Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 6

slimatei spune:
quote:
Originally posted by addiana
neazta am venit la cafea si la feliuta promisa!
....
cine vine in copou? pare frumos afara!!!! eu parca as merge pe la 11.30-12
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
ce'as veni eu..mai ales ca zici ca e asa frumos..mi-e un dor de iasi... si de vreme frumoasa..aici plua intr-una
va urez o zi placuta...
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

ghinetz spune:
 Si eu as merge in Copou, dar nu am cum sa ajung pe la 11.30-12. ca atunci papa Victor. Plus cele 30-45 de minute drumul cu autobuzul...
. Lasa, da' nu ma mut eu acolo, imi fac casuta langa tei, o cabanuta. Sau macar un cort. Asa ca ai grija, Diana, sa nu mai rupa Raisa floricele, ca de acum le consider ca fiind din curtea mea.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan 
 (11.03.2003) si Victor 
 (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

mariussimiuc spune:
 Neata! S-un rachiu sa-mi treaca greata! ![]()
Oana,e super sus la Cetatuia!Data viitoare sa ne iei si pe noi. ![]()
Super poza cu umflatul. 
Din ce material era tava? Daca nu era din teflon trebuia un pic arsa inainte.
Si daca folosesti hartie de copt nu mai pui si unt,nu vad rostul. Mai bine-l ungi pe paine si-l mananci. ![]()
Ella,ma bucur ca printesa a fost mai bine.Da,e posibil sa fie constipata pentru ca papa lapte praf.Ar trebui sa-i mai dai din cand in cand niste ceai sau apa plata. Pentru dureri de burtica incearca Baby drink sau Bonisan,noua ne-a mers excelent cu ele. 
Diana,si eu as merge in Copou,dar cand stiu cata treaba am...

Stefania...
 Ai facut cafeaua? ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ramonik_1980 spune:
 neatza!
Fetili am si eu nevoie de o informatie de la voi:trebuie sa ajung pe la gara pe la nu stiu ce centru "Solidaritatea...." sa ridic alocatia baiatului si nu stiu exact pe unde e .Ajutati-ma ca sa nu umblu bezmetica pe acolo ca trebuie sa merg cu baiatu si sa ma misc repede.

mariussimiuc spune:
 Ramona,uite ai www.ddfssiasi.ro/contact.php" target="_blank">aici niste numere de telefon. 
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Neata! S-un rachiu sa-mi treaca greata!
Oana,e super sus la Cetatuia!Data viitoare sa ne iei si pe noi.
Super poza cu umflatul.
Din ce material era tava? Daca nu era din teflon trebuia un pic arsa inainte.
Si daca folosesti hartie de copt nu mai pui si unt,nu vad rostul. Mai bine-l ungi pe paine si-l mananci.
Ella,ma bucur ca printesa a fost mai bine.Da,e posibil sa fie constipata pentru ca papa lapte praf.Ar trebui sa-i mai dai din cand in cand niste ceai sau apa plata. Pentru dureri de burtica incearca Baby drink sau Bonisan,noua ne-a mers excelent cu ele.
Diana,si eu as merge in Copou,dar cand stiu cata treaba am...![]()
Stefania...Ai facut cafeaua?
Nu e din teflon. Cum adica arsa? Sa o pun asa, goala in cuptor. Si nu tot scotea fum? Oare de acum mai scoate?
Va luam la Cetatuia, sigur. Dar cine stie cand mai prind una bucata sot acasa la ora 2?!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
 (11.03.2003) si Victor 
 (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Nu e din teflon. Cum adica arsa? Sa o pun asa, goala in cuptor. Si nu tot scotea fum? Oare de acum mai scoate?
Daca nu era unsa cu nimic,n-ar fi scos fum...De-acu ai ars-o...
quote:
Va luam la Cetatuia, sigur. Dar cine stie cand mai prind una bucata sot acasa la ora 2?!
Fara el nu ai voie?

gabiarama spune:
 Oana , mai ai negresa ?
Alina , sa-ti traiasca nepotelul/finutul !
Noi am terminat cu antibioticul ,funduletul lui Bogdan arata din ce in ce mai bine ,dar de azi dimineata au inceput iar mucii aia aposi 
 Nu mai tuseste ca inainte , decit f putin dimineata ,dar mucii aia nu sunt semn bun 
.Eu il mai scot pe afara la amiaza ,mai bate putin vintul ,dar nici in casa nu il pot tine pina la vara 

gabiarama spune:
 Miha ,am vazut clasamentul provizoriu 
Super !Ambele poze sunt fruntase !
Oana , am vazut pozele de la plimbarea de ieri .Am recunoscut in una din ele si copacelul cu flori galbene de care eu sunt indragostita 

si raisa (05.03.2006)