Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mephala30
Am vazut acum clasamentul concursului, Miha, felicitari pentru prima pozitie.
Multumesc!
Dai si tu un vot?
ia vezi, am dat?
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Mihaela: felicitari pt. locul I.
fotografia mea nu ti-a placut deloc?
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
mephala30 spune:
Alynta, sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos, vad ca deja ii place sa doarma pe burta,
.
Ghinetz, nobil proiect, ar trebui sa ne implicam, cel putin atat cat putem.
mariussimiuc spune:
Mey fetelor...multumesc pentru felicitari...dar s-a termminat concursul si eu nu stiu?
Nu s-a anuntat nimic.
Multumesc Carmen,esti draguta! ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alynta27 spune:
Mephala multumesc! Dormitul pe burta era preferat de maica-sa! Se vede ca l-a mostenit!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Noapte buna! Ma duc la
!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
Seara buna!
Celia, nu mi-a trecut deloc. Stranut non-stop si-mi curge nasul la fel. Si... mi se usuca buzele. Si ma ustura nasucul
Vai de capul meu! Sunt varza!
Alina, eu acum ma duc sa-l admir pe nepotelul-finut... ![]()
Ati zis cumva ca se anunta vreme buna in week-end? Serios? Eu-s in urma cu info meteo...
Emma, de-acum bine ca te poti linisti :) Apropos: frate-meu a ajuns azi la Braila, in vizita de recunoastere. Si a zis ca fain de tot in Braila. Si acum se gandeste daca sa mai ceara transferul la Iasi 
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
addiana spune:
NEATZA!
N-A DAT NIMENI
PANA ACUM???
haideti ca fac eu repede repede si va servesc...asta daca mai sunteti prin casa...sau ati iesit la plimbare??!!
oana_oana26 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru primire, sunteti tare inimoase
6+
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=1"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by ghinetz
Waw! Miha! Felicitari!!!! (eu am inteles ca s-a terminat concursul). Pana la urma premiile vin la Iasi, nu?
nu prea cred, adica premiul 1 vine cu siguranta, dar al doilea....
Asa esti tu pesimista de felul tau?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"