Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
stoisor spune:
neata la toata lumea inclusiv la clopoteii care nu fac nanic acum.....Sara se face de ex ca doarme cu zuza ei in gura iar cand o scapa sa te tiii......oare cat mai trece pana si-o ia singura ca io dau de 110000000000 ori intr-o zi.....asta este
noi avem o problemuta ....de ieri seara am observat ca are limbuta incarcata iar azi l-am sunat pe doc si mia spus sa i dau pe limbuta dupa masa cu glicerina boraxata????ati avut careva problema asta??nu are bubite ,nimic doar o incarcatura pe limbuta care nu i dispare .....poate i trece ,ea saracuta papa nu are treaba dar mi sa nu se agraveze.....
si noi avem problema cu regurgitarea mai voluminoasa cateodata dar daca am rabdare cu ea si o tin mult in sus dupa ce a papat ,ragaie si dupa o ora ....nu mai este problema,nu da afara si vreau sai spun mamicii care isi face probleme ca masa dureaza mult.....si la noi e tot asa.....o ora si ceva cu tot cu ragait ,fatait ,motait etc
se apropie controlul meu ginecologic de 6 sapt ....Marti e ziua cu pricina si mi groaza,in ce consta mai controlul asta??inca ma doare si nu stau bine in fund ...mi asa frica ,mai bine nui spuneam lui tati nimic si ma faceam ca ploua dar nu am scapare ca stie ca am programare si trebuie sa merg ...inevitabil cu toata frica mea...
gattasalvaje spune:
La multe lunite Dariei de Nemary , lui Tudorash de Grati , lui Razvanel de Raca si lui Luca de Miky Mamika !
fetele , mai e cineva care da Vigantol 3 picaturi/ zi ? Cand am fost in spital , doctoritele de-acolo mi-au zis sa dau 2 picaturi , insa pediatra sustine sus si tare ca-i trebuie 3 picaturi pt ca are fontanela mare , iar de la 1 an ii vor trebui 4 picaturi. Eu nu stiu dupa cine sa ma iau , nu prea am incredere in doctorita asta , ca mi-a mai pus un diagnostic gresit ...totusi , ea a vazut-o pe Sara cel mai des.Stiu ca supradozajul de D3 e f. periculos .
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
danonique spune:
La multe luni sarbatoritilor de astazi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
alinaatudor spune:
Buna dimineata..
La multi ani pentru sarbatoritii zilei de azi: Daria, Tudorash, Razvanel si Luca.
Multumesc mult fetelor care mi-au admirat printzesa Ellenutsa, Miri, Stancutsa, LauraIOana, Nemary, Creatza..daca am sarit pe cineva scuze...ma bucur tare ca v-a placut..pentru mine e lumina ochilor...imi vine sa si plang uneori cand ma uit la ea...mai ales ca acum vorbim..amandoua..si cand e in toane bune rade cu mine..cu gura pana la urechi..o ador.
am intocmit o lista cu cele care vor Gaviscon...daca mai e cineva sa se treaca la sfarsitul listei si sa refaca totalul..astfel incat sa stie Virgo exact cate ne trimite..sper sa se poata trimite atatea sticlute..:D
Alinaatudor 3
Irinouka 1
Kalosalina 2
Lala_20 2
Alina023 3
Mitsu 3
TOTAL 14
Multe . nu?
daca nu se pot trimite atatea propun sa ne trimita cate una de fiecare si apoi mai vedem cum facem rost...
am inteles ca fiecare sticla e in jur de 4 euro, nu?
deci ar trebui sa ii dam 60 de euro aproximativ, lui Virgo..cum facem, Virgo, sa ajunga banii la tine?
Trebuie sa platim si la primirea coletului, nu? o taxa pentru transport ceva?..stii tu?adik..ai mai trimis pachete, cui trebuie sa dam?
Inca o data multumim mult pentru ca ne ajuti
scuze ca pun atatea intrebari dar sa nu fie nici o problema
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Asa..citnd iar in urma ..mai raspund catorva intrebari..chiar daca si-au mai primit raspunsul:
Nemary..si mie mi-a recom dr Exluton..dar eu am hotarat sa nu iau..o sarcina regleaza organismul femeii..iar la mine ..care aveam probleme mari inainte..sper sa se fi reglat macar un pic..cred ca daca bag iar anticonceptionale voi interveni in balanta hormonala..asa ca mai bine las natura..sa fie naturala..:D am vazut si multe pareri pe net..si nu tocmai de bione despre acest exluton
Intreba cineva de miere..e ok..atata timp cat nu ia bebe sub 1 an..chiar e bine sa mananci miere acum in timpul alaptarii...contine multe substante nutritive..e "hrana zeilor" :D
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
aa..stiam ca am uitat ceva..
Gatta..eu cred ca 2 pic sunt sufieciente de Vigantol...daca e da-i calciu..dar nici ala foarte mult timp ..vreo 2-3 luni cate 10 zile pe luna..sau si mai bine ia tu calciu si vit D.....si scoate-o cat mai mult la soare fara sa o acoperi cu copertina de la carut..sa o vada soarele:D...dar nu cred sa fie probleme..pentru ca la bebicii alaptati natural rareori rahitismul e o problema...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
alinaatudor spune:
Danonique..nu se vad pozele..nu e bun linkul..:(
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
danonique spune:
Alinaatudor am vazut si eu fotografiile.E foarte frumoasa Stefania si mai are si cercei.Va pup.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
Ellenuta spune:
DARIUTA, TUDORASU, RAZVANICA SI LUCA. LA MULTI ANI SI SA FITI SANATOSI!!
danaaa plss fa ceva cu linkul ala .. nu merge. vrem si noi sa va vedem si sa-l vedem pe grasunu de albert!!
gatta doc mi-a spus 2 picaturi pe zi .. dak scapa si a 3-a nu e nicio problema dar sa nu fac regula din asta. felicitari ptr rochita! abia astept sa va vedem si pe voi in cristelnita. am inteles ca pleaca mama ta .. sunt sigura ca te vei descurca si cu treburile si cu saratelu. imi pare rau ptr maraiala si febra dupa vaccin .. noi am facut pentaxim si euvax .. n-a avut fata nimik .. nici febra, nici umflatura, nimic!!
mirii drum bun si vrem poze multeee!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII