Gravidute & Mamici de IASI (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Va multumesc pentru gandurile bune ...a fost chiar mai bine decat ce asteptam noi, in sensul ca meniscul e ok, ceea ce e mare lucru! Are doar un ligament atat de distrus incat nici urma de el ....asa ca o sa faca o ligamentoplastie mai la vara.

Multumim si pt urarile pt Matei, care e fff activ si pe langa mama, tata, pa si papa zice gata, apa (ababa) si hai.

Apropo de babe...iaca am fost si "stupita" pe strada. Eram cu Matei pe afara...evident FARA caciula...si o baba -de fapt nici nu ar trebui sa spun baba ca nu era chiar f in varsta- "ptiuuu! uite si la asta cum il tine cu capul gol! doamne fereste!"

De-acum sa ma astept sa arunce si cu aghiazma, nu?

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

dupa ce am plecat de la biserica am fost la porumbei si am vrut sa merg la select sa le iau niste saratele... bine-nteles ca raisa nu vroia sa intre...vroia inapoi la porumbei...pana la urma i-am spus "hai sa intram sa cumparam mancare!" in secunda doi era inauntru si le impingea pe cele 3 doamne care erau la rand " veau incaie!!! veau incaie!!!"...vroia mancare dar nu vroia sa stea la rand!!!

simo ma bucur ca v-ati intors cu vesti bune! si tinem pumnii si pt interventia din vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Raluca,nu inteleg acel "...dar"...

mai bine...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu va spun noapte buna! maine ne trezim de dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Raluca,nu inteleg acel "...dar"...

mai bine...

daca spui tu...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

Miha s-a dat verdictul la concurs? Sunteti sau nu pe primul loc!

Nu! Dar important e ca amandoua premiile vin la Iasi! Sper...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

A adormit...tare greu.a dormit mult in timpul zilei si nu puteam sa-l culc.Ma muscat de sin de mi-a dat singele si ma ustura..Ma musca in ultimul timp ceva de speriat,mi-e si groaza cind il alaptez.Ma musca si ride.Cind ii dau sa manince prima data ma musca si apoi incepe sa manince.Smecher....

Simo bine ati revenit acasa.Cum a fost la Bucuresti? Cu care din fete te-ai vazut?
Si inca ceva: tu i-ai dat ceva pentru cresterea imunitatii dupa varicela lui Matei?(eu il am si pe Vlad care poate aduce diversi virusi de la gradi si stiu ca acum sunt mai sensibili).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Monica eu i-am dat doar un oscillo pe sapt...si asta din septembrie.

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Monica,pentru imunitate este bun si Septilin-ul.Ei i-am mai dat lui Robert si IRS19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna diminetaza, dau un ceai verde.

Nonna, nu folosesti Garmastanul pentru sani? Stiu ce inseamna muscatura si rana la sani, dar crema de care ti-am pomenit face minuni.

fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput