Gravidute si mamici de Constanta (21)
Raspunsuri - Pagina 13
madaluta spune:
neata...
vrem si noi la plimbarica azi pentru k s-ar putea sa ne coincida in sfarsit si noua programul de somn cu al majoritatii. darius de obicei doarme intre 12-15 , dar azi s-a trezit de dimineata si acum doarme..deci,dupa 12 o sa fim si noi fresh sa putem iesi( numai sa fiu eu in stare).Asa k dc e rost de plimbare, ziceti pe unde si ora si poate ne vedem..dar sa nu inceapa sa ploua...
Yannia: imi pare rau k a trebuit sa stai in spital atat , dar ma bucur k inca sunteti la oferta...mai stati cumintei macar 2-3 saptamani...
Nu mai retin exact, dar la nume v-ati hotarat??
Eu cred k voi naste si nu voi reusi sa ma hotarasc...
...dati-mi si mie va rog idei de nume deosebite si rare, dar care sa nu inceapa cu C sau cu A...
Jojo: de ce nu m-ai tras de maneca daca m-ai recunoscut???? Alta data sa ma atentionezi...da? da pe ce strada eram???
Eu cand vad gravidute sau mamici cu copii de 0-2 ani,pe strada sau in supermarketuri am impresia k le cunosc de undeva si ma gandesc dc nu cumva sunt fete de pe forum....Uneori ma uit asa de insistent, de-or zice femeile alea k am ceva cu ele...
Cat despre poze...fara cuvinte k de obicei...Grasunica... frumusica..cumintica...
Cu laptele nu-ti face probleme ca au si ei perioade de refuz, dar isi revin. toata chestia e sa n-o fortezi sa bea k sa nu capete aversiune fata de el...darius a avut si saptamani intregi de refuz, dar si-a revenit de fiecare data.Suplimenteaza cu branza calcia, si iaurt si e ok...
Andreb: am gasit magazinul..da sunt dezamagita rau...
Le-am dus schita noastra ( oarecum asemanatoare cu a ta, numai k patul e de 2/1m cu un sertar din care sa iasa alt pat, dar bineinteles k am scos redus patutul si comoda).....si mi-au zis asa din ochi k sub 30-35 mil nici sa nu ma astept...si asta fara sa includa si saltelele, care mai costa vreo 3 mil buc...
Bisous: nimic? niciun semn???Ma ingrozesti, pe bune...
Adica dupa ce voi avea 2 copii s-a zis cu forumul???
Isidora...2 cuvinte si pe-aici...sau 2 poze cu ioan macar..
Madalina
33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Mirela79 spune:
Miha sa-ti traiasca fetita. Chiar ca are ochii tai. Si eu mi-am dorit sa semene la ochi cu mine, dar n-a fost sa fie. E o adevarata printesa in rochita aia frumoasa.
Yannia tu ai facut preeclampsie, draga mea. O sa treaca imediat dupa ce nasti.
Va pup pe toate!

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
creem spune:
Jojo...chiar o dulcica printesuca ta! Si ce mare a crescut!
Yannia...ai grija de tine, si da-o-ncolo de sare...ca puiul e mai important! Hai ca mai ai putin!
Andre..eu nu pot iesi din casa ca n-are cine sa ma ajute momentan cu carutul (ca stau la 4)
asa ca ne plimbam putin in brate pe langa bloc.
Pupicei si sanatate la bebei, gravidute si mamicute!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Adryana_4u spune:
Fetelor, daca e frumos in week-end, si daca programati vreo intalneire, m-am hotarat sa vin si eu...sa va vad si voua bebii, si sa ma laud si eu cu printesa mea![]()
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
AndreB spune:
Imi para rau, Mada! Dar chiar e nesimtire! Noua ne-au facut un pret bun acum o luna si... nu mai stiu ce sa cred. Cred ca numai in Constanta se poate intampla asta: auzi, sa-ti faca pret din ochi! Sunt chiar idioti! Mai ramane sa evalueze cu ce esti imbracat si ce marca de masina ai ca sa adauge la pret. Poate ca asta au si facut.
Cati si eu ma tarai cu carutul, dar avantaj, stau la et.1 si tot mi-e greu (noroc ca este componibil si il scot pe bucati). Sambata o s-o sun pe doamna cu curatenia, n-am avut timp pana acum pentru ca am tot aranjat prin casa lucrurile (abia ne-am mutat). Sper sa ne intalnim vreodata si prin parc. Din cate am inteles ti-e destul de usor sa ajungi la Casa de Cultura. Si noua.
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
andicu spune:
Hellooo!
Miha, sa-ti traiasca printesa!
E atat de scumpaaa!! 
e mortala in poza cu bentita pe cap si cu gurita pana la urechi! ![]()

Uf, Yannia, ma bucur ca sunteti inca 2x1 si ca esti bine acum! sper sa mai rezisti macar 2 sapt. , sa se nasca bebica la termen si grasunica! 
Mav, nu stiu de ce, dar imi creste inima cand iti vad semnatura!! 
![]()

Mada, nume de fetite care imi plac mie : Adela, Amalia,Alicia,Ana, Alessia, Carla, Clara, Carina, Catarina, Cellina, Clarisa,...
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

madaluta spune:
quote:
Imi para rau, Mada! Dar chiar e nesimtire! Noua ne-au facut un pret bun acum o luna si... nu mai stiu ce sa cred. Cred ca numai in Constanta se poate intampla asta: auzi, sa-ti faca pret din ochi! Sunt chiar idioti! Mai ramane sa evalueze cu ce esti imbracat si ce marca de masina ai ca sa adauge la pret. Poate ca asta au si facut.
Voi n-ati facut-o in c-ta? Eu le-am spus k cine ne-a recomandat sa facem la ei a platit cca 25 mil, da a zis k poate inainte de ianuarie caci s-au scumpit cu 25 %...Si n-am stiut sa le spun cand ati facut-o...
Ma rog..asta e bafta noastra...da chestia e k nu dispun de o asa suma acum cand imi trebuiesc bani si pt nastere si pt celule stem...
probabil vom mai astepta sa mai strangem...da iar se va scumpi cu 25 %..si tot asa...
Madalina
33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
AndreB spune:
Mada, nu vreau sa-ti mai torn gaz peste foc, dar sa stii ca v-au mintit. Noi am facut-o in februarie (dat comanda pe 4 febr. si livrat pe 2 martie). In Constanta s-a intamplat, dupa ce fusesem cu proiectul deja in 3 parti cu preturi intre 30-40 de mil. (patutul copilului nu era inclus,l-am luat din Carrefour). Ce sa-ti zic?! Incearca la Elvila (au preturi modice pana in 20 de mil pe un set de camera si multe variante) in Bucuresti si iti completezi doar cu ce iti lipseste (eventuaal faci doar paturile la comanda). Sa stii ca la Elvila poti sa faci si la comanda modelul tau dar astepti cam mult. Noi am fost atunci, ne-a dat pret bun, se lucreaza in Bucuresti ce-i drept si previziunile erau de 2 luni asteptare daca plasam comanda atunci... so...
Matei
AndreB spune:
Mav, nume de fetite ( fara A si C) care imi plac: Eliza, Olga, Bogdana, Ileana, Bianca, Tatiana, Mara, Miruna, Patricia, Beatrice, Raluca, Diana, Flavia, Lorena, Sabina, Xenia.
Matei
AndreB spune:
Scuze, am gresit "adrisantul". Dar de Sanziana si Silvana ce zici Mada?
Matei