Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 14
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Lacramioara m-am prezentat cu biscuitele in dintisi reteta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18397/Biscotti-pasticceria/ . Se fac super rapid si cica tin si doua luni, deci foarte, foarte bune pentru petreceri de mici si mari
Mersi mult. Am sa le incerc azi.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Dau si eu o
, dar nu stiu daca am cui, ca vad ca e o liniste pe aici..... Ce e cu voi? Vad ca legat de intalnirea in Copou nu mi-a raspuns nimeni....
Miha, aseara am fost intr-un parculet intre blocuri, aproape de Selgros. De ala vorbeai tu? Stefaniei i-a placut mult toboganul, ca e in "valuri".
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
danyelle005 spune:
Lacramioara multumesc de cafea....se poate si doua? ca eu sunt rupta de oboseala; aseara am avut musafiri care au plecat pe la 3 sau 4 ora noua iar Amalia m-a trezit de dimineata.
Poate iesim si noi prin Copou pe la pranz cu tot familionul...sa vedem cum e vremea.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community
ella10 spune:
neata!
Am si eu intrebare: Fetita mea e firnaita nasul nu-i curge insa respira greu si mai tuseste parca ar avea ceva in git,ce sa-i dau sa-i treaca,i-am pus ser fiziologic.Sau mai bine sa sun pediatra?Vineri a fost asistenta si ne-a facut D3 si i-am explicat ca fata e firnaita si a zis ca asa se mai intimpla la bebei si sa-i pun ser fiziologic in nas, dar parca de vineri e mai firnaita.Asa ea e activa gingureste,ride nu mai plinge si-a revenit,acum doarme si noaptea cit se trezeste si papa si adoarme la loc.
Astept niste sfaturi de laa voi
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
mariussimiuc spune:
Ella,da-i cu Sterimar,are presiune
si mucusorii se elimina mai usor.Sau ser fiziologic,dar pus cu o seringuta si impins rapid,intelegi tu. ![]()
Lacramioara,parcul de care ziceam este chiar langa biserica de la bulevard,cea in constructie.
Raluca,nu inteleg acel "...dar"...
va pup...
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
helooooooooooooo!
Toata lumea e in Copou? ca vad ca bate vantul pe aici... pe forum. Nu e nimeni acasa?
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Danelutza spune:
Eu sint acasa, ca, Copoul e prea departe de noi ![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

iulia-stefy spune:
Mama, dar ce liniste e pe aici.... Adevarul e ca sunt 14 grade afara, dar eu pe DC, ca domnisoara doarme si... mami sat cuminte la calculator. O sa iesim imediat ce se trezeste.... ca sigur are sa vrea afara.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Nonna76 spune:
M-am intors si eu acum de-afara.Am fost cu bicicleta cu vlad.
Am fost si la stadion putin(a fost meci cu steaua) sa auda Vlad galeriile(i-a placut),am fost si la o inchetata.A fost f. frumos,de mult nu am mai iesit in doi.Dimineata tot amindoi am fost la scoala la sedinta cu parintii si ieri tot asa doar noi doi.
Andrei mititelul a stat cu Cristi acasa(au vazut meciul la tv.).Cu varicela ne descurcam binisor,bubitele se usuca si simbata cred ca vom iesi in patru.
Vreau sa va intreb ceva ca m-a speriat (putin) o mamica la scoala.Eu stiu ca varicela slabeste mult imunitatea dar oare e indicat sa le dau baietilor ceva pentru imunitate.Daca da ce ar trebui.Vreau pareri ca sun eu dr. dupa sa-mi spuna daca-i bine.Dr. mea se ca, grabeste cu preparatele farmaceutice si vreau sa va intreb pe voi mamele cu experienta.(pacat ca Simo e la Bucuresti si nu citeste acum).
Hai ca m-am intins ca o zi de post.Vine caldura si ne vom auzi din ce in ce mai rar in timpul zilei dar seara tot ne vom "vedea" noi.
V-am pupat.
pentru simpatia noastra.Se stie ea care e.![]()
alynta27 spune:
Danielle multumesc!
Noi suntem tot in asteptarea nepotului! Vine maine. Nu i-au dat drumul din spital ca a facut icter!
Azi mi s-a parut soare cu dinti! Am fost dimineata la biserica in cartier. Acum sotul l-a scos pe pitic la aer. Eu nu am chef de iesit! David a fost foarte duios azi! Ne-a pupuat pe amandoi! Stiti cum face?! Deschide gura, se apropie de obraz si da cu limba! Uneori mai face "biiii"!Plus ca ne mai "dragaleste" bagandu-ne degetele in nas sau strangandu-ne de el!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!