Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Da, maine fac D&C,cu anestezie generala... nu am asteptat decat 2 zile.
E prima sarcina dorita, de prima , avortata la 7sapt. nu stiu daca era ok, insa a doua, la 13 sapt., a fost ok ( singurul lucru pe care dr. l-a vazut in neregula era ca uterul avea o pozitie nefireasca, ar fi fost ca si "cazut" sau cam asa ceva), ori poate asta a fost motivul lui sa imi accepte avortul atat de tarziu, pt. ca era bun prieten cu cel care ma lasase gravida si care nu dorea copilul ( eu il dorisem, de aceea i-am si ascuns sarcina mult timp, crezand ca, daca trec de 3 luni, va renunta la ideea avortului, insa acel logodnic de atunci nu l-a vrut, a facut tot posibilul sa gaseasca un dr. gata sa imi faca chiuretajul - de aceea, dupa avort ne-am si despartit).
Sotul meu nu stie nimic de acest trecut al meu si sper sa nu afle niciodata, pt. ca m-ar parasi. Pana acum apucasem sa imi fac doar analizele pt. toxo ( negativ),RH (pozitiv), calcemia, hemoglobina ( care indica o anemie destul de mare) si alte teste de urina care iesisera toate ok. N-am facut hepato, rubeola, chlamydia sau altele... aveam de gand sa le fac, insa....
Dr. a spus ca va trimite la analize ce va chiureta maine, sa vada daca poate depista cauza...
Iti multumesc mult pt. raspunsurile tale, m-am mai linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Sara, draga mea....fiecare are trecutul lui, pe care poate alege sa il tina pentru sine, nu trebuie sa fim condamnati pentru trecut... sunt experiente de viata care ne definesc ca persoane, din care putem invata (sau nu) si care ne fac sa fim ceea ce suntem in prezent!

prin uter "cazut" eu inteleg ca este in retroversie (asa il am si eu)....nu e nimic patologic, e o varianta anatomica!

te pup si iti doresc mult succes maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Inca o data, multumesc pt. raspunsuri Miruna. Chiar m-ai linistit si cred ca acum pot incerca sa dorm un pic.
Noapte buna si revin maine cu vesti.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Mcrissa, cu maaaaaare intarziere iti urez LAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAANI!!!sa ti se indeplineasca toate dorintele, dar mai presus de orice sa ai un bebe frumos, sanatos, papacios si... cum mai vreti voi. te pup si te imbratisez cu drag

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Sara,

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mcrissa, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!SA fii sanatoasa, fericia si sa ai parte de tot ce e mai bun!!!!!
Sper ca te-ai distrat bine si ca ne-ai pastrat si noua o bucatica virtuala de tort!

Dragele mele, eu tot nu am nascut, problema este ca nu am avut nici o contractie toata sarcina, asa ca nu prea stiu cum este, dar cred ca imi voi da seama repede cand ma vor lua durerile.

VA tin la curent si va doresc o saptamana minunata!

Andreea 38+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Sara bafta azi sa scapi usor!
Michelle imi pare rau, dar stiu ce simti si eu astept z1.
Andreea bine ca nu ai nascut ca pierdeam galeria. hai ca stau pe faza.
Flavia imi pare rau ca dintosii au fost bolnaviori. sper ca acum e totul bine.
Haideti fetelor nu mai vine nici o graviduta ca e cam liniste pe aici in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Cristina, (mcrissa), La multi ani! Ceea ce-ti doresti sa devina realitate cat de curand!
Cum ai petrecut aseara?

Sara, sper sa-ti gasesti in curand linistea si sa poti trece peste aceasta pierdere.

Michelle, nu plange, te rooooog! Capul sus, esti o luptatoare!

Miruna, eu am ramas din nou insarcinata dupa 6 luni de la chiuretaj, dar nu a fost sa fie nici de data asta... Doctorita mea mi-a zis ca dupa 1-2 cicluri pot incerca din nou. La controlul de 2 sapt dupa chiuretaj, o sa vezi daca ai colul inchis sau nu, daca e inchis este ok.

O saptamana minunata tuturor!

Mergi la inceput