Gravidute si mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Fetele am pus alte poze la semnatura. Nu sunt noi, dar macar sunt altele.
Madalina mie imi plac mult Mara, Ilinca si o sa ma mai gandesc si la altele.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

buna seara fetelor!!!!!!!!
abia am reusit sa-l adorm pe bebe,cred ca era f obosit de a adormit el la ora asta
de regula adormim pe la ora 2 noaptea iar pana atunci urlete si tipete.nu am reusit sa citesc din urma dar sper ca sunteti bine atat voi mamicilor cat si bebelusii vostri.
noi am avut botezul duminica si a fost forte frumos.sper cat mai curand sa pot posta si eu niste poze,ca sa puteti sa ne cunoasteti si pe noi,sa vedeti ce grasi si frumosi suntem noi
inca ne mai curge ochisorul chiar si dupa tratamentul dat de dr dumbrava,pana la urma ajung la synevo sa fac o cultura din secretia ochisorului.si parca nu era de ajuns asta,acum si buricutul colecteaza o secretie,cred ca nu s-a cicatrizat bine,iar ajungem la pediatru
fetelor va pup pe toate si sper sa nu ne uitati chiar daca intram mai rar pe net.

sebastian alexandru(7 feb 08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Buna, dragelor!
Asa e, stiu ca trebuie regim desodat si singurul motiv pentru care rezist, e ca o fac pentru binele puiului meu. In urma cu 2 ani m-am operat la nas si am avut de facut niste injectii pentru care era total contraindicata sarea. Am rezistat cateva zile, cat am stat in spital, dar cum am iesit pe poarta spitalului m-am oprit in kfc. Eram atat de irascibila, incat sotul meu, saracul, nu s-a pus cu nebuna, a trebuit sa-mi faca pe plac.
Mav, ti-am trimis PM.
Madaluta, inca nu ne-am hotarat sigur ce nume va avea fetita noastra, vrem sa fie usor de pronuntat si in Ro si aici. Ne plac Alessandra si Anne-Marie. Acum trebuie sa ne hotaram pe care il alegem.

35+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

salutare, salutare!
scuze ca n-am mai scris de mult...de celemai multe ori deschideam forumul sa citesc sau sa scriu dar ori se trezea luca, ori incepea sa planga si trebuia sa stau cu el...asa ca...

angi, am vazut pozele de la botez...f frumoase... baiatul si mamica ...frumosi amandoi
mada...nume care imi plac mie de fete...pai ar fi asa : miruna, ilinca, ioana, daria, timeea, mara...
doc, si luca se ridica la fel ca serban in balansoar...si in brate cand il tin nu mai vrea neam sa stea culcat..numai "tzupurete", vorba unei matusi

despre noi...luca e bine, s-a acomodat cu fusul orar, mananca bine, insa de cateva nopti se cam foieste...cred ca nu prea ii place in patutz..face primul somn acolo si apoi in patul mare...boierie, tata...am fost la pediatru aici, l-a masurat, cantarit...avea pe 2 aprilie 8600 g si 68,5 cm...sapt viitoare tre sa mergem la vaccinul de 4 luni...si o noutate: de ieri se intoarce singur pe burtica , motiv pentru care azi de dimineata la 4 s-a trezit ca nu cumva sa uite miscarea...si radea...a facut cateva scheme, apoi putin plans ca deh, se plictisise omu', a papat putin, a adormit si apoi pe la 6 juma iar cu chef de rostogoliri...
aaa, si baga in gurita tot ce prinde, molfaie la jucarelele alea...oare ii ies dintii?

va si sper sa reusesc sa intru mai des

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

quote:
Originally posted by elena81

buna seara fetelor!!!!!!!!
abia am reusit sa-l adorm pe bebe,cred ca era f obosit de a adormit el la ora asta
de regula adormim pe la ora 2 noaptea iar pana atunci urlete si tipete.nu am reusit sa citesc din urma dar sper ca sunteti bine atat voi mamicilor cat si bebelusii vostri.
noi am avut botezul duminica si a fost forte frumos.sper cat mai curand sa pot posta si eu niste poze,ca sa puteti sa ne cunoasteti si pe noi,sa vedeti ce grasi si frumosi suntem noi
inca ne mai curge ochisorul chiar si dupa tratamentul dat de dr dumbrava,pana la urma ajung la synevo sa fac o cultura din secretia ochisorului.si parca nu era de ajuns asta,acum si buricutul colecteaza o secretie,cred ca nu s-a cicatrizat bine,iar ajungem la pediatru
fetelor va pup pe toate si sper sa nu ne uitati chiar daca intram mai rar pe net.

