Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Ooooooooooo,aici e loc de petrecere,si eu si eu...

Mcrissa felicitari pt ziua ta, sa fii sanatoasa si cit mai curind un bbic!!!

Aaaa,ca mi-amintit........inca imi esti datoare cu un raspuns de la bucatarie!!!!!!!
Ce e draga mea,fenicul ??!!!

www.comadronas.org/galeria/index.php?action=showpic&cat=4&pic=110" target="_blank">Cautind o bucatica de viata

"E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati"-
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Mcrissa, ,sa fii fericita, sanatoasa si implinirea tuturor dorintelor, plus un bebe strumf cit mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mcrissa-LA MUUULTIII AAAANI;LA MULTII AAANI LA MULTI ANI FERICITI LA MULTI SA TRAITI LA MULTI ANI!!!MULTA FERICIRE SANATATE SI TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA ANUL ACESTA!!LA MULTI ANI!SA FII FERICITA SI IMPLINITA!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragele mele!

Nu mai da omu' pe-aici o vreme din cauza de contractii si restrictionare la traseul ....pat-baie-bucatarie-pat-pat-pat.....si apar o multime de gravidute!

Felicitari din toata inima, si sa aveti bebei sanatosi, la termen si norocosi!

Noilor intrate pe lista, le doresc sa reuseasca sa mearga mai departe atunci cand se vor simti ok spre implinirea visului de a deveni mamici!

La multi ani, Mcrissa! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Cristinule....eu am ramas fara cuvinte cand am citit......ziceai tu ceva inca din decembrie trecut, dar am zis ca o fi depresia post-natala......hormonii aferenti.... Offf.....sper sa reusesti sa-ti faci viata asa cum o doresti si o meriti alaturi de puiul tau scump si iubit!

Acuma ...despre noi...

Ieri....
Pe la 2 jumate de dimi m-au apucat nene, niste contractii dureroase la 5 min .......si al naibii de regulate...de puteam sa potrivesc ceasul dupa ele
Am bagat 1/2 de Gynipral....ca de la mai mult mi-o ia inima si tensiunea in craci si 2 No Spa-uri......si au trecut minunile de contractii intr-o ora jumate....cand deja ma gandeam ca asta e....o luam catinel spre maternitate!

Am scapat si de data asta.....Doamne Ajuta! se pare ca la mine stresul e vinovatul principal.....asa ca in seara asta in loc sa ma stresez si sa ma supar si sa bazai(probleme de cuplu in principal si hormoneala cat incape in special).....am dat-o pe inghetata de cioco cu cirese confiate si am zambetul pe buze!
Deja am 8 kile la activ la 27 de sapt si 3 zile .....and counting!
La Daria am luat 9 in total, dar se pare ca 26 de ani nu se compara cu aproape 30 din punct de vedere al metabolismului asa ca .....ma consolez cu gandul ca le voi da jos dupa ce-o nasc pe Antonia mare si sanatoasa!

Fetelor......am aproape 28 de saptamani si inca stau cu frica in san! Stiu ca teoretic acum ar fi ok, daca ar veni pe lume, dar ar avea maxim 1 kg ......asa ca trebuie sa mai stea macar pana face 2 in burtica la mami!

Hai ca m-am plans destul!
Multumim Mcrissa pentru ospatz!

Pupicei tuturor!

Ma duc sa ma intind in pat, ca m-am cam "obraznicit" cu forumul azi si cu statul pe scaun!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetelor, bine v-am gasit si va doresc tuturor sarcini usoare si bb sanatosi.
Eu am aflat ieri ca sarcina mea s-a oprit din evolutie la 7 sapt., iar maine merg la chiuretaj. Plang continuu de iesi si nu pot dormi deloc.
Ma ingrijoreaza si diagnosticul, in care scrie " gestosac partial deformat...... la nivelul trofoblatului multiple mici zone transonice". Stie cineva ce poate fi asta? Oricum voi intreba dr. maine, insa, de obicei, explicatiile lui nu ma lamuresc complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Sara, curaj!!!!!!!!
ai sa treci peste asta cu siguranta!!
Iti spun din experienta....abia joi am avut chiuretajul!

va fi bine

Mergi la inceput

Miruna, multumesc pt incurajare. Dar of-ul meu e ca poate nu pot pastra sarcinile... sau poate diagnosticul de sarcina oprita din evolutie e gresit, pt. ca eu am o burtica de parca as fi gravida in 3-4 luni!! Nu inteleg de ce...

Mergi la inceput

cate saptamani de amenoree ai???

din ce scrie pe buletinul echografic, nu pot sa-ti zic decat ca imaginile transsonice inseamna zone cu lichid (care apar negre)!
de exemplu, sacul gestational, care e plin cu lichid amniotic este negru, transsonic!
asta asa, in mare, ca sa intelegi cate ceva din principiile echografiei!

acele zone transsonice descrise la tine, pot fi semne ca sacul se decoleaza in unele zone de peretele uterin....ceea ce insemna ca e posibil sa intervina avortul spontan daca mai astepti!

si la mine a fost asa.....dar eu am mers imediat la chiuretaj, pentru ca nu am vrut sa-mi prelungesc agonia!

de ce ti-e teama ca nu poti pastra sarcinile?? a cata este?
pupici

Mergi la inceput

Miruna, sarcina ar fi trebuit sa fie de 10 sapt. acum.
In leg. cu chiuretajul, voi merge abia luni, pt. ca dr. meu m-a chemat la spitalul giulesti, unde lucreaza, spunand ca la cabinetul lui particular, ieri ( sambata), nu se putea face din cauza ca nu avea anestezist.
Intre timp iau antibiotice (augmentin). maine la 9.30 voi avea D&C-ul.
Este a treia mea sarcina, insa, la primele doua, am facut avort la cerere ( la 7 si la 13 saptamani)- greseala vietii mele, de aceea ma tot gandesc ca asta ar fi cauza problemelor de acum. Ma simt vinovata pt. avorturile facute acum 4 si respectiv 2-3 ani.

Mergi la inceput

abia luni ai D& C? adica maine!
deci o sa faci in spital, cu anestezie generala, nu?

daca zici ca trebuia sa ai 10 saptamani, inseamna ca din cauza asta arata sacul deformat....a ramas la varsta de 7 saptamani si au avut loc deja modificari in structura lui.....nu trebuie sa te nelinistesti!

cat despre faptul ca e prima sarcina dorita....asta e alta poveste...nu trebuie sa te gandesti la celelate sarcini, care poate erau normale, poate nu....nu ai de unde sa stii!
pentru linistea ta, poti sa-ti faci unele analize dupa acest chiuretaj
(Toxo, Rubeola CMV...)....dar pot sa iti iasa foarte bine si sa fi fost doar un accident genetic!

Mergi la inceput