Gravidute & Mamici de IASI (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, multe lunite pentru Amira si sanatate, sa fie cuminte si sa creasca mare si frumoasa.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele va uram si noi week-end placut
Si sa nu uit, care iesiti maine in Copou, la ce ora si unde va intalniti. Noi vrem sa mergem dimineata, la parcul pentru copii din parcul Expozitiei. Pe la 11.30 trebuie s-o luam spre casa pentru masa de prinz si somn. Asteptam un raspuns de la voi.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lacramioara m-am prezentat cu biscuitele in dinti si reteta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18397/Biscotti-pasticceria/ . Se fac super rapid si cica tin si doua luni, deci foarte, foarte bune pentru petreceri de mici si mari

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Addiana, Ralu si Iulia multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Maine s-ar putea sa vina sora cu bebe acasa! Abia asteptam!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alina scump mititelul;

Oana sarcina usoara in continuare.

VanHelen te inteleg, stiu ce simti si eu am fost in locul tau; si eu zic sa mai consulti un medic, cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine totul.

pentru Amira de Miha.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

www.youtube.com/watch?v=LJhcYDp47w8&feature=related" target="_blank">sa dansam putin

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La mai multe lunite AMIRA!

eu am ajuns azi pe la tibana la bunicii mei cu tatal meu, sora+sot si fetele! n-am mai fost de vreo 2 ani, rusine mie!!! am facut o gramada de poze dar o sa le pun maine ca sut franta...vreau la nani...

va pup! duminica frumoasa in toate sensurile! (vreme, feeling...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Miha, inca o data: multe lunite pentru Amira si sanatate, sa fie cuminte si sa creasca mare! (mai fac urarile odata, ca sa fiu sigura ca primesc si eu ceva bun )

Multumesc!
E prima luna cand nu fac tort. Dar n-am avut timp si dispozitia necesara. si nici inspiratie sau pofta. Si musafirii ii primim maine...asa ca poate incropesc ceva maine dimineata.
Te astept?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lacramioara,Diana...multumim de urari.

Ce liniste a fost azi in zona! Ce-ati patit dragelor?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Te astept?

as veni, dar... :(

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput