Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
arissa spune:
Mai e cafea? Prezent si eu!
LA MULTI ANI, RIANA MARIA SI RALUCA MARIA
Ioanaradu,
Pisikuta, fa niste analize si te lamuresti.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
carmenefr spune:
Buna dimineata si de la noi!! Io as dori un capuccinno, te rog!!!
Ca daca beau cafea, crapa inima in mine(fara motiv)
Si ieri am vrut sa urez si io, sa zic o vorbulita, cand colo...mi-a fugit netu'
Ioana ce de energie ai avut, neneeee!!!
Deci,la multi ani sarbatoritilor zilei de 3 aprilie
Si pt cine vrea sa vada cat de mult i-a crescut Teodorei parul, avem dovada incontestabila
Sunt o diva!!
Bruuuuuuuuuuuuum, bruuummmmplec la plimbare...
gabi78 spune:
Multumesc Ioana pentru invitatie!
Eu nu mai am timp sa citesc dar sa scriu pe forum...
Imi cer scuze ca de citeva saptamini nici macar nu am felicitat sarbatoritii asa ca ...La Multi Ani, tuturor prichindeilor si prichindutelor care s-au aniversat si celor care se vor aniversa de acu' in colo. Sa cresteti mari si sanatosi!
Tudor si-a revenit foarte bine, mai avem inca pobleme cu speriatul. Inca mai tipa in somn sau se trezeste noaptea foarte speriat si il linistim greu.
Este ingrozitor de rasfatat si urla cit il tin plaminii daca nu ii dai ce vrea.
In rest e ok, iesim afara cu 3 mingii si el se duce si le ia pe cle de la alti copii, si cam atit.
AAA si manica extraordinar de bine! Mai putin 2 zile dupa vaccin cind a facu febra f mare si a mincat doar lapte.
Peste zi...e tot un du-te-vino prin toata casa si calcultorul nu il deschid decit cind doarme el sau seara.
Cam atit.
Numai bine tuturor!
Merci inca odata Ioana!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ralualexandrei spune:
Mmmmmm bag si eu o cana in galeata de cafea ca mare nevoie am,de
la 11 si pana la 2 dimineatza a tinut-o Edy langa ba cu plansul ba cu joaca,are gingiile umflate si sus si jos si plange saracul de numa' numa',i-am dat putin nurofen si s-a linistit dar avea chef de joaca apoi,se ridica in picioare in pat si apoi isi dadea drumul in fund si radea,copil zabauc ce sa mai.Acum vad ca e bine dispus dar ramane de vazut cum ne descurcam si cu somnul de pranz.
Si pentru ca Ioana a fost dragutza si i-a nominalizat si pe Robert si Maria iaca spun cate vorbe si despre ei:
Robert a avut antrenamente si ieri si alaltaieri si a fost anuntzat ca va participa in iunie la un turneu de rugby in tzara si in septembrie-octombrie vor avea turneu in Frantza,dar ca sa merite asa o cinste trebuie sa puna osul la munca pt ca nimic nu e gratis si nu vine pe tava.
Maria zapacita mereu,a mers cu mine pe stadion si a alergat si ea cu baietii insa mai pe margine asa sa nu le stanjeneasca antrenamentul,apoi s-a suparat pe antrenor si mi-a soptit la ureche sa-l bat .Acum e liniste se uita la Tom si Jerry.
La multi ani pt ieri si pt azi,bondareilor si albinutzelor:
Mousa Stavri
Andrei Calin
Mara
Riana Maria
Raluca Maria
Kitty sunt cu gandul la voi si tin pumnii motociclistei sa fie totul bine.
Ioana iti multumesc pt initiativa,mai facut sa ma simt bine in dimineatza asta.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ghibuadina spune:
Buna fetele,
Nu , nu e varicela, 3 dintre bube au cam trecut, una e mare.Pbl c-a muscat-o ceva, nu stiu ce sa zic iar dc ar fi alergie i-ar iesi mai multe cred.
Crina_mio spune:
Carmeeeeen ... ce faina-i diva ta!!! Vezi sa nu-i intre parul in oki.
Bai, eu de juma de ora rad ca proasta singura in fata calculatorului, ca tot doarme puiul mic si eu am casa tabara, dar facem ordine cand se trezeste ea. Daca aveti timp de citit si vreti sa va distrati cititi: aici sau aici
E dementiala Olguta, desi trece prin momente grele. Iar d-ra Piscot ... fara cuvinte.
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
carmenefr spune:
Super tare Crina...M-am ras singura la monitor...
Am copiat linkurile sa le dau si altora sa citeasca
iunita spune:
si ioo si ioooo!
eu o am pe maman la mine de vineri seara si maine pleca, asha ca am avt o sapt plina. azisunt la infrumusetzare cu vopsit, pensat epilat..ca pe seara imis cot berbantul in lume.
Copila e ok, de cand baga lapte de vaca doarme pana la 10-11... de mancat mai cu ifose si sclifose..dar o cam ignor.. in rest e cum o stiti
de Kitty imi permit sa fac omica dezvaluire pt ca am vb de dim la tel: era suparata ca pe Giulia iar au chinuit-o cu 5 intepaturi + sonda pt ca nua vrut sa ia lactoza. veste F buna e ca nu e intoleranta la lactoza si si la eco a iesit totul bine. Le astept sa se linisteasca si sa ne spuna ea mai in detaliu care au fost concluziile zilei de azi.
pisikutza io as zice ca ne mai faci un bb...
gata, fug sa ma fac gigea.
sar'na Ioana de cafea.. a fost taaare buna!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
carmenefr spune:
Slaba activitate...cred ca toata lumea se uita la Dansez... ca si noi
Ioana , cheama-ne si seara la un pahar cu lapte!!Ca eu vin
Sa zic si eu La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
martutza spune:
Buna seara.
anytime la o cafea ca am mare nevoie,am pauza de somn noaptea si respiro pt mine sufletuuuu
am un anunt de facut din partea Alianei mama lui Rayan
Ocazie buna sa ne vedem joi 10.04 daca veniti la conferinta.
Dau copy-paste la anunt si voi anuntati daca veniti.Pup.Noapte buna.
Editura Ascendent si revista Ioana Visul Copiilor va invita cu drag joi, 10 aprilie 2008 la ora 18.00, la WORLD TRADE CENTER (Hotel Sofitel), la o īntālnire speciala cu Jacques Salome, reputatul psihosociolog francez, autor a peste 50 de carti in domeniul comunicarii relationale.Domnia sa va sustine o discutie despre importanta stabilirii unei relatii sanatoase cu copilul, bazata pe metoda sa E.S.P.E.R.E.(prmovata in Romania prin Centrul Amaneser www.amaneser.ro), metoda ale carei repere pot fi regasite in lucrarile autorului publicate de editura Ascendent si in mod special in cartea destinata relatiei parinte-copil / educator-copil ,, Comunicarea relationala pe intelesul celor mici,,
In cadrul intalnirii, vor fi abordate doua teme de interes pentru parinti si educatori:
1 Cateva piedici de evitat de catre parinti si educatori in comunicarea cu copiii.
Dincolo de bunavointa si dragostea noastra pentru ei, am putea sa invatam sa detectam mai bine acele comportamente si atitudini prin care
Intretinem comportamentele reactive, desi am vrea sa intarim aspectele relationale.
2 A fi astazi parintii copiilor care vor deveni adultii de maine.
Jacques Salomé va sublinia functiile care trebuie indeplinite de parinti pentru a le oferi copiilor, in acelasi timp, repere si o siguranta suficienta pentru a se putea descurca in lumea din jurul lor.
La finalul intalnirii va invitam sa participati la lansarea a doua noi carti publicate de editura Ascendent , ale domnului Jacques Salome , avand ocazia de a primi autografe din partea acestuia.
Pentru participarea la discutie si la cocktailul oferit de organizatori va rugam sa va inscrieti trimitand un e-mail pe una din adresele: office@edituraascendent.ro, visulcopiilor@burda.ro sau telefonand la numerele : 0753108571, 021 312 26 36 pana pe data de 8 aprilie 2008, ora 18.00.
Locurile sunt limitate!
Inscrierile dvs. vor fi inregistrate si confirmate in ordinea primirii lor Inscrierea si participarea sunt gratuite, aceasta intalnire speciala fiind un cadou oferit dumneavoastra prin parteneriatul dintre Revista Ioana Visul Copiiilor si Editura Ascendent. (www.edituraascendent.ro)
Va asteptam cu drag la aceasta intalnire cu un autor apreciat in toata lumea, care ne onoreaza cu prezenta sa!
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor