Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirela79 spune:
La multi ani, Bianca!!!!!!!!1
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
denise1301 spune:
Buna fetele! Multumim pentru aprecieri. I le-am transmis si bebitei si ea a facut "bravooo" din manute. Acum se rostogoleste prin patut si tine sedinta cu floricelele de pe salteluta (ca cerceaful l-a dat la o parte). Sper sa doarma curand. Ma intreb oare sa ii pun pernuta sub cap? Pana acum a dormit fara dar stiu eu...voi cum faceti?
Ina eu am intrerupt serviciul pe 15 aprilie si pe 20 mai am nascut. Eu chef de munca aveam dar aveam si o burta fantastica asa ca m-am oprit.
Angi te rog, daca se poate...faci o modificare la listuta? E Jasmin cu J nu cu Y.
Mercic!
V-am pupicit pe toate! Pa!
madaluta spune:
Salutare!
Ina: eu n-am auzit sa fie restrictii in a conduce in sarcina, ci dooar de a parcurge drumuri lungi in masina...
Nu am tinut cont de varsta sarcinii si am condus cred si in sapatamana in care am nascut.As fi condus si spre maternitate( k doar nu eram in travaliu) dar sotul meu a zis k ar fi chiar culmea...
Bianca 
Adryana: tot ce se poate sa fi trecut...doamne ajuta sa fie asa!O mai alptezi?Stiu k de obicei copii alaptati exclusiv au colici mai multi si pe o perioada mai lunga decat cei care papa lapte praf.
Mokika: imi pare rau pt Theo...cred k sunteti primii la care aud de reactii adverse la Infanrix...
Madalina
33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Tinna S. spune:
Fetelor de data asta n-am apucat sa citesc nimic din urma, ca sunt tare bolnava din pacate...![]()
Va scriu si voua mesajul pe care l-am scris si zuzelor de la clubul scutecelor... Dau copy si paste ca nu mai am putere sa il scriu inca o data, mi-e tare rau...
Am facut mastita la sanul drept...![]()
Am sunat-o pe dr. pediatra a lui bb si mi-a zis sa nu mai alaptez din sanul bolnav, sa ma mulg ca sa intretin lactatia si sa scot laptele ala care s-a inflamat acolo. Am inceput sa iau si Ampicilina.
Am sunat-o si pe ginecoloaga mea, si zice sa trec pe la ea pe la cabinet in dupa amiaza asta, sa ma vada si ea, si eventual sa-mi dea un tratament pt oprirea lactatiei de tot. Dar eu nu vreaaau!! Sunt disperata! Puiul meu a luat peste 2 kg in 7 saptamani numai cu lapticul meu...
In dimineata asta am muls din sanul bolnav 130 ml de lapte, si parea ok (fara puroi sau altceva, desi l-am aruncat). Si parca sanul ma doare mai putin...
Oricum eu de-abia azi dimineata m-am prins ca am mastita, cand am realizat ce tare ma doare sanul...
Aseara credeam ca fac gripa, ca aveam febra mare, frisoane groaznice (care m-au tinut toata noaptea) si ma dureau rau de tot capul si muschii...
Offf, daca ati sti ce rau imi e... Azi noapte am crezut ca mor de rau, si acum m-au apucat iar frisoanele...![]()
Si sunt singura acasa cu bb pana la 6 seara cand vine sotul meu...![]()
Va pup mult si sper ca voi sunteti bine,
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Adryana_4u spune:
fetelor, multumim pt urari..sunteti niste dragute
Si..DA, o alaptez in continuare, si totusi s-a facut cel mai cuminte copil posibil de la o luna jumate de cand am scapat de colici...acum avem alte treburi...sa radem, sa gangurim...sa ne jucam....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
andicu spune:
Adryana, La multe lunisoare pt Biencuta!
si da, se poate, si noi am scapat repede de colici! tot pe la 1luna 1/2! Practic, nici n-am numit colici ce a avut FIlip vreo 3 -4 saptamani, doar mici dureri de burtica. Sper sa nu mai revina nici la voi!
Tinna, imi pare tare rau! te inteleg perfect! asa am patit si eu si din pacate, a trebuit sa renunt la alaptat cand Filip doar ce implinise o luna!
mie atunci mi-a dat antibiotic Cefalexin parca se numea, e ok pt mamicile care alapteaza ! dar sa stii ca am citit si despre cazuri in care fetele au scapat si continuat alaptarea! Doar ca trebuie sa arunci laptele din sanul resp., sa te mulgi si sa-l masezi sub apa calda dupa aia. Mai stiu ca dacs faci febra nu e bine sa-i dai lui bebe sa suga..Una din fetele care sunt cu mine la subiectul de Scutece, a oprit alaptarea cat a facut tratamentul, laptele si-l mulgea si-l arunca , ca sa nu il piarda si cand a scapat, a reluat alaptarea ( in timpul asta i-a dat formula), incet-incet, si-a revenit si lapticul. Eu zic ca a avut mare noroc si vointa sa treaca peste! la mine nu s-a putut, caci cu toate incercarile, am ajuns la chirurgie..
Sa dea DOmnul sa scapi cu tratament, pompat si masaj!

Ina, eu am condus pana la 7 luni din aceleasi considerente ca si Mokika! si in plus, incepuse sa-mi fie teama sa nu m-apuce ceva la volan.
Mokika, imi pare rau ca ati avut probleme dupa vaccin!
conteaza si ce mana are asistenta! cat despre dat, mai ales acolo unde cotizezi prin CAS , eu una , dau din placere, nu pt ca dau si altii! daca nu-mi convine, prefer sa platesc consultatie in alta parte,la privat, chiar daca dau mai mult!
Eu as vrea sa ies in parc la Beta, adica la Posta Mare, dar nu prea mai stiu cum e cu restrictiile de circulatie azi. Oricum, am merge in jur de ora 3.00.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

madaluta spune:
Tinna
mamica bolnavioara...
Poate nu se pierde lapticul daca te mulgi, iar cand sanul se va vindeca o sa continui alaptarea. sanatate multa si daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui...
Nu stiu daca aici am scris sau doar la fulguleti, dar mi-am amintit k mi-am cumparat acum ceva timp in urma o carte din carrefour, "Jocuri pentru copii e la 0 la 6 ani" de Anne Bacus.
Au activitati dragutele, mai ales pt zilele ploioase cand stam asa mult prin casa si cand copiii nostri mor de plictiseala...
Madalina
33
ina78 spune:
Multumesc mult ptr raspunsuri.
Mada si Angi ati fost curajoase tare... pina in saptamina in care ati nascut... Deci eu mai am o luna... mai pot merge lejer..
Mokika, Denise si Andicu... burticoaselor... se pare ca bebele nostru e mai micutz... sau piscina mai mica... eu incap bine. Am dat putin scaunul mai in spate.
Incerc de astazi sa ma invatz sa dorm la amiaza. Sa vad ce iese. Asa ca pap... si la somn. Daca seara nu pot adormi pina la 23-24 si dimineata la cel tirziu 8 sint in picioare... sa mai recuperez ziua.
Despre agitatie ... ma bucur ca aud si la altii... o sa-l pus is pe tati sa citeasca raspusurile voastre... sa vada ca nu-s eu mami "stresanta" ptr bebe. Desi uneori cred ca sar calul... dar nu prea am stare.
Va pup pe toate.
Mai am o intrebare. Contractiile le voi recunoaste? Se pot confunda cu crampele? Cu miscarile lui bebe?
Tinna imi pare rau. Sper sa ti se dea un tratament cu un efect cit mai rapid. Sanatate multa.
eu - Ina
- 5 saptamani pina ne intilnim minunea
madaluta spune:
quote:
Mai am o intrebare. Contractiile le voi recunoaste? Se pot confunda cu crampele? Cu miscarile lui bebe?
La mine nu se confunda contractiile cu crampele.
Mie mi se intareste burta pietroi si se muleaza asa pe bb de parca ii vad formele prin burta. Uneori am si contractii dureroase, dar le-as asemana mai mult cu durerile de la CM...
Madalina
33
Mokika spune:
Andicu - si eu dau de regula, am zis, stiu ca asta-i moda desi nu sunt de acord .... oricum asta este o alta poveste, .... iar in plus... banul trebuie sa circule ... pe mine m-a deranjat ca a luat de la batranica.... iar eu nu am avut nicio tangenta cu asistenta pana acum, in afara de faptul ca imi scotea fisa ... pana acum doctora i-a facut vaccinul ... dar acum, a pus ea mana mai repede pe cutie si ... asta a fost!
Mirela - m-ai innebunit cu diplomatul acela! Trebuie sa-l fac si eu! Vai de cura mea!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze