Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
doina.todor spune:
Neatza! Prezent la cafea!
Nu pot sa scriu prea multe ca Raducu daca ma vede la PC urla de zici ca il taie cineva.
Noi suntem bine, mie mi-e soooomn, ca am baiat harnic care se trezeste la 6.00 in fiecare dimineata.
Revin cand se culca shefu.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
elyanne spune:
Uite ca's fata cuminte si am venit la raport.
La muuuuuuuuuulti ani
Riana Maria & Raluca Maria!
MA simt mai bine, daaaaar Elena s-a trezit mucoasa si harai un pic... Nu din noooooooou
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
Riana Maria
Raluca Maria
Sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de tot ceea ce va doresc parintii vostri!
Ioanaradu mamaaaaaaaaa cata rabdare ai avut sa faci toata lista.
Vin si eu la cofee pana nu se trezeste Hercules.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
paxela spune:
Riana Maria
Raluca Maria
perzent la cefea Ioana, una maree si taree sa o impart cu tine ca meriti la cat te-ai chinuit la lista
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Crina_mio spune:
'Neata
In primul trand La multi ani sarbatoritilor de ieri: Mousa, Andrei, Mara si celor de astazi: Riana Maria si Raluca Maria!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si tot ce-si doresc parintii vostrii sa se implineasca!!!
Ioana - a zburat capsa??? Prezent la cafea. Am mare nevoie ca de cateva seri al meu puiuletz se trezeste de cate 2-3 ori pe noapte. Ea papa repede si doarme la loc, dar eu stau si numar stelele de pe cer . Aseara i-am dat sa pape pe la 8 cereale cu jumatate de banana (si a mancat toata ceasca ~ 200 ml), iar la 9 cand s-a culcat a mai supt. Speram ca e suficient pana dimineata, dar nuuuuuu, la 1 s-a trezit sa pape. I-am varat usor biberonul sub nas (e prima data cand trage din bibe), a tras fata 2 guri cu pofta dupa care s-a pus pe un tipattttttttttt. Abia am linistit-o, cu tzitzi si a dormit la loc. Si a mai urmat o trezire la 3 la care mi-a dat peste bibe din start si inca una la 5. Asa ca noaptea mea a fost franjuri!!! Diseara o sa-i dau inainte de somnic lapte de vaca (daca o vrea maria sa sa bea), poate doarme si ea mai mult.
Eliana - sa te refaci repede si sa treaca toate efectele anesteziei.
Aliona- ma bucur ca esti din nou optimista. Ce program fain de somnic are Ilincuta!!! Si ce mai sot atent ai!!! pe toti trei, pardon, pe toti patru.
Luminita - sanatate pentru mama ta. Cum mai e Georgica?? S-a obisnuit cu sade rate pe butoi ?!?!
Mady - ce face Razvanel?? Sper ca nu are nici o urmare de la cazatura. O fi avut si el o zi mai proasta ieri praslea.
Adina- e ssau nu varicela la Alexia?!?!? sa-i treaca repede bubitele.
tzuna - ma bucur ca Maria a inceput sa manance mai bine si tu esti mai relaxata. Sa o tina tot asa.
Kitty - tinem pumnii pentru astazi, sper sa elucidati o data care e cauza problemelor sa te poti si tu relaxa. printesa mica sa uite repede intepaturile de astazi.
Alexia - si eu am vazut pozele lui Bryan de la 1 an si m-am si gandit ce-o fi cu tine de nu mai dai pe la noi, dar... nu am si scris-o. Ce-ti mai fac minunile??
Cu Marta ce este??? ca parca nici ea n-a mai intrat de cateva zile, nici Lauramar si celelalte fete de prin strainataturi.
Elena - si Maya are perioade de greva foamei urmate de perioade in care mananca foarte bine si nici macar nu stiu daca pot da vina pe dinti, ca parca nu mai iese nici unul. Dar m-am obisbuit, important e ca e sanatoasa si vesela si activa.. si mananca atu7nci cand vrea ea (si cat vrea ea, si ce vrea ea...). Asa ca stai linistita ca o sa manance si Adrian, tot cand o vrea el, ca asa sunt ei plini de personalitate!!!)
Fug sa-i dau sa-i dau sa manance ca se matzaie pe langa mine. Sper sa ma lase sa mai intru astazi sau macar sa citesc.
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
pisikuta spune:
buna dimineata!
IOANA RADU: pai tu faci in fiecare dimineata cafea si acu', daca e cu lista de invitati, nu poate omu' sa zica nu. nu? :))
fetelor, eu ma simt rau, rau. nu sh' ce naiba am, mi se inchid ochii a somn continuu, asa o oboseala...de cand nu mai alptez(sa fie vreo 8-9 luni) mananc cate o ciocolata pe zi. incep una si nu pot sa ma abtin pana n o termin. si dupa aia, pana noaptea, scotocesc dupa bomboane, ceva bun, dau tarcoale la cutia in care le tin...si de 2 zile nu mi am mai administrat ratia si mi e rau. cred ca am facut dependenta la cacao, sper ca nu dau in diabet(am citit pe net simptomele, n ar fi...). am luat o razna! eu n am mancat cicoco vreo 7 ani, ca aveam ulcer si ma ucidea din priviri numa'. si acum, recuperarea asta. hm...de la asta mi e rau, o fi astenie de primavara(ca la noi vine mai greu, pana n mai tot iarna tine), vreo avitaminoza...
ELYANNE: bine ai revenit acasa, recuperare grabnica si totala!
sanatate la puii mici si bolnaviori...
nu mai am chef de nimic...
pupam pe toate.
mama de Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
Elena.2006 spune:
Crina multumim de incurajari, eu asa o iau...pupici de la noi.
Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
doina.todor spune:
La multi ani!!!!
sarbatoritilor de ieri:
Mousa,
Andrei,
Mara
si celor de astazi:
Riana Maria
Raluca Maria
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si cuminti sisa se implineasca tot ce-si doresc parintii vostrii pentru voi!!!
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
ioanaradu spune:
Buna dimineata din nou, (daca e pana in 12 cred ca e tot dimineata … nuu?)
Haideti ca mai fac o galeata de cafea . Se pare ca nu sunt singura care are nevoie!
Pai aseara de nervi ce aveam, trebuia sa-mi canalizez energia intr-o actiune pozitiva, asa ca am facut listuta, am gatit, am bagat rufe la spalat, mi-am facut unghiile de vreo … 4 ori … asta pana pe la ora 1. atunci am picat ca din avion. Noroc ca sotul e in delegatie la Tenerife de Cluj.
Sanatate multa piticilor si mamicilor!
La multi ani tuturor sarbatorilor!!!
Asteptam vesti de la Giulia si Kitty.
Va pup!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!