Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Eliana, multam' pentru detalii.Sper sa reziste mai bine la anestezie (nu a facut niciodata anestezie generala) si sper sa o conving maine, cand ma duc la ea.
Roxi, ghita asta al meu....o zi face 2 nu.Cam asa ceva.Tind sa cred ca se joaca pentru ca face de cateva ori la rand si apoi parca ar uita 2 zile.Mai face cand isi mai aminteste.Daca l-ar ustura ochii ar face mai des.Eu asa ma gandesc.
Oricum nu mai pupa nik.Nici tv, nici videoclip.Halt!
I-am bagat sade rata pe butoi si se oftica

La multi aaani, pitici motati!!!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci eu am venit cu capsa pusa de la scarbici si nu vreau sa supar pe nimeni.
totusi am trecut sa va salut .
si ... de maine dimineata, la cafea, fac io prezenta si sa dea sa lipseasca vreuna fara motivatie BETON .

pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

pt IOANARADU- sa-ti treaca supararea legata de serviciu.

Va salutam si noi si fug la somn ca m-a terminat Maria azi. A mancat bine, a fost super vesela dar a dormit numai 20 minute toata ziua. Parca-i bagata in priza. Iar cand vine si taica-su acasa e si mai si parca ii dam energizante. Am murit de ras cum sa baga ea pe sub pielea lui (il ajuta sa puna jucariile in cos).

ALIONUSHCA- imi pare tare bine ca ai revenit optimista. Si felicitari sotului care face fata f bine situatiei. Sa o tineti tot asa.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

LA MULTI ANI MOUSA!!!!!!!!!Sa fii sanatos si sa aduci multa,multa bucurie parintilor tai!!!!
La multi ani Mara si Andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa creasca mari, sanatosi, frumosi!La multi ani Mousa, Andrei, Mara!

Nu sunt in dispozitie buna, maine dimineata mergem la spital sa facem iarasi analize, trebuie sa stam toata dimineata acolo internate, nici nu pot sa ma gandesc - o inteapa de 6 ori...macar de-ar fi cu folos. fug la culcare ca dimineata inainte de 7 trebuie sa fim acolo....

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

LA MULTI ANI PUIUL LUI MAMI SI LUI TATI SA CRESTI MARI SANATOSI SI SA AI TOT CE ITI DORESTI IN VIATA MAMI SI TATI TE IUBESC MULTTTTTTTT.

LA MULTI ANI, Andrei Calin ,MARA SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.
Multumesc fetelor maine punem poze astaz nu mai am putere.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

LA MULTI ANI PENTRU MAINE Riana Maria ,Raluca Maria SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SA ADUCETI NUMAI BUCURIE LA PARINTI VOSTRI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

LA MULTI ANI:
MOUSA
ANDREI
MARA
Sa aveti parte de sanatate si fericire!

Alexia, Magdutah, bine ati revenit! Ce-i drept, nu a mai facut nimeni vreun apel pe aici, lumea e ocupata cu sarbatoriri, pregatiri, dar, Alexia, poti sa fii sigura ca nimeni nu a fost uitat!
Ioanaradu, cearta-ne ca prea ne-am lenevit de la o vreme.
Eliana, refacere rapida!
Kitty, . Tin pumnii sa uite repede Giulia experienta de maine.
Plec si eu la somn.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cafeaua!!

poftiti si semnati!

mada_rozz si bebe_rozz-Mark, ghibuadina si alexia, andreea20 si rianna, loradin si ana,suzy78 si nicolas mihai, selene si maria alexandra, tzuna si maria teodora, pisikuta si nora ioana,
gabi78 si tudor stefan, krisyy si sophia antonia, elyanne si andrei si mihai si elena, kmi78 si timeea,mikiymihaela si ruxandra andreea, flopici si martha mica, alionushca si ilinca, karra80 si maria cristina as winnicu, carmenefr si teodora ioana, elena.2006 si adrian, lilidana si david gabriel, anamana123 si maria, martutza si victor, amma23 si luca, kitty si giulia si raul, paxela si delia si silviu, rebiana si luca andrei, ralualexandrei si edy si maria si robert, b_zara si ilinca, zadi si ian si ingrid, ane2200 si raul, arissa si maya, lumi_naq si georgica, anaanamaria si miriam riana, mihael@ si stefania, alexia3 si bryan si alexia, ddana si dragos, laura_oana si edy, biky si caterina si domnisorica, roxanici si raresu, sherbi si david, doina.todor si radu, elpower si theea, dani7asi si ramona si printesa, elenagiulia si arthur si alexandra, raisafudulu si raisa, mihaelaaa si david, mickyn si tudor ionut, ramiha si nectaria, carla_lia si bianca, anaalina si catalina, magdalena76 si vlad, riloasa si mihai, iunita si ruza buburuza iarina, madmat si mousa,steganyia si carlut, carmen94 si darius, biancaM si amalia, coolutz si andrei, radcarmen si vlad, karla32 si luca, magdutah si matei, phili si bogdan, rianna_stef si daria, roxygeo si teodora, gabdyd si rianna si printesa, kisstherain999 si horia, lauramar si arianna, crina_mio si maya, diana_jors si alex, val si mariuca, florin-a si ana maria, cria_bv i vlad, laina si antonia, madybulancea si razvan nazdravan

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata!
Vreau si eu o cafea....

La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua si noi nu le-am urat la multi ani.Mii de scuze.

Nu stiu cum mai reusiti dar eu nu mai am timp nici sa mor...Adrian e foarte matinal si se trezeste la 6 sau 7 dimineta iar in timpul zilei mai doarme o data sau de doua ori 1/2 de ora , maxim o ora, timp in care nu stiu ce sa fac mai inatai.Trebuie scaos macar o data pe zi afara pentru ca altfel nu ne mai intelegem cu el.Are energie prea multa.In rest ma bucur ca e sanatos.
A cazut in parculet si s-a julit pe fata pentru ca merge si nu se uita la picioare si nici nu vrea tinut de manuta.De atunci a cam luat frica, si noi la fel si il tinem cu hamul.

A facut greva foamei zile in sir, in sensul canu mai vroia nimic in afara de lapte si cereale si asta nu ca ii ies dintii.Am facut diverse combinatii pe mancare pe care apoi le-am aruncat
si l-am lasat asa flamand ca nu aveam ce ii face...De doua zile si-a revenit un pic cu mancatul, spre bucuria mea ca altfel luam campii.

Multa sanatate la copii si parinti

Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput