Durerea unei pierderi de sarcina (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
dana io ma inteleg bine cu ei..sunt si oameni buni printre eidoar stii vb aia orice padure are si uscaturile ei..
kitzy si io te stiu..te pupp
va pupp pe toateeeeee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
alinushca spune:
Kitzy... haide bre eu glumeam, chiar m-ai luat in serios. Na, nu numa ca stiu da te-am urmarit si pe la aspirante si pe odisee si pe unde te-am mai vazut. Iti tin acia pumnii in umbra sa fie totul bine inca de cand ai ramasss!! Vorba lui Lau, pregatim galeria ca urmezi!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
10+
maryb spune:
buna dragele mele, nu v-am mai scris de mult, dar nici nu am noutati. De la eco facuta la 7s+3z unde totul era ok cu bebelusul meu, ii batea inimioara cu 158 batai/minut nu am mai fost la dr. Tocmai pe 21 aprilie mai am programare, dar multumesc lui Dumnezeu nu am avut probleme si sper sa nu am. Oricum o sa va tin la curent.
va pup dulce pe toate si va imbratisez cu drag.
maryb 9+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Ignatica spune:
Michelle multumesc ca ai intrebat de mine, nu am nici o noutate, sunt ocupata cu cautarea unui loc de munca si incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc la pierderea de acum 3 saptamani.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
miruna22 spune:
pup toate fetele!
eu m-am apucat de citit toate capitolele acestui topic!
va doresc o zi minunata!
mariaanna spune:
Buna!
N-am mai scris de ceva timp.Abia am terminat de citit capitolul asta.
Andreea,nastere usoara sa ai!
Mcrissa,si eu am avut emotii cand mi-a intarziat mult.
Michelle,va veni o zi 1 si de sarcina, nu doar de ciclu...
Pepsi, Meda, Mony, Idaira, Liana. Lau, Alinuscha,si toate celelalte....pup si curaj!
Eu luni am fost la doctor.In urma consultului si a ecografiei spune ca sunt bine.Astept rezultatele analizelor, apoi, voi mai vedea...
Mariaanna
cand vine BB?
baby_r7 spune:
intru si eu dupa mult timp................sa va mai dau vesti despre noi............
am fost la echo pe 25 martie.........ne-a citit toate analizele si nu avem nici un sindrom......
suntem grasute pt. varsta de atunci......... 335 de grame avea la 20 de saptamani.............
am ramas fetita si asa ramanem pana la final............
daca vreti sa ne cunoasteti intrati la semnatura......avem primele clipe inregistrate pe cd.........putine......dar mami nu se mai satura de ea................
am luat pana acum 6 kg. si se pare ca de acum incolo abia o sa incep sa iau in greutate...dar tot ce conteaza este sa fie fetita bine si sa fie sanatoasa...............oricum eram eu slabuta......
va pup pe toate fara nici o exceptie si sper ca sunteti bine!!!!!!!!!!!!
eu nu prea pot sa mai intru pe forum...........la birou am foarte multa treaba si acasa seara ajung cu picioarele umflate si obosita si sincer abia daca vad patul...............
poate cand o sa intru in concediu reusesc sa mai intru mai des....
pana atunci va pup si sa stiti ca ma gandesc zilnic la voi...........toate!!!!!!!!!
Flavia, Liana, Michelle si toate fetele nu v-am abandonat sa stiti, dar chiar nu ma mai simt in stare sa intru as de des cum intram in trecut..........nu ca as citi ceva trist......ci pentru ca nu ma simt fizic bine sa srau la calculator............
ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca
Liana30 spune:
roxancicooooooooooo te pupppppppppppppppppp
va pup pe toateeeeeeeeeee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
baby_r7 spune:
Liana toate gandurile mele bune se vor focaliza inspre tine maine................... sa nu crezi ca am uitat...........de olteanca noastra plina de optimism..............tine-o tot asa
prima echo Bianca
baby_r7 spune:
Michelle imi pare rau pt. z1...............sper din tot sufletul sa treci peste asta si sa reusesti sa te mai relaxezi un pic........
multumesc pt. link-ul de pe mess....acum am reusit sa il deschid........
prima echo Bianca