Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 9
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Apropo,Raluca...este in Selgros scaun directorial cu 90ron.Fain!
serios?
de ala fain, fain,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mariussimiuc spune:
Oana,imi pare rau ca ai nevoie de medicamente si nu le gasesti. ![]()
Parca Oana Ghinetz mai avea ceva ramas,poate intra ea si ne spune.Daca nu le-o fi dat.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Carmen,nu stiu cat era inainte,nu m-am uitat...Dar era fain,fain. ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mephala30 spune:
Am vazut acum clasamentul concursului, Miha, felicitari pentru prima pozitie.
Va multumesc celor care ne-ati votat,
, am inteles ca in cateva zile se va incheia votarea.
Daca va plac pozele noastre si vreti sa le votati, le gasiti in semnatura.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Oana,imi pare rau ca ai nevoie de medicamente si nu le gasesti.
Parca Oana Ghinetz mai avea ceva ramas,poate intra ea si ne spune.Daca nu le-o fi dat.
Sal.
Gravibinonul l-am dat la maternitate, cat am asteptat sa intru in sala de nasteri. Mai aveam Utrogestan, dar i l-am dat Aureliei (licurici). Sorry!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Waw! Miha! Felicitari!!!! (eu am inteles ca s-a terminat concursul). Pana la urma premiile vin la Iasi, nu? Pai acum sa tot facem intalneli, una ne filmeaza, alta ne pozeaza...Ups! Trebuie musai sa merg inainte la coafor.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Stiati de asta?
www.orapamantului.ro/actioneaza" target="_blank">LASA PAMANTUL SA RESPIRE!
Putin daca putem face si noi...eu zic ca merita.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by Celia
Kriss, pupici mamicii suparate ,sa-i treaca. Vrei sa-ti trimitem niste tigai pentru sot ca sa nu te mai supere? Vad ca-si cam lasa fetele des singure...
O pupacim pe Alessia , sa fie cumintica si sa n-o mai supere pe mami.
Cu cereale poti incerca si in piure de fructe.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
hihi..dar, vreau niste tigai mari!! dar mai degraba o

Diana, refuza total bibe..la ceai mai trage, dar altceva nu! eu lapte in sani nu aveam sa ma storc nici la inceput, si ma storcea maica-nea..si ieseau cateva picaturi..cand trage ea, iese..habar nu am cum..
nu e constipata..
Miha, ultima data cand am vb cu Nushulica era ok BB..adica sapt asta..
Oana, da, san si suculet..dr a zis sa ma chinui cu laptic praf 2 sapt..si daca nu si nu..cauta alta solutie..Cerealele le incep la 6 luni..mai sunt 2 sapt si un pic..
Nu are program strict..cand vrea muschiul ei..dar ea vrea des..si putin:)
Darria imi pare rau ca nu am stat putin de vb in parc azi..sa ma mai tragi de maneca daca ma vezi!pls
emma,ne bucuram pt. voi ca a venit tati.
Oana, felicitari pt. sarcina! imi pare rau ca nu te pot ajuta..mie nu mi-a trebuit sustinere, am avut parte de o sarcina f usoara.dar daca aud..
multumesc fetelor pt. sfaturile voastre!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Danelutza spune:
... bau, n-am reusit astazi sa intru sa scriu, dar de citit... ati scris asa de mult, ca nu mai reusesc sa recuperez 
Dar ca sa-mi spal pacatele, am pregatit biscuiti pentru cafeluta de miine dimineata, cine vrea, cine doreste... serveste ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2585009700080132939FeOjop sint foarte delicioase si molcute, bune, bune pentru copilasi, numai ca la a mea nu-i place cocosul si nu prea a vrut sa pape ![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

alynta27 spune:
Salutare! Ma pregatesc sa va arat nepotelul!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!