sebastian alexandru(7 feb 08)

Elena si noi am avut exact aceleasi probleme cu ochisorii si buricutul. La ochisori am facut tratament cu Genticol ( in timpul zilei picaturi iar seara alifie). Alifia e mai buna. Nu am izbandit f repede dar cu timpul totul s-a remediat (cred ca aproape o luna). La buricel am dat cu betadina si baneocin pulbere (la 2 ore) si ai grija ca scutecul sa nu vina peste buric. Asta a mers la noi.
Eu va urez sanatate si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Gagici, ce faceti azi?

O mai punem de una mica? La mine? Ce ziceti? Diseara la 17.00?

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

uite si noi, cica ieri am iesit pe malu' marii, da' marea nu era! o ceata, nene! am iesit cu sorsa lu' bebe si prietenul din dotare, au impins ei la carucior ! am adunat pietricele si am facut broscute pe apa -era marea OGLINDA!

Mirela, eu stau la delfinariu [callme] ne-om potrivi noi odata de o plimbareala... eu mai iau uneori Unirii la pas pana la Dragoslavele, imi fac de treaba pe la magazine...

hai la intalnire, azi n-am baby-sitter asa ca vin cu Serban (daca ne primeste Monika)

in alta ordine de idei, am vorbit cu Tinna la telefon, e mai bine, acum ia un antibiotic care-i permite sa alapteze, a mai citit pe net ce mai fac pe afara, numai la noi iti propune doctorul sa-ti opreasca lactatia cu pastile pentru ca ai facut o mastita .
Angi, sa nu ma bati, da' am gasit ca mai am o valva de pompa Avent (pe langa aia de a aruncat-o tati se pare la gunoi). Asa ca Andicu, ma gandeam, putem face o intalnire sa o punem impreuna de o pompa buna sa vedem daca o ajuta pe Tinna? Imi cer scuze ca ma bag asa, fara sa te fi oferit tu . Tinna acuma nu trebuie sa mai lase sanii plini deloc, pana ii trec nodulii pe care i-a facut. Si pana sa dea banii pe vreo pompa, macar le probeaza inainte.
Si Adina, ma gandeam ca in ultima instanta, daca nu se repara cu masaj propriu si muls, i-ar folosi nr. de tel. al asistentei sadice dar eficiente in masaje de sani...

elena, bine ai revenit! imi pare rau sa aud ca nu v-a trecut ochisorul
dar sper sa treaca repede

rox, v-am vazut pozele, mare pisicher! bine ca v-ati adaptat!

asa, revenind, ne vedem?? Cine?

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

a, si un maaare pt. yannia, si o , si promisiunea ca dupa ce nasti si mai trece un pic de timp, o sa-ti trimit un drob de sare, ca sa compenseze efortul tau de abtinere!!

mai e putin-putin!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ce de fetze dragalase... numai bebiti dolofani. Vrem si noi niste obrajori de pupacit.

Eu sint suparata ... ce ceva timp mi se cam umflau picioarele, iar de citeva zile mi se cam umfla si miinile. Si cel mai rau e ca... n-am apucat sa-mi scot verigheta.
Sa merg sa o tai? Inca nu ma doare ... dar ...

Astazi vad ca nu e zi de plimbareala. V-am fi onorat si noi.

Astazi nu fac nimic, nici acasa, nici la serviciu - unde de altfel nu m-am dus deloc.
E ziua tatalui meu... asa ca dupa amiaza si in wee sint in chefuri... iar ptr mine rost de papa mult si bun... o sa ma fac de 100 kg.

Yannia ... stai cumintica, nu mai ai mult... Iar eu te urmez ascultatoare. Nu vreau sa ti-o iau inainte.

Doc si Mokika vorbiti de sutiene... sa mai astept... ca sinii mei sint intr-o expansiune continua... cind se opresc? Sa mai astept l;a achizitionarea unui sutien ptr alaptat?

Fetelor va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- 5 saptamani pina ne intilnim minunea

Mergi la inceput