Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna...ne mai tineti minte?! nu cred din moment ce ..nici un apel , ceva...bineinteles ca asta nu ne-a facut noua nici un rau caci suntem bine sanatosi, voiosi, fericiti ca MAMA ARE MAI MULT TIMP DE STAT CU NOI ... asa ca toate bune si frumoase pentru noi..
va dorim numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi....ioana mai ai si pt mine????

aaaaa nu stiu ce sa zic.....

elyanne bine ai venit acasa...o sa fie totul bine,sunt sigura!!!

alionushca ma bucur ca esti mai bine si vreau sa iti felicit sotil,putini barbati fac ce face el!!!

Roxanooo ia zii cum recunosti pampersii aia mistoo cu banda mov???k eu am prins unii acum muuuuult timp si acum sotul a numerit iarasi un pachet de-ala dar sa mor de imi dau seama care e diferenta!!!

aaa ia sa ma uit cine e sarbatorit azi

LA MULTI ANI MOUSA, ANDREI CALIN SI MARA!!!SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!

FETELE ce stiti de Varilix???dak se face inainte de un an se face o singura data si daca se face dupa un an se face si rapel???

gata!v-am pupat poate intru mai taziu ca am o idee de tema de discutat dar acum nu mai pot sa stau!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuulti ani
Mousa Stavri, Andrei Calin, Mara

Alexia Te bat... Ce-ti veni? Treci la apel, cineva citeste sigur.

Varilrix: pediatrul nostru ne recomandase pt. Elena dupa 2 ani.
Stiu ca la varste mai mici se face cu rapel, dupa o singura doza.
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente.php?id=25321
http://www.vaccina.md/vaccine/78/index.html

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata!

Eliana, refacere rapida.Mama mea tocmai a aflat de niste noduli la sani dintre care unu cica trebuie neaparat operat ca e mare si este inspaimantata de operatie.Ai putea sa-mi spui daca e grea si mai ales dupa operatie cum e, ca ea vrea repede la servici si tot amana.

Apa plata...eu dau Izvorul alb.Chiar azi am observat ca scrie pe sticla ca e potrivit pentru bebelusi si pentru prepararea hranii lor.

Poop Alexia.Ma bucur ca sunteti bine.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele ieri razvi a cazut cam nasol...eram in buc si el pe scaun si eu eram la frigider si s-a aplecat nu stiu dupa ce si a cazut cam nasol,in cap nu stiu cum...iar azi il vad cam agitat,adevarul e ca i-a iesit si un calt de masea si are si gigia varza si se simte si maseaua si un dinte,nici nu stiu ce sa mai cred...ieri nu a pans mult,chiar ff putin si apoi a fost baietelul meu vesel si nazdravan!sper sa nu fii patit nimik...k si asa ieri am plans eu mai mult ca el si imi venea sa ma dau cu capul de totii peretii,nu is in stare sa am grija de copilul meu...

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Operatia nu e f. grea.
Mie mi-a facut o incizie f. mica, si in timp nici nu o sa se mai cunoasca.
Dar pe mine m-a terminat anestezia... am reactionat urat la ea, nu stiu...
Aceiasi anestezie ca si la cerclaj, totala, intravenos.
Numai ca atunci mi-a ufacut pt .vreo 15 minute, acum pt. 1 ora...
Iar oranismul meu n-a fost prea incantat...
Cred ca depinde de fiecare...

Eu era f. foarte obosita, dormisem doar 3 ore cu o seara inainte... m-am foit si rasucit toata noaptea...

Dupa operatie am avut febra mare, frisoane.. .etc. si am facu febra musculara peste tot... ziceai ca m-a batut careva peste tot...
Ca si durere, local, la san... e cceptabila... e mai umflat dupa operatie, dar nu doare cine stie ce... Si trebuie sa dorm pe spate... iarasi e aiurea, ca n-am putut niciodata sa dorma asa... nu pot nici pe o parte, nici pe alta...
Dar vad ca incet incet, cu gheata, se dezumfla....

Eu zic sa nu amane, ca nu-i de glumit... Mai bine acum, cand e doar un nodul, decat sa se modifice si sa ajunga la altele.

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,
Azi am observat cateva bubite rosii pe pielea Alexiei, piciorus, burtica.Alte simptome, nimic.Sunt ca niste ciupituri.Sa fie oare varicela???
Off, alta zi cu griji...maine ce-o mai aparea???
ELIANA, bine ai revenit!
ALIONA, sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Mult Aaaaaaaani, Mousa!!!!

La Mult Aaaaaaaani, Andrei!!!!

La Mult Aaaaaaaani, Mara!!!!

Alexia sa stii ca io m-am uitat la pozele cu Bryan la un an, si m-am gandit la tine, de ce nu ne mai vizitezi....

Lumi, cum mai e micul santajist?

Mady te uiti prin ambalaj...alta metoda nu am gasit. Pe lateral e o bucata cu alb si pe-acolo se mai zaresc figurinele de pe pampers. Da io nu am mai gasit de mult de -alea sa stii.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani

Mousa Stavri, Andrei Calin, Mara

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani !!!
Mousa
Andrei
Mara