PE PARINTI CU REALIZARILE TALE.
LA MULTI ANI DRAGA DARIUS.SA AI O VIATA IMPLINITA SI MULTA SANATATE.

Kitty eu sper din tot sufletul sa fie o greseala de laborator.Se mai intampla si te pune degeaba pe ganduri.Iubita voastra Giulia nu are deficit de greutate sau statura,nu are probleme pulmonare si tuse care numai trece...doar un kk acolo moale poate fi si altceva...asta e o boala genetica si tu ai fi stiut daca in familiile voastre au mai fost cazuri....Eu ma rog sa fie o eroare de laborator si sa treceti cu bine de cosmarul provocat de acest diagnostic.Multa sanatate si noroc de medici inteligenti care sa abordeze corect starea de sanatate a Giuliei.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

kitty draga mea.. am inima stransa gandindu-ma la ce e in sufletul tau.. Personal refuz sa cred acest diagnostic!!!! atat eu cat si familia mea ne rugam sa fie totul bine cu Giulia si ma rog sa va dea Dumnezeu putere si tarie sa treceti peste momentul asta! Asa cum ti-am mai spus iti suntem alaturi indiferent de ceea ce ai nevoie!!!

Va iubesc! Aveti grija de voi!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Carl si Darius!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Draga KITTy ma gandesc de ieri la voi de cand ne-a scris Iunita ca au chinuit-o iar cu intepaturi si sonda pe Giulia. Acum sunt si ma suparata sa vad prin ce treceti de fapt. Sper din toata inima sa fie o greseala.Mi-a placut mesajul Martei. Giulia chiar e un copil sanatos iar boala care ti-au spus ei ca ar putea-o avea nu ar fi trecut neobservata. Sper sa nu aiba nimic grav. Multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate problemele. Suntem toate alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Draga Kitty cu cat citesc mai mult despre aceasta boala cu atat ma gandesc ca sansele ca Giulai sa o aiba sunt f mici. Iar legat d etestul sudorii am citit urmatoarele: " Testul sudorii: supraconcentratie de clor în sudoare (mai mult de 60 mq/1); rezultate fals pozitive pot fi în insuficienta suprarenala; pseudohi-poaldosteronism, hipotiroidism, diabet insipid, mucopolizaharidoze, malnutritie." . Ma gandesc ca Giulia nu mancase, poate era si putin deshidratata... nu stiu ce sa spun... Va imbratisez si spre sa fie bine puiul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kitty, n-am cuvinte ....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaaaani, Carl iubitul!!!!

La Multi Aaaaaaaaaaani, Darius!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput