Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mcrissa, LA MULTI ANI CU SANATATE SI DRAGOSTE SI BUCURII!

www.desprecopii.com/info.asp?id=1344" target="_blank">INTERVIU CU BIANCA BRAD -DESPRE ZIUA MAMELOR DE INGERI

Michelle imi pare nespus de rau....
Sara...
Miruna, cat timp ai fost insarcinata, ai gandit atat de negativ... si acum pari sa fii asa senina...

O zi usoara dragele mele!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle,scumpo, mi se rupe inima cand ma gandesc ce trebuie sa fie in sufletul tau... off,chiar nu inteleg ce se intampla...dar imi pare tare rau ca nu-ti poti gasi linistea.oricum durerea te va afecta mereu,dar macar cu un bebe ar fi fost un pic mai usor. te pup, te imbratisez cu drag, sunt alaturi de tine, scumpo
Irina,cum a fost cu AC? s-a vazut vreo schimbare dupa tratament?
Miruna, ma bucur ca privesti spre viitor,asa ma incurajam si eu. eu am ramas a treia oara insarcinata la 2 cm si a fost totul bine. oricum, stiu ca se poate dupa primul cm.
Flavia, e foarte bine cu lapticul, doar putin mai avem nevoie de completare, iti multumesc tare mult. dar nu-i place deloc formula, asa se stramba...lucru care imi face munca mai usoara.
Sara, nu stiu ce inseamna ce ti-a trecut dr. imi pare tare rau ca ai ajuns si tu aici, e greu, pentru tine e si mai greu ca ai aceste remuscari. incearca sa privesti inainte, la urmatoarea sarcina trebuie sa fie bine, ma rog pentru tine. iar daca simti nevoia sa plangi, fa-o, macar te vei descarca.
Andreea, incepusem si galeria, credeam ca e afara deja bebe David ma rog sa fie totul bine!
Ninia, te-a lasat dr in pace?
Consi. pupicei multi si tie. cum mai esti?
fete dragi am mai pus cateva pozici. avem si cateva filmulete, dar unde sa le pun? si cum? ca eu sunt antitalent...

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Teodorina dupa cele 3 luni de ACO am reusit sa scap de aproape 28 de chisturi dupa OS si vreo 17 dupa OD. am facut si stimulare luna asta, am ovulat, progesteronul ok dupa ovu, si totusi in z28 din 32 test negativ. asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Miruna 22 imi place ca esti optimista. Sa dea DD sa ai un bebe sanatos cat mai curand posibil. Mie doctora nu mi-a dat voie 6 luni dupa chiuretaj sa raman (desi si io ca si tine as fi vrut chiar a doua zi sa raman insarcinata) si pana la urma am ramas dupa 8 luni (dar de fapt 6 cm – numai 3 de incercari efective). Iar in ceea ce priveste sangerarile exact cum descrii tu am avut timp de vreo 3 saptamani.
Alinushca sa stii ca aluna simte toate starile tale. Asa ca incearca sa stai cat mai calma. Eu spre exemplu joia trecuta m-am suparat destul de tare pe cineva (nu am vrut ca stiu ca ii face rau insa pur si simplu cu tot optimismul si bunavointa mea nu am putut sa stau calma) si sa stii ca bebe nu a mai miscat asa cum o facea el de obicei si in plus am avut si niste contractii super nasoale. Am luat seara un No-Spa si s-au calmat contractiile iar a doua zi cand am fost mai calma bebe a miscat normal. Vezi poate reusesti si iti mai iei concediu medical sa mai stai si tu acasa. Ca doar e dreptul tau.
Slimatei felicitari ptr micuta crestina. E frumoasa foc si cred ca si eu o sa fiu la fel ca tine cand o sa vina bebe pe lume – cred ca cu greu o sa ma dezlipesc de el.
Michelle imi pare rau ptr testul negativ. Si ptr z1.
Mcrissa ma bucur ca o sa faci monitorizari. Sper sa iti iasa cat mai repede. Si desi cu intarziere vreau sa iti urez si eu LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!
Medamaya ma bucur ca esti intreaga. Bafta la prestat si sa dea DD sa ramai cat mai curand posibil.
SARA HS imi pare rau ca si tu treci prin asta. Offfff...... Sper sa reusesti sa treci peste cat mai repede si sa ai un bebe sanatos cat mai curand posibil. In legatura cu diagnosticul nu stiu ce sa iti zic, poate te ajuta alta fata.
Pepsi
Danangie ce mai faci? Cum te mai simti?
O zi buna tuturor! Va pup pe toate (fara nici o exceptie)

bb strumf

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Mcrissa - felicitari si din partea mea
( scuze pt ca mai tarziu)

Iti doresc implinirea celor mai aprige dorinte, sanatate, fericire, dragoste si de tot ce e mai bun sa ai mereu parte!!!

Medamaya - ma bucur ca esti bine!

Michelle - hai fruntea sus! As vrea sa-ti spun sa continui munca, dar fara a te gandi excesiv la ceea ce faci si ce scop urmaresti! Relaxeaza-te un pic (stiu ca e mai greu, dar hai ca nu ne dam noi batute )

Miruna - e bine draga ca ai atata optimism in tine! Ne mai ridici si noua moralul! Mie mi-a spus cel putin 4-5 luni repaos. Am fost la shoping si mi-am luat niste lengerie, sa ma pregatesc pt intoarcerea sotului si las ca trec ele aceste luni!

Sara, draga, imi pare taaaaaare rau pt ce ti s-a intamplat, uite de la a noastra odisee frumoasa cate suntem deja aici, si toate cu acelasi diagnostic, off dragii nostri micuti
Sper sa te simti bine dupa ziua de azi - intri si ne dai si noua vesti, da?

toate fetele!
Si vreau un pic de soare, ca la noi ploooooooooooua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

MCRISSA LA MULTI ANI!!!!!!!!cu intarziere te felicit si eu si iti doresc multa sanatate,fericire si un bebe cat mai repede!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

MCRISSA LA MULTI ANI! Cam cu intarziere, iti doresc tot binele din lume, multa sanatate, fericire si un bebe cat mai curand.

Andreea stau cu ochii pe forum ca pe butelie sa vad cand incepem galeria. Sper sa nu pierd momentul.

Michelle imi pare atat de rau pentru ziua 1. Chiar nu stiu ce sa mai cred, ce sa mai zic... Dar tu esti o luptatoare, nu te lasa doborata.

Va pup pe toate,

Cristina 33+ viitoare mamica de
AMR 7 saptamani
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pentru cine doreste sa aprinda o lumanare pentru ingerasul sau http://www.gratefulness.org/candles/enter.cfm?l=eng dati clik pe o lumanare neaprinsa apoi scrieti nume/initiale dupa care sa va recunostaeti lumanarea si tara in care sunteti...5,169,657 de lumanari au fost aprinse "5,169,657 candles have been lit from 242 countries, including 13,171 candles in last 2 days.

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Draga Michelle - m-a emotionat enorm aprinsul lumanarii pentru ingerasii nostri! Fie ca Doamne-Doamne sa-i aiba alaturi, in paza sa si sa stie micutii ca nu vor fi uitati in veci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

e adevarat, Mav...am fost tare pesimista....iar acum stiu ca nu as fi putut face nimic, poate de asta sunt atat de calma si linistita!
imi place sa cred ca am invatat ceva din experienta asta....

Michelle, multumim pentru site....am aprins si eu 2 lumanari pentru ingerii mei

Mergi la inceput