Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Miha s-a dat verdictul la concurs? Sunteti sau nu pe primul loc! Distractie faina maine!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
salut
La Multe Lunite Amira pt ieri si Andreea!!
michelle, v-am zarit la slujba in dupa amiaza asta
noi mergeam spre casa..
dar de ce stateati in curte?scuze intreb mea..dar nu ma pricep..se poate asculta slujba si de afara?
revin dupa baita si dupav ce o culc,acum sunt cu ea in brate
pa pa
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by mariussimiuc
Te astept?
as veni, dar... :(
vin eu in locul ei!
ella multa sanatate biencutei! sa nu fie decat niste mucisori razleti... ca sa nu stai ingrijorata poti suna pediatra!
mihamora spune:
Buna seara!
Oana oana - bine ai venit! Sarcina usoara!Sa nu mai ai nevoie de gravibinon.
Emma- ma bucur ca sunteti fericiti!
Danelutza - multumim pt biscuiti, arata super! Multumim si pentru reteta.Cum au iesit sarmalutele?
Alynta - felicitari pentru nepotel! Sa-ti traiasca! E un scumpel. Ce dulce e David, cum va iubeste el
VonHelen - bine ai venit!Tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti.Cred ca era prea devreme si de aia nu se vedea f bine.
Celia - noi suntem bine, veseli, voi ce faceti?
Mephala - foarte tare dansul
,multumim.
Diana- ce frumos ca ati fost la tara.
La multi ani Amira! 

Ella - ce ai facut, ai sunat medicul? Ce face Bianca?
Daniela - ai petrecut aseara![]()
kriss- stateam afara la aer si la soare, se aude, sunt difuzoare,exista loc si in biserica special pt copii,dar prefer sa stau afara cand e frumos.
Noi am fost si ieri in Copou dupa 2, apoi prin mall si aseara am fost la disco, ne-am intors la 4 (ora noua) dimineata acasa, a fost dragut.
Azi am fost in parc pe la 5 si am stat cam o ora.
Am vrut sa mergem la circ, dar ne-am razgandit.
A fost cineva?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
pt ziua de 28 cu intarziere :
La mai multe lunite lui Matei!
pt maine
La mai multe lunite Andreea!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mihamora
kriss- stateam afara la aer si la soare, se aude, sunt difuzoare,exista loc si in biserica special pt copii,dar prefer sa stau afara cand e frumos.
ce bine... eu trebuie sa fug dupa raisa printre babe, mosneguti sau tanti ciufulite care nu inteleg de ce nu sta copilul intr-un loc, simt priviri de genul "uite ce mama! nu stie sa-si stapaneasca copilul!" si cand o impartasesc bineinteles ca raisa face circ ca de ce ii de nenea preotul da papa si nu mama...nu mai spun...ma trec toate transpiratiile si dupa ce ii da si vede ca e bun mai vrea...si alt circ!!!

dar azi ptiu ptiu sa n-o deochi n-a zis nimic, cred ca ii era prea foame ca sa refuze o lingurita!!!
sa va fie de bine distractia si sa se repete cat mai des!

mariussimiuc spune:

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mihamora spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by mihamora
ce bine... eu trebuie sa fug dupa raisa printre babe, mosneguti sau tanti ciufulite care nu inteleg de ce nu sta copilul intr-un loc, simt priviri de genul "uite ce mama! nu stie sa-si stapaneasca copilul!" si cand o impartasesc bineinteles ca raisa face circ ca de ce ii de nenea preotul da papa si nu mama...nu mai spun...ma trec toate transpiratiile si dupa ce ii da si vede ca e bun mai vrea...si alt circ!!!
dar azi ptiu ptiu sa n-o deochi n-a zis nimic, cred ca ii era prea foame ca sa refuze o lingurita!!!
sa va fie de bine distractia si sa se repete cat mai des!unde ati fost? eu sunt in cautare de locatii noi!!!!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
e tare Raisa!Multumim, am fost in XS si Hypnotic,am ratat Skin
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
Si cruci discrete si..."Doamne fereste....piei satana"...
Imi venea sa mor cu baba de gat cand am auzit-o...noroc ca eram in casa Domnului.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si cruci discrete si..."Doamne fereste....piei satana"...![]()
Imi venea sa mor cu baba de gat cand am auzit-o...noroc ca eram in casa Domnului.
eu am zis sa nu intru in detalii!!!
iti dai seama ce e la gura babelor cand copilul nu sta la impartasit!!!

si raisa (05.03.2006)