Gravidute & Mamici de IASI (43)
Raspunsuri - Pagina 5
Nonna76 spune:
Ma duc sa-l dau pe Andrei lui Cristi sa-l culce ca mie nu-mi iese si apoi ma duc la culcare.
Noapte buna.
ralnied1 spune:
Noapte buna, Miha!
Noapte buna, Monica!
Mai vorbeste cineva cu mine sau plec si eu?
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
atunci ma retrag si eu langa sotior... sa ma incalzesc, ca iar m-au luat frigurile...
Noapte buna si linistita!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
slimatei spune:
tudor si david
sa cresteti mari si frumusei...cuminciori si sa aveti parte de tot cei mai frumos in viata!fetelor scuzati..dar sunt cam zapacita..acum m-am trezit din somn..ca am visat urat ca copii mici si n-are cine sa ma aline sotul doarme nu-l mai trezesc..![]()
kristina saraca stefana..o compatimesc daca intra pe mana lu' soacrata.... ai facut bine ca te-ai descarcat..uneori simt si eu nevoia sa o fac, dar nu-mi vine inspiratia...in sensul ca nu pot...
miha da trebuie.... ca sa ma simt si eu bagata in seama..![]()
si prima de a ma cara deaici vreau sa multumesc tuturor fetelor pt.aprecieri si urari
sper sa aveti o noapte buna..cu vise placute, nu ca mine...![]()
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
ghinetz spune:
"Neata.
si o felie promisa. Am pentru toata lumea!
Alina, felicitari pentru nepotel. Refacere usoara mamicutei.
Kriss, eu merg pe varianta spusa de Miha. Dat fiind ca nu prea a luat in greutate ideal ar fi sa ii dai cereale facute cu laptic de-al tau. Ea mai papa si altceva decat san acum? Ca stiu ca incepusesi cu sucuri de fructe, parca. Ma rog, stii, astea nu tin de foame. Eu nu le-as fi bagat inca. Nu stiu de ce insisti cu lapte praf?! Pune-o la san cat de des. Asa nu pierzi nici tu laptele, se linisteste si ea. Tu o hranesti dupa un program? La 3 ore, ceva de genul asta? Pune-o mai des, au puseuri de crestere si atunci te sug de te storc, ca sa ma exprim plastic.
Miha, am fost ieri pe la voi prin cartier. Acolo, la piata nu era vant deloc. Apoi am fost la Cetatuia. Avem si cateva poze
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Inca dormiti? sau numai eu ma dau pe net, desi vasele-s inca nespalate. (pe bune, spal aproape in fiecare seara vasele si dimineata tot gasesc cate ceva in chiuveta; ba i se face foame sotului la miez de noapte, plus paharele (bea apa de fiecare data din alt pahar
, ca nu mai stie pe unde il lasa pe cel vechi. la fel si cesti de cafea)
Uitati felia promisa
V-ati prins ce e ? E negresa Mihaelei, doar ca am facut-o in alta forma, deci alta prezentare. Si am pus mai mult gem. Mie imi aduce a turta dulce, v-am zis.
Asa...acum sa va povestesc: ieri pregatesc eu prajitura, o pun in tava si fug in baie sa ma ferchezuiesc - ca v-am zis ca am iesit putin in targ. cand ies...un fum de sa-l tai cu cutitul. (baietii mei dormeau, noroc). Am zis...gata. E praf prajitura. Am deschis cuptorul...fum. dar prajitura frumos crescuta, nearsa...deci ok. De unde dom'le fumul ala? Am doua ipoteze si va rog sa ma ajutati ca sa evit data viitoare:
1. tava era noua. (trebuia sa o ung cu ceva inainte? trebuia sa-i fac ceva? oare de la ea mirosea?)
2. Am pus hartie de copt in tava, dar am vazut eu pe Euforia ca se unge si tava inainte cu unt.
Asta oare sa fie cauza? S-o fi ars untul ala?
Normal prajitura tr tinuta la cuptor 35 minute. Eu am scos-o dupa 20-25.
Ei, una peste alta, am aerisit bine, si am servit prajitura sotului ca si cum nici usturoi n-am mancat, nici gura nu mi-a mirosit.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ella10 spune:
Neata!
Sa va spun ca azi noapte fetita s-a linistit si a dormit foarte bine(de la 22 la ora 2,a papat si apoi a adormit pina la 5)deci a dormit foarte bine;si am aflat si de ce plingea ea asa de tare: miercuri dimineata a facut kk si abia aseara a mai facut dupa baita, cred ca a fost constipata, caci dupa ce a facut kk s-a linistit si a adormit pe loc,nu o mai deranja nici faptul ca era kkcita,acum stau si ma gindesc oare de la ce se constipa?Acum e mai linistita,e treaza dar nu mai plinge.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
iulia-stefy spune:
Alina sa-ti traiasca nepotelul si refacere rapida surorii tale.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
neazta am venit la cafea si la feliuta promisa!
ella de la lapte praf se mai constipa bebei (cum i-am spus si lui kriss- de la lapte de mama mai putin probabil) poti sa suni pediatra si s-o intrebi ce poti sa faci...eu nu ma prea pricep!
sa stiti ca si eu le-am dat fetelor lapte praf de pe la 6 luni... masa de cereale o faceam cu lapte praf, sau cand se intampla sa nu fie tzatza prin preajma!
raisa a facut alergie de la milumil, si am mers cu nan ha...mult timp!
cine vine in copou? pare frumos afara!!!! eu parca as merge pe la 11.30-12