Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
dati-mi si mie va rog idei de nume deosebite si rare, dar care sa nu inceapa cu C sau cu A...

[quoteMada, nume de fetite care imi plac mie : Adela, Amalia,Alicia,Ana, Alessia, Carla, Clara, Carina, Catarina, Cellina, Clarisa,...

][/quote]
Andicu:
Numele nostru de familie se termina in CA..si se face cocofonie

Nimeni nu iese azi in parc????????

Madalina33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Hop si eu!

Vine cineva la o plimbare prin curtea Delfinariului?

Doc? ca stai aproape ....

Mergi la inceput

pe la 15.00, e bine? ca uitasem sa spun ora!

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Mada eu ies acum la Parcul de la Casa alba ( cel arheologic din centru) Ajung pe la 14.15 cred

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Fetele, am tot vazut ca vreti mobila pentru camera copilului. La varianta cu un tamplar particular nu v-ati gandit? Eu numai asa mi-am permis patut, comoda etc. Daca vreti va pot da numarul baiatului care face asa ceva.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Mokika, andreb: am vazut postarile voastre abia cand m-am intors de afara.N-am fost in niciun parc ci pe strazile cartierului...frumoase foc...

Mirela:m-am gandit si la un tamplar..dar ce se face intr-o fabrica mi se pare mai calitativ....
E vorba de un intreg mobilier, nu doar de un obiect marunt asa...
cel putin asa vad eu lucrurile..chiar dc la bani ar fi incomparabil mai ieftin...

Madalina33
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madalina in ce cartier stai? Sau mai bine zis cine sta in Faleza Nord? Poate ne intalnim la plimbare.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

AndreB - bine ca m-ai atentionat ca eu nu am mai verificat PM-ul in ultimul timp. De cateva saptamani primesc PM-uri de la persoane pe care nu le cunosc ca sa le votez fotografiile. Am votat numai ca m-am cam plictisit de atata votat ...
Multumesc foarte mult pentru informatie, urmeaza sa iau legatura cu ei.

Mirela - sa stii ca o sa ma ai pe constiinta! Daca nu innebunesc eu cu retetele alea .... nu mai innebuneste nimeni. Si asa mi-au iesit colesterolul si trigliceridele peste limita superioara! Vai, vai, vai! Si eu nu ma pot abtine de la nimic!

Noi azi ne-am plimbat prin curtea Delfinariului. A fost bine, adapost, liniste, aer curat!

Andicu - azi te-am ratat la mustata pe mes. Exact in timp ce-ti scriam, ai iesit!

Mergi la inceput

Avem poze noi la semnatura!

Cum as putea sa mai sterg din poze? Ca sunt prea multe de acelasi fel si vreau sa mai fac loc altora ca nu-mi primesc decat 200 de foto. Ma puteti ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, scuze, n-am vazut ce era mai important , acel nu .Pai iti zic numele mele preferate (daca am noroc si fac si o fata ): Miruna, Bianca, Valentina, Maia, Iris, Stefania.

Noi am fost azi in centru , in parc, cu tati cu tot, dar nu am apucat sa anunt , a fost plecarea din pripa.

Mokika, azi chiar nu am stat pe mess, nu am apucat, sper maine sa am mai mult timp.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput