Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 10
alynta27 spune:
Am pus poeze cu nepotelul in "Andrei"!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Am vazut acum clasamentul concursului, Miha, felicitari pentru prima pozitie.
Multumesc!

Dai si tu un vot?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Alina-Mirela cuDAVID 27.06.2007
Andrei
[/url]
In asta http://good-times.webshots.com/photo/2421147260100722791SGIOxz e scump tare, cum doarme ca un om mare
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mephala30
Am vazut acum clasamentul concursului, Miha, felicitari pentru prima pozitie.
Multumesc!
Dai si tu un vot?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
eu zic sa dati de baut, amindoua, ca eu am pregatit paharele

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27

Sa-ti traiasca sa fie sanatos!

Darria spune:
Mihaela: felicitari pt. locul I.
quote:
Originally posted by kriss79
Darria imi pare rau ca nu am stat putin de vb in parc azi..sa ma mai tragi de maneca daca ma vezi!pls
Si mie. Dar nu-i nimic, ne vom mai intalni. Motul meu era cu nervii in pioneze(ai vazut ca protesta) si ti-ar fi trezit fetita. De obicei face liniste cand vede un bb ca doarme dar nu si cand e nervoasa.
Un sfarsit de saptamana cat mai placut, tuturor. O sa fie caldut, numai bun de iesit la plimbare cu prichindeii.
Celia spune:

La mai multe lunite pentru:
Matei de Simo
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
alynta27 spune:
Miha felicitari pentru primul loc!
Celia, Ralu, Slimatei, Oana, Iulia, Gabi multumesc de urari!
Gabi e si nepot si finut!
VonHelen, Oana Oana26 bun venit!
VonHelen fii optimista!
Saptamanile uramatoare vei vedea cum e!
Daniela si mie imi place acea poza! E preferata mea! Multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Waw! Miha! Felicitari!!!! (eu am inteles ca s-a terminat concursul). Pana la urma premiile vin la Iasi, nu?
nu prea cred, adica premiul 1 vine cu siguranta, dar al doilea....
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Celia spune:
Von Helen, bun venit,
. Iti doresc implinirea marelui vis , cred ca pentru linistea ta mai poti cere parerea inca unui medic sau poti astepta controlul de saptamana viitoare.
Oana_oana , bine ai revenit.Sarcina usoara.
Daniela si noi va trimitem pupici .
Emma, ma bucur pentru voi ca sunteti cu tati.
Diana, ma bucur ca zgatiile sunt bine.
Miha , felicitari pentru clasare-super.
Oana, tare bine arata "turta dulce" e de post cumva?
Kriss, cate tigai vrei? O pupacim pe Alessia , sa aiba pofta sa pape tot.
Michelle, ce faceti? Domi e bine?
Gabi, sanatate multa iedului .
Ralu, nu ti-a trecut raceala?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi