Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Eliana bine te-ai reintors. Ai grija de tine nu fa pe harnica acum
Si sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Mamaaaaaa, decat sa folosesc netul mai bine trimit scrisori cu posta si ajung sigur mai repede...mdaaaa, summitul asta...dar tot e bine, ca doar shed acasa zilele astea.

Roxanici, ma repet, dar nu ai toata tzigla pe casa...
Amma, multi si sa-i treaca repede lui Lucas iubitul
elyanne, insanatosire grabnica. urmez si io in curand dar recunosc, mor de frica.

Luca a avut un deficit de fier cam mare descoperit la analizele din noiembrie. bine, dr si-a dat seama inainte sa le fac. era foarte palid. I-am dat aproape doua luni doua picaturi per kg/corp Cam 16-18 pic pe ziin trei reprize date. s-a comportat bine.Ultimele analize i-au iesit normale si am oprit administrarea.

Noi suntem bine. Exploatator la maxim.ne incadram cu brio la tipul coleric dar cu influente sangvinice! bag seamaca seamana cu ma-sa!

Nu pot sa mai scriu ca ma scoate din minti netul! e o idiotenie. se blocheaza dupa fiecare litera...
va pup

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eliano, uelcam bec. pffffff, acu ca ai povestit si varianta nasoala imi dau seama ce putea fi :(. Bine ca o trecut. Sa vina si analiza aia si gata cu norii negri. Da ia zi, daca nu ti-au bagat, ci ti-au scos, inseamna ca ai tatele si mai mici acu?

Ammo, pupam curuletul cacacios de Lucas sa se faca bine, si pe tine sa suporti usor razele.

de fapt intrasem sa urez si io

La Multi Aaani, mama lu' Amma!!!

si

La Multi Aaani, sotu' lu' Eliana!!!

da am uitat, cred ca e de la tiglele lipsa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by stefimic

buna dimineata mamici!
de mult nu am mai avut o zi fara sarbatorit dar am vazut ca in luna aprilie o sa mai avem.
deci astazi daca nu am pe cine sa felicit as vrea sa va intreb nistew chestiuni legate de puiutul meu.
in piciorusul unde am facut ROR-ul inca mai are dul si vreau sa va intreb daca si voua vi s-a intamplat la fel si in cat timp dispare.
voi dati suplimente de fier si daca da de care pt ca noua ne-a fost recomandat pharma ferrum si s-a constipat foarte rau si nu stiu cu ce sa reusesc sa i-l deconstip.
pentru durerile dentare in afara de calgel, ce mai pot folosi, am retinut eu ceva de oragel dar nu cred ca se gaseste la noi.altceva?
am vazut fetita frumoasa IARINA in pozici de la aniversare, si ce tort frumos si cred ca si foarte bun, cred ca o sa innebunesc pana se termina aniversarile.
si ce mamica frumoasa si cu o silueta de invidiat.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Cata, noua ne-a dat Ferrum Hausman. A zis sa incepem cu o picatura si sa ne oprim la cate picaturi observ eu ca nu o constipa sau nu ii provoaca diaree. In afara de kk negru, nu a avut probleme. Daca durerile dentare sunt atat de mari incat nu lasa puiul sa doarma, il poti pacali cu 2.5ml sau 5ml de Nurofen, dar asta in cazuri extreme. Despre geluri dentare, n-au niciun efect. Adica au, dar 10 minute, asa ca eu nu le vad sensul. Despre dul de la ROR nu stiu nimic. Il facem maine.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bine ai revenit, Eliana! Odihneste-te sa te refaci repede!

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

STEFIMIC- Mariei ii dau fier haussman sau cum s-o scrie(5-6 pic pe zi in timpul mesei). Nu pare sa o constipe. Adica ea se constipa si fara fier daca nu manca fructe. Initial ii dadeam si eu fier preventiv de la 6 luni (ca tot nu manca nici carne nici galbenus iar la 11 luni i-am facut analize, fierul era aproape de limita si cum tot nu mananca atunci mi s-a spus ca continui sa-i dau.

IUNIA- vreau sa o felicit si eu pe Iarina. Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa o ajute Bunul Dumnezeu sa aiba parte de o viata linistita si plina de bucurii. Imi cer scuze de intarziere.Am vazut si pozele. Frumoasa mamica, frumoasa fetita si frumos tort.

PISIKUTA- multumim pentru postare. Maria mea se incadreaza cu usurinta la tipul Coleric desi sper ca in timp sa se mai schimbe putin, sa mai ia si de la celelalte tipuri (doar ce e mai bun evident).

