Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 8
addiana spune:
n-am mai ajuns in copou... am fost pana la doctorita si fetele sunt bine, au mai ramas doar cu mucisori... si daca am vazut ca nu mai vine nimeni, mi-a fost urat sa merg de una singura!![]()
de-acum astept sa se trezeasca fetele...
kriss cum mai e alesiia? tu?
aeperju spune:
ati vazut oameni fericiti? noi suntem!!!!!!! yupiiiiiiiiii! a venit tata acasa si nu mai pleaca de langa noi!!!! URAAAAAAA!
emma si andrei (21.09.2007)
anymony spune:
Oana...din pacate nu stiu cine te mai poate ajuta cu Gravibinon...nu se mai gaseste de peste 1 an...si umbla vorba ca l-au retras cei de la producator ca ar cauza nu stiu ce cancer...nu cred ca e adevarat...dar...
Auzisem ca de prin Rep Moldova sau din rusia se mai aducea, dar am cautat si eu acum o luna pt cumatra mea si...nici un rezultat... poate medicul iti gaseste inlocuitor ceva... Eu la Chisinau am vb cu vara mea care e farmacista la farm facultatii si nu exista nicaieri..cine le mai aduce le aduce ilegal si....nu stiu ce sa iti zic.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Uite ca nu doar Oana va indeamna sa ascultati cite o melodie .
Va place?
GABI ,de 3 ori mama
Eu sunt la radu in cabinet si rad de una singura pe aici. Stai, cum era: "tulibu dibu douchoo"

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Stai, cum era: "tulibu dibu douchoo"

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
anymony spune:
Nu rideti ca o ajuns vedeta...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
oana_oana26 spune:
quote:
Originally posted by anymony
Oana...din pacate nu stiu cine te mai poate ajuta cu Gravibinon...nu se mai gaseste de peste 1 an...si umbla vorba ca l-au retras cei de la producator ca ar cauza nu stiu ce cancer...nu cred ca e adevarat...dar...
Auzisem ca de prin Rep Moldova sau din rusia se mai aducea, dar am cautat si eu acum o luna pt cumatra mea si...nici un rezultat... poate medicul iti gaseste inlocuitor ceva... Eu la Chisinau am vb cu vara mea care e farmacista la farm facultatii si nu exista nicaieri..cine le mai aduce le aduce ilegal si....nu stiu ce sa iti zic.
Any, multumesc mult, stiu ca nu mai e de gasit in farmacii, cica producatorul nu si-a reinoit nus ce autorizatie si de asta nu se mai aduce (cineva care lucreaza in domeniul farmaceutic mi-a spus asta)
Am intrebat in speranta ca mai are cineva ramas de cand era graviduta
Cat despre inlocuitor, nu exista nimic in piata farmaceutica din Romania, ca doar avem ministru economist nu medic
Multumesc inca o data pt raspuns
6+"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=1"
anymony spune:
Oana si eu tot in dom farm lucrez...si nu stiu cind o sa mai apra pe piata..iar pe aci pe forum cam s-au terminat rezervele...ca asa cum ti-am zis lipseste cam de 1 an...