Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
Val_ spune:
LA MULTI ANI albinutelor si bondareilor care au implinit un an.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori. Ma doare sufletul sa aud vesti rele.
gabi78 spune:
Kitty Doamne ajuta!
Si eu refuz sa cred ca diagnosticul este bun.
Giulia nu corespunde simtomelor descrise pe care le-am citit.
Sanatate si multa putere!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Crina_mio spune:
Carl si Darius
Sa cresteti mari, sanatosi si tot ce-si dorecs parintii vostrii sa vi se implineasca.
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
loradin spune:
La multi ani Carl!!!
La multi ani Darius!!!
Va doresc sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce este mai frumos si bun in lume!
Am vorbit cu Kitty si m-a rugat mult sa fim alaturi de ei luni.Isi doreste sa ne rugam in grup asa cum am facut-o pentru Ama.I-am spus sa stea fara nicio grija.Luni ne vom ruga cu toata fiinta noastra.
Am sa postez o rugaciune pentru Giulia si familia ei.
Doamne Dumnezeul nostru,tu care ti-ai dat fiul pentru pacatele noastre,in mila si bunatatea ta,vegheaza asupra copiilor nostri,celor bolnavi da-le sanatate,usureaza-le suferinta,indreapta-le pasii pe cararile binelui.Ajuta-i doamne caci in mainile tale este vindecarea si usurarea.Doamne binecuvanteaza si medicii care se ocupa de tratarea bolnaviorilor.Da-le doamne putere parintilor sa poata trece prin incercarile la care sunt supusi.Noi suntem neputinciosi in fata loviturilor,dar ce nu poate omul poate domnul.Te rugam in numele tuturor suferinzilor.Amin.
madmat spune:
LA MULTI ANI Carl ,DARIUS SA CRESTETI MARI SI SANAOSI
KITY IM PARE FOARTE RAU O SA MA ROG PT VOI
BiancaM spune:
Kitty ai incredere in Dumnezeu,ai sa vezi ca totul o sa fie bine! Ma rog pentru voi,si pentru puiutul vostru!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
Mihael@ spune:
Kitty, va imbratisez si ma rog la Dumnezeu sa fie un diagnostic fals. Sunt alaturi de tine.
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
kmi78 spune:
KITTY, Dumnezeu sa va ajute , sanatate multa la iubita Giulia si sa iasa la iveala odata diagnosticul cel bun speram ca a fost o mare gresala primul ; iar luni toate gandurile bune se vor indrepta spre voi UN PUPIC MARE PT PUIUL MIC
NICI eu nu am mai intrat de ceva vreme , cu scuzele de rigoare LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU IMPLINIT PRIMUL AN!!! Sanatate si noroc in viata!
Refacere rapida iti doresc Eliana!!
Timeea are bronsita suntem cu antibiotic, si e tare greu cu somnul se trezeste pt ca nu mai poate respira; aspiratorul nazal nu-l mai suporta, somnul de la amiaza a fost in trei reprize cu plansete de mama focului , sa vedem la noapte; in rest mananca destul de bine , vrea mult in brate are doua lovituri pe ambii obrajori
azi am observat ca s-a bulit aparatul foto , asa ca n-o sa ne mai vedeti o vreme ultimele poze sunt de sapt trecuta , poate maine pun cateva;
eu nu mai pot sta la calculator cand e Timi prin preajma si din cauza asta intru asa de rar, dar va citesc seara dupa ce o culc;
O duminica linistita sa aveti si numai vesti de bine!!!!
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
MOUSA STAVRI
ANDREI CALIN
MARA
RIANA MARIA
RALUCA MARIA
CARL
DARIUS
AMALIA ELENA
ANDREI
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA AVETI PARTE IN VIATA NUMAI DE LUCRURI BUNE!
EU I-MI CER SCUZE FATA DE BEBEII PE CARE I-AM FELICITAT CU INTARZAIERE DAR AM FOST OCUPATA CU UN PUIUT MIC, MIC. A NASCUT FINA MEA SI NE-A CAM SPERIAT UN PIC SI AM STAT MAI MULT PE LA SPITAL.
VA DORESC O DUMINICA PLACUTA.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)