AMMA- imi pare rau pentru Luca. Ma bucur insa ca esti tu bine. Multa sanatate si voie buna pentru tine si puiutul tau.

ELYANNE- bine ai revenit. Ma bucur ca esti bine si ca totul s-a terminat. Si cealalta analiza va iesi la fel de bine, vei vedea. sa te refaci repede si sa nu te solicite picii prea mult zilele astea.

Noi suntem bine dar f ocupate. Il avem pe tati azi cu noi asa ca facem curat, iesim in 3 la plimbare etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua fetili

Mi-am revenit si sar si eu cu mesaje

In primul rind La multi ani ingerasilor care isi serbeaza un anisor - muuuulta sanatate atit puiutilor cit si mamicutelor.

Incep cu intrebari - de ce dam fier la bebelusi - a spus asta rezultatul analizei? Daca era nevoie - eu as fi facut ashe - merg sa fac analiza singelui si cer in mod special - sa-mi spuna care sunt valorile fierului - daca sunt in norma sau apropae de ea - e foarte bine, dar daca sunt fff departe de norma - ma mai gindesc. Ma mai gindesc - ca ce e mult tot strica - de ex. hemoglobina - mai mult de norme - e de rau - asa ca mai intii facem analizele si doar dupa ne gindim ce facem - nu-i corecta afirmatia ca - niste vitamine(fier, etc)n-o sa strice - exista doar si termenul hiper...nu doar hipo

Mie doctorita mi-a spus sa-i dau vitamine ca e primavara si bla bla bla - nu-i dam - cintareste bine, maninca - binisor - atita cit sa-i fie bine, e activa si de toate numai bine - deci vitaminele le ia doctorita. Ramine doar vitamena D - dar asta e lege pina la 2 ani, exceptie lunile de vara daca vom sta mult la soare(nu cred ca vom sta cu mutra in soare)

sa ma laud cu regimul nostru - avem vreo doua saptamini ne trezim la 10-10 jumate - ma satur de somn si eu si Ilinca - dormim o data pe zi - 2,5-3 ore si mergem la nani - pe la 9-9,5

Despre mine - ma simt excelent - nu am greturi deloc - sper nici sa nu am - si daca nu ar fi indicat ecografia si testele ca sunt insarcinata - nu credeam - pentru ca nu am nici un simptom - asa e bine.

Tati e extraordinar - saracutul nu mai spune cuvintele ,, sunt obosit,, - dimineata schimba pampersul, ne pregateste micul dejun - sta cu ilinca mult mai mult si si-a refecatut programul ca sa petreaca de dimineata mai mult timp cu ilinca - adica iesie si singur la plimbare - - ii un scump - iaca m-am laudat

Cind ma pregatisem sa raspund - hop ca se trezeste bb1 - promit revin seara

+ 7

Balul Cotofenei sau un anisor al ingerului nostru

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

E pi dos, aia din care a scos e mai mare
Da' e normal sa fie umflata dupa operatie... de-asta zic ca nu pot sa-mi imaginez cum e daca mai si bagi ... crapa pielea pe tine

Tot ametita, imi vajaie capu, putina febra... si sunt cam gaaaaalbena... oi avea icter...

Copiii au reactionat... prea putin... mai bine, pt. ca sunt lasata in pace...
Mihai s-a bucurat cel mai mult, se baiatul lu' mama...
Merg f. bine amandoi... mi-e tare drag de ei...
Inca mai tusesc putin.

Tzuna am primit mesajul tau, dar n-am mai fost in stare sa raspund

karla32 da' ce-ai patit? Ca io am pierdut sirtul in ultima vreme...

Mai revin cand poci... acu sta cu ghiata la , doar la cea defecta...

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna seara fetelor

Elyannebine a revenit acasuca mamicuta - acum Doamne ajuta sa treaca repede cele doua saptamini si sa fie rezultatul cel mai bun la analize.

S-a discutata odata despre apa pe care o dam la bebelusi - de cind s-a nascut Ilinca ii dau doar un fel de apa plata - am ales sa coincida electrolitii cu cei a apei produsa special pentru bebelusi:

anioni: HCO3 - 5--150, SO4 mai mic de 100, Cl mai mic de 25. Cationi :Na+K mai mic de 50, Ca 5-50, Mg mai mic de 25 (am scris acesti indici pentru ca vazusem ca a intrebat cineva de ei)

S-am mai vrut sa scriu multe dar parca nu mai stiu ce am vrut

Balul Cotofenei sau un anisor al ingerului nostru

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata.

haideti la cafea

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput