Durerea unei pierderi de sarcina (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Liana deci n-am fost uitata pana la urma
Alinushca aha! Te-am prins! Deci tu ma urmaresti din umbra stiam eu ca ma tii minte.....
Of, cand ma gandesc ce amarata eram cand am inceput sa scriu aici si acum ce fericita sunt...
Daca tot mai intri pe la aspirante si odisee, o sa vezi cand o sa nasc, poate nu mai apuc sa intru pe forum sa anunt ziua cea mare, dar oricum am cateva nr de telefon si o sa se posteze mesajul meu pe undeva ori la mamici de martie-aprilie, ori la aspirante.
Dar eu sper sa va pot da de veste cand sa scoateti agitatele, ok?

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Baby felicitari pt buburuza, ce scumpa e cum sta acolo la caldurica si ferita de toate relele....

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

kitzy abia astept sa iti facem galerie...........mai e asa putin................
multumim pt. aprecieri ...si abia astept primele poze cu Diana!!!!!!!!!!!!!

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Bine v-am gasit fetelor.
Mi-am mai revenit si eu un pic dupa socul cu sarcina oprita si chiuretajul. Am plans non-stop si chiar o luasem razna, gandindu-ma la tot felul de prostii, de la a nu mai incerca in veci sa fac vreun bb, pana la a ma lasa in voia sortii, sa mor de inanitie. Si asa, nu as avea mult de asteptat, la cat de slaba si anemica sunt.
Ba aseara si maica-mea mi-a trantit-o: ca ce, copil imi trebuie mie acum, cand nici macar nu am casa mea ( mentionez ca in prezent noi inchiriem apartamentul fratelui meu, care peste o luna isi termina de finisat a doua vila in mogosoaia, deci eu, in comparatie cu el, sunt o ratata, asa zic ai mei). Am plans din nou, pana la 4 dimineata, dar m-am trezit parca cu alte ganduri si cu puteri noi. Totusi am un sot care ma iubeste si inca mai suntem tineri si putem face ... si casa, si copil...
Sa dea Dumnezeu.
Miruna, si eu am uter retrovers, dar dr.meu zice ca nu e nici o problema in a ramane gravida sau a pastra sarcina.
Mie abia peste 6 saptamani imi vor putea spune de ce bb-ul meu nu a mai vrut sa creasca si a murit. Dupa aia, sper sa rezolvam problema, oricare ar fi ea si poate vom putea-o lua de la capat.
Va doresc tuturor sanatate si sa va bucurati de ce aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Am omis sa va spun ca in salonul meu erau doua fete cu sarcina ectopica; una tocmai se operase si isi pierduse si o trompa; cealalta, are 32 de ani, de 12 ani face tratamente de fertilitate, a pierdut prima sarcina in decembrie 2007, la 8saptamani, iar acum, a doua oara gravida, e suspecta de sarcina ectopica....
Povestile lor m-au ingrozit, insa m-au facut sa cred ca, intr-adevar, se poate si mai rau si , multumesc lui Dumnezeu pentru ca nu m-a facut sa trec prin ce treceau ele....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Sara-hs-imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.Te rog nu te consuma pentru ceea ce ti-a spus mama ta,nu esti deloc o ratata,nu stiu cum poate fi asa acum cand ai nevoie de sustinere din partea ei...!Imi pare rau ca ti_ai pierdut puisorul,iti doresc multa multa putere sa treci peste asta!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pupici Sara!!
o sa treaca socul si te vei simti din nou in stare de bebe, ai sa vezi!
cat despre ce spune mama ta sau altii, nu maipune la suflet nimic! ignora-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor!
De 2 zile...stau si va citesc din umbra...pt ca nu am puterea sa va scriu...Sunt f. trista...pt mine este o perioada grea...pt ca...daca nu pierdeam sarcina...acum asteptam sa nasc...Imi este imposibil sa nu ma gandesc...cum as fi fost in aceste momente?Ma intreb daca deja aveam bebelusul langa mine...Nu vreau sa va intristez...dar simt nevoia sa spun cuiva...pt ca...doar voi ma intelegeti cu adevarat!Stiu ca multe dintre voi...v-ati gandit atunci cand a venit aceasta per pt fiecare/....cum ar fi fost?Cineva mi-a zis intr-o zi ca nu exista amintiri frumoase sau triste. Exista doar amintiri care iti produc o stare de spirit mai placuta sau mai trista dupa caz....pt mine aceasta amintire este f. trista.as vrea sa plang. poate asa imi dispare nodul din gat, poate asa imi dispare durerea din piept, poate nu ma mai doare tot corpul din cauza tristetii care ma inconjoara...Imi pare rau ca va intristez si pe voi cu scrierea mea...dar simteam nevoia sa scriu cuiva...si bineinteles ca aici, alaturi de voi stiu ca voi trece peste aceasta durere care ma va bantui in aceste zile!

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

Ninia, plangi daca asta iti face bine!!!
lasa totul sa iasa afara si apoi priveste increzatoare spre viitor!

toul va fi bine, intr-un final!
te imbratisez cu drag!

p.s.: voiam sa te intreb mai de mult....tu esti cu acelasi nik si pe un site de mirese?

Mergi la inceput