Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 7
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by slimatei
sunt crestina!!!
Frumoasa ingerasa voastra. Sa va traiasca!
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
DanelutzaStii tu pentru ce
Si noi vrem sa stim
Stefania,vreau ID-ul tau de mess.Sa-ti spun fo 2 vorbe...
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ella10
Neata!
Sa va spun ca azi noapte fetita s-a linistit si a dormit foarte bine(de la 22 la ora 2,a papat si apoi a adormit pina la 5)deci a dormit foarte bine;si am aflat si de ce plingea ea asa de tare: miercuri dimineata a facut kk si abia aseara a mai facut dupa baita, cred ca a fost constipata, caci dupa ce a facut kk s-a linistit si a adormit pe loc,nu o mai deranja nici faptul ca era kkcita,acum stau si ma gindesc oare de la ce se constipa?Acum e mai linistita,e treaza dar nu mai plinge.
Ella, si eu am avut probleme cu Stefy cand era mica. Facea la 3 zile si plingea..... o ajutam cu termometrul sau cu supozitor cu glicerina. La ea era de la laptele praf.... ca am inteles ca asta constipa. Daca ii dai praf.... dai cu lactoferina.... dar cel mai sigur intreaba pediatrul. Eu imi dau cu parerea, dar el stie cel mai bine. Pe cei mici nu-i bine sa facem teste. Multa sanatate si
sa-i treaca durerile de burtica.poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
VonHelen spune:
Buna ! sunt noua pe forum, am mai cerut sfaturi la un alt topic dar nu am primit raspuns....
Am avut ultima menstruatie pe 20 feb, deci teoretic as fi in saptamana5; 2 teste de sarcina slab pozitive , HCG efectuat ieri se incadra in saptamana 5 conform laboratorului (valoarea mea este de 410 iar valorile de referinta sunt intre 404 si 20700)
Am fost la 2 medici diferiti la interval de 24 ore: primul mi-a zis ca se vede ceva ce seamana cu un embrion pe ovarul stang si s-a pus problema unei sarcini extrauterine, dar totusi se vedea si un punctulet pe uter iar endometrul era ingrosat; cel de-al 2 lea medic a vazut aceleasi modificari la nivelul uterului insa pe nici unul din ovare nu a vazut absolut nimic.
ce ma sfatuiti sa fac? sa mai cer o parere? miercurea viitoare sunt chemata din nou la control de catre primul medic sa vada daca exista vreo evolutie...daca a fost extrauterina pe ovar se poate sa fi migrat in 24 ore ?
ne dorim f mult un bebe si suntem foarte ingrijorati in acest moment !!!!
oana_oana26 spune:
Bun gasit dragi mamici si gravidute de Iasi
Pe unele dintre voi va mai stiu din discutiile anterioare, pe altele nu
Indraznesc la voi cu o mare rugaminte, mai ales la mamici, daca mai au si ma pot ajuta cu niste fiole de gravibinon
As avea mare nevoie de ele si nu se mai gasesc prin farmacii
Daca aveti ramase din timpul sarcinii si nu va mai trebuiesc as fi interesata sa le cumpar
Multumesc mult
6+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=1"
slimatei spune:
wow oana..felicitari..scz da' eu acum vad...sa-ti dea Domnul cel mai frumos bebe ...iti doresc din suflet o sarcina usoara,usoara...
toate fetele
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
danyelle005 spune:
Celia nu stiaM DE UNDE SA-L IAU pe Andrei; acum mi-am amintit, dar ce cavaler s-a facut!!!!!!! pupici din partea noastra.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community
danyelle005 spune:
Kriss poate nu se satura cu laptele tau.asa am patit si eu cu Amalia; pe la o luna jum am vazut ca nu lua suficient in greutate si doctorita a spus sa-i dau completare cu lapte praf dar sa-i dau cu lingurita; vreau sa-ti spun ca numai cand vedea lingurita urla si mai tare. Cand am vazut asa am inceput sa-i dau cu biberonul iar acum ii dau si san si competare cu lapte praf ( eu ii dau Lactogen si se impaca f. bine cu el). La inceput ma gandeam ca o sa renunte la san daca da de biberon dar nu a fost asa.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community