Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

M-am reintors. Amfost in parcul de care spuneam, vremea nici prea -prea nici foarte- foarte: inchisa dar fara vant. A ers pe jos cu caruciorul (din pricina circulatiei inchise), la dus pe stefan cel mare (vazut si ceva magazine, de pantofi in special: am constatat ce putine variante fara toc am, si vine primavara!!!) si la intors pe republicii. La intoarcere agitatie mare din partea politiei (era deja 15), masini cu girofar, elicoptere, de parca eram la parada de 1 dec. Din pacate, nu am prins coloana oficiala, cu toate ca am facut pe jos toata strada, din centru pana acasa (la Kaufland).

Am ridicat analizele bebicului: Slava Domnului, nu are infectie (urinara sau altceva). Sa vad ce zice si pediatra. Mi se pare anormal sa nu ia in greutate de 2 sapt, mancand bine si aparent fara mari probleme: acum suspectez o anemie, dar nu ma arunc inca in analize de sange pentru ca de saptamana viitoare incep diversificare si isi va lua tot ce-i trebuie si de acolo.

Altfel suntem bine, putin mai maraiti in ultima vreme(am senzatia ca puiutul meu nu ma mai iubeste ca inainte, ma tolereaza0. In schimb cand il vede pe tati

iar eu

sper sa-i treaca si asta...

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

TinaS imi pare foarte rau pentru tine. Sunt sigura ca dupa ce o sa faci tratamentul cu antibiotice va fi bine.
AndreB ce bine ca analizele sunt bune.
Mokika tot la mine pe blog gasesti si o reteta de placinta cu mere foarte buna. Trebuie sa intri la retete culinare.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara!Va pupam dulce si va aratam niste poze superbe cu printesa mea ,a fost si ziua ei si ne pregatim de logodna fratelui meu.
Nu am apucat sa va citesc dar pana la 2 cand adoarme Teo am ce face.Pozele sunt la semnatura.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03

Mergi la inceput

Acum se vad.

TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna dimineata!
Revin si eu dupa o saptamana de stat in spital. Suntem bine, Slava Domnului, tot la oferta 2 in 1. Am trecut prin niste emotii greu de descris. In urma analizelor, mi-au gasit un procent ridicol de mare, de proteine in urina. Eu eram umflata ca cimpoiul iar tensiunea crestea galopant. Am stat in perfuzii cu nu's ce solutii, iar acum mi-am revenit. Sunt trista ca nu mai am voie niciun strop de sare dar asta e... Imi pare rau ca v-ati facut griji pentru noi. Scuze ca nu raspund fiecareia, in parte, nu am apucat sa citesc decat pe diagonala, dar sper sa recuperez! toate fetele!

35+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Buna dimineata!Desi credeam ca voi dormi pana la 12,la cat eram de obosita la 7.30 eram in picioare.Noi maine semnam actele de vanzare la apartametul nostru,iar saptamana viitoare il achitam pe cel care va fi al nostru.
Ina stai linistita ca nu ai cum sa nu recunosti contractiile nasterii,bine ar fi sa fie ca la ciclu.
Yannia,iubita ai mare grija cu tensiunea,se poate manca si fara sare,eu toata sarcina am mancat .
Mav imi pare rau pt "arestul la domiciliu" ,dar ce s-a intamplat cu semnatura ta? Mai ai greturi,te simti bine?
Angi frumoase pozele,te invidiez pt silueta ta.Eu nu stiu daca voi mai ajunge vreodata la cum am fost odata.Cand m-am dus si eu hotarata sa-mi iau bicicleta fitnes,sotul mi-a zis ca mai buna ar fi o banda de alergat si nu aveam diferenta de bani la noi si acum cu actele la apartamente,cu renovari,mobila si toate utilitatile, nu stiu daca voi mai avea.
Madaluta mai ai atat de putin pana la marele eveniment,te-am vazut acum vreo doua saptamai la mine pe strada.
Teodora nu stiu ce are nu prea mai mananca de vreo 4 zile,i-am schimbat si laptele,ii dau nan2 m-am gandit ca nu-i mai place 1,piept doar seara si dimineata mai am.
Va pup si va urez o zi placuta!

TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Buna dimineata si cafea placuta!!

Eu sunt pisaloaga aia cu parcul: unde va mai duceti si pe la ce ora. Da sa fie o zi frumoasa. (la mine pe strada a iesit Soarele). Nu stiu daca bate vantul... dar e de verificat.

Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

Buna dimineata fetelor! Haideti sa prindem soarele din urma. eu ies acum cu printesa mea sa ne plimbam pe la Zorile. Mai respiram ceva aer de mare.Cine se inscrie?
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Fetelor, stati linistite, ca nu s-a intamplat altceva cu semnatura mea, decat ca mi-a fost lene sa scriu. De fapt, nici n-am modificat-o inca, de aceea apare doar "mami de sebi"...restul adaugam de fiecare data....
Am iesit si eu putin de dimineata si e placut afara, chiar daca nu e soare, bine ca nu e frig. Mi-ar placea si mie o plimbarica, dupa atatea zile de inchisoare, dar... nu pot sa plec de la munca...
jojo, succes cu apartamentul! Da, mai am greturi, nu chiar asa rele ca la inceput, in schimb varsaturile imi fac viata grea...
yannia, ma bucur ca ai dat un semn si ca sunteti tot 2 in 1! Trimite-mi si mie nr tau de tel pe privat, ca am fost ingrijorata pt tine si te-as fi sunat sa te intreb de sanatate!

Sa aveti o zi frumoasa!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca fetita Miha! Am vazut pozele de printesa si... este chiar o printesa! Unde ai gasit rochita? (f.f. frumoasa). Sa inteleg ca va pregatiti de nunta fratelui tau si prima imbracata e Teodora (mi se pare si normal).

Mada, cred ca am facut-o lata cu explicatiile. Ti-am mai pus un mesaj pe privat legat de adresa firmei cu pricina pentru ca eu nestiind prea bine Constanta incurc denumirea strazilor. Asta e!

Mokika, nu stiu daca mai intri ca dupa cum spuneai in perioada asta esti singura cu copii, dar ti-am trimis info pentru Crinuta. Speram sa iasa o pictorita de prima mana sau arhitecta, mai stii?!

Matei

Mergi la inceput