Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 12
Danelutza spune:
Buna dimineata... ma rog, buna ziua !
M-am prezentat la cafea ![]()
Bun venit Oana_Oana26 si sarcina usoara in continuare.
Va doresc o zi cu soare ca la noi, dispar sa fac niste sarmalute ![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

VonHelen spune:
Multumesc foarte mult fetelor pentru incurajari! deocamdata ma simt f bine, in afara de simptomele obisnuite de sarcina nu simt nimic deosebit...intr-o singura zi am avut dureri abdominale in rest e ok. nu am sangerari sau alte chestii care sa indice o sarcina extrauterina...
sper sa fie bine ok desi ma ingrijoreaza faptul ca nu s-a vazut nici macar un sac gestational gol ci doar un punctulet la echo intravaginal...ufff abia astept sa vina ziua de miercuri sa ma lamuresc cumva cum sta treaba !
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Asa esti tu pesimista de felul tau?
fiecare vot e pretios:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
mephala30 spune:
o zi frumoasa pentru cele care ies la plimbare! (iesim si noi prin imprejurimi,
)
spor la sarmale si la alte bunataturi celor ce gatesc!
si week. placut tuturor!
fiecare vot e pretios:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
addiana spune:
oana bine ai venit! si sarcina usoara! am eu o fiola de gravibinon care expira la 06.09. uitasem de ea...o pastrasem pt ella!![]()
danelutza am vazut fursecuri delicioase!
alina inca o data sa-ti traiasca nepotelul/finutul!
ralnied1 spune:

Un ceiut si pentru mine, va rog???...
Tare rau am mai dormit dimineata asta. Aveam de gand sa lenevesc mai mult, da' cu galagia de afara si cea de la vecini, am zis ca mai bine sa ma dau jos din pat la 11.30 ![]()
Azi fac un fel de cartofi frantuzesti si... cam atat, cred...
N-am chef de mai mult.
Vreau sa spal aragazul, sa spal rufe, sa sterg praful, sa spal o mocheta, sa spal o patura...
si multe altele. Mi-e sa nu raman doar cu intentia ![]()
Miha, inca o data: multe lunite pentru Amira si sanatate, sa fie cuminte si sa creasca mare! (mai fac urarile odata, ca sa fiu sigura ca primesc si eu ceva bun
)
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
oana_oana26 spune:
quote:
Originally posted by addiana
oana bine ai venit! si sarcina usoara! am eu o fiola de gravibinon care expira la 06.09. uitasem de ea...o pastrasem pt ella!
danelutza am vazut fursecuri delicioase!
alina inca o data sa-ti traiasca nepotelul/finutul!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
Addiana, te rog tare mult daca imi poti da fiola, mi-ar fi de mare ajutor, poate imi trimiti un nr de tel sa te pot contacta
multumesc mult
6+"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Geanina&year=2008&month=11&day=21&babycount=1"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Dar ca sa-mi spal pacatele, am pregatit biscuiti pentru cafeluta de miine dimineata, cine vrea, cine doreste... serveste
http://good-times.webshots.com/photo/2585009700080132939FeOjop sint foarte delicioase si molcute, bune, bune pentru copilasi, numai ca la a mea nu-i place cocosul si nu prea a vrut sa pape
Arata super, dar vreau reteta, ca Stefy m-ar manca si pe mine cand e vorba de dulciuri.....
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Am pus poeze cu nepotelul in "Andrei"!
Super prichinedelul. Sa va traiasca si sa fie sanatos. Si sorei tale refacere usoara.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Oana_oana , bine ai revenit.Sarcina usoara.
Von Helen, bun venit, . Iti doresc sa ti se implineasca dorinta. Eu cred ca pentru linistea ta ar fi bine sa mai ceri parerea unui at trei-lea medic.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica

si raisa (05.03.2